עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בשל עיסקת השבויים ידחה שידור הקדם אירוויזיון

Featured Replies

פורסם

רשות השידור החליטה לדחות את הקדם בשבוע - כדי שלא יתנגש עם סיקור עיסקת השבויים.

ממש עצוב שלא נוכל לראות את המשתתף היחיד בקדם אירוויזיון - דוד דאור - "מרגש" אותנו. כנראה שלא מספיקים כשלונות לישראל בתחום הזה וממשיכים באותה מגמה. למה לא נותנים לקהל לבחור את השיר ובעצם בוחרים אותו "מומחים" בתחום (עאלק). ראינו מה קרה פעם עם להקה בשם "פינג פונג" LOL.

פורסם

מסכימה מאה אחוז. לא הפסדנו כלום.

או ששולחים פוסטמה מסלסלת שלא יודעת לשיר, או ששולחים חבורת ליצנים שעושים לנו בושות.

לא שאין מוסיקאים טובים בארץ, פשוט אין מצב שמישהו יתן להם להגיע לארוויזיון (אירוביזיון במקרה שלנו), כי משום מה ללהקות ולזמרים הגרועים יש את כל הגיבוי בעולם. אם זה מרשות השידור או כל גוף אחר...

אני לא חושבת שהיינו עושים מעצמינו צחוק אם היינו שולחים לאירוויזיון להקה כמו "רוקפור", או אפילו את "מוקי" או את ברי סחרוף. חבל ש"המכשפות" התפרקו... טוב, עניין של טעם. אבל באמת כבר עדיף לא להשתתף ולא לשלוח כשלונות כמו פינג-פונג (והם באמת מטומטמים, פגשתי את רועי פעם... בעעעע).

אולי ישלחו את נינט טייב, וזה בטוח לא יהיה בזיון כמו בשנים הקודמות. מי מועמד בכלל תזכירו לי שוב? ???

פורסם

לשלוח את רוקפור, מוקי או ברי זו מחשבה ילדותית..

הרי ראית את האירויזיון, לא מדובר על שירים עם משמעות אלא על שואו, גימיק ו/או קול יפה- הרי כל הבוחרים לא מבינים בכלל מה אומרים.

ביני לבין שרית חדד אין שום דבר, אבל היא באמת מהאנשים שיותר מתאימים לאירויזיון.

פורסם

למי אכפת? אני ילדותית, אני מסכימה במאה אחוז, אבל לדעתי האמנים שציינתי הם הרבה יותר טובים מכל מה ששלחו לשם ב 3-4 השנים האחרונות. אם נשלח את אחת הלהקות שציינתי, לפחות נעשה לעצמינו פחות בושות מקודם. (ושלא תחשוב שאני מעריצה או משהו, להקת חלומותי לארוויזיון כבר לא קיימת לצערי הרב - המכשפות).

פורסם
  • מחבר

ישראל בחרה, אתמול, את השיר שייצג אותנו באירוויזיון השנה בטורקיה. לא ברור לי החיבור המוזר הזה בין משחק הכדורסל של מכבי לבין התחרות.

לבסוף נבחר היר "להאמין". אני חושב שזה יותר לראות ולא להאמין.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2870530,00.html

פורסם

בזבוז של כסף

פורסם

כמו בכל שנה... ::)

פורסם

העיקר שערוץ אחד עוד פעם מבסוטים מעצמם...

פורסם

מה הביג דיל? סך הכל אירוויזיון... הפכו את זה לאיזה תחרות כמו אולימפיאדה או משהו. כל הקטע זה לבדר, אז למה הפכו את זה לדבר כל כך רציני? אז שישראל תפסיד עוד פעם... למי אכפת חוץ מלחבורה של "חובבי אירוויזיון" ומנכ"ל רשות השידור?

פורסם

התחרות זה לא הכל. הרעיון הוא לנצל את הארוויזיון כדי לייצג את המדינה הזאת בכבוד ולתת לאנשים לחשוב שיש לנו שמיעה מוזיקלית וכשרון (ולא רק בלהטיל פצצות כי זה כל מה שחושבים עלינו במרבית מדינות אירופה). זה סוג של ייצוג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.