פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים שלום,קיבלתי הצעה מפתה מסלקום שקשה לי להאמין שניתן לסרב לה.כרגע יש ברשותי אייפון 4 16G שחור, המכשיר ברשותי שנתיים - סך הכל נשאר לי לשלם עודשנה אחת, לאחר חישובים מול חברת סלקום נותר לי לשלם עוד 1000 שקלים והחיוב על המכשיר נגמר והמכשיר שייך לי. (חשוב לציין שבמשך השנתיים המכשיר הוחלף למכשיר חדש לפני חצי שנה)כרגע אני משלם 100 ש"ח על המכשיר + 90 ש"ח על החבילה המצויינת למטה. סך הכל 190 ש"חההצעה של סלקום היא - אייפון 5 עם תוכנית של החברה לישראל שזה כולל:5000 - דקות לרשת סלקום5000 - דקות VPN 400 - SMS4- דקות לכל היעדיםבעלות של 157 ש"ח כולל הכל כולל מע"מ.אותי אישית החבילה מספקת שנתיים היית לי אותה ולא חרגתי מהחבילה.לסיכום במידה ואקנה אייפון אצטרך לשלם100 שקל כל חודש למשך שנה עבור המכשיר הישן סך הכל 1000 ש"ח157 עבור אייפון 5 ועבור תוכנית החברה לישראלסך הכל - 257במידה ואמכור את האייפון שברשותי במחיר השוק שהוא 1800 נראה שכל העסק הזה יצא רווחי.במידה ולא אחליף את האייפון ואשאר עם האייפון 4 אשלם בשנה הקרובה 190 כל חודש ולאחר שנה אשלם רק עבור החבילה 100 ש"חמה דעתכם ?
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים לי יש חבילה של החברה לישראל כי אני עובד בתי זיקוק.. וזה ממש לא נשמע כמו תוכנית של החברה לישראל.. אצלנו המחירים יותר זול.. נראה לי שסתם מנסים לדפוק אותך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.