עבור לתוכן

שאלות בקשר ל- XIAOMI M2

Featured Replies

פורסם

אני חדשה בתחום האנדראויד

לכן יש לי שאלות של מתחילים ???

1. ראיתי ש-XIAOMI תומך בגוגל פליי. מה זה אומר?

2. יש אפשרות להזמין בטריה mAh 200 וגם 300. במה מתבטא ההבדל בין שתיהן בפועל? הפלאפון יעבוד יותר מהר או שזה לא

קשור?

3. אם אני מזמינה דרך singapure post - מדובר בדואר רגיל ויש סיכוי שאני לא אשלם מיסים?

4. מה עוד חשוב לבקש להתקין בפלאפון?

5. זו הפעם הראשונה שאני מזמינה פלאפון מהאינטרנט. אני אשלם רק דרך פייפל. האם יש עוד משהו שאני צריכה לדעת לפני ההזמנה?

תודה רבה מראש על העזרה

פורסם

ברוכה הבאה לאנדרואיד :hi:

1. גוגל פליי היא חנות האפליקציות של גוגל במכשירי אנדרואיד, ממנה ניתן להוריד ו/או לקנות אפליקציות (=תוכנות) למכשיר.

2. את לבטח מתכוונת ל-2000 ול-3000 מילי אמפר שעה (mAh). זהו נפח הסוללה, לא קשור למהירות העבודה של המכשיר. סוללה גדולה יותר --> תחזיק לייותר זמן שימוש בטרם תיגמר.

3. סינגפור פוסט היא חברה (כמו שדואר ישראל היא חברה), ולא יש גם דואר פשוט וגם דואר פשוט פחות ככל הנראה. בכל מקרה, אם ראית שמציעים לשלוח איתם, ככל הנראה מדובר במשלוח פשוט. במשלוח פשוט (מכל חברה לאומית שהיא) יש סיכוי שלא יתפס במכס, ויש גם סיכוי שכן.

4. כלום.. כשיהיה לך מכשיר תתחילי לשחק.

5. לא ממש.

זהו בכשיר נפלא לכל הדעות, אבל כמעט ובלתי אפשרי להשיג אותו. הוא לא זמין לרכישה בפועל. הסיבה לכך היא השיטה המוזרה בה עובדת החברה- הם מייצרים כמות מסוימת של יחידות (בין 50 ל-300 אלף) ומציעים אותם למכירה באתר שלהם בלבד. לאחר אזילת המלאי (5-30 דקות) יש הפסקה עד שהם ייצרו עוד מכשירים. כך זה הולך חזור חלילה.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

ואם אני קונה סוללה של mAh 3000 זה עדיין נחשב לא טוב?

אם כתוב שהפלאפון כולל גוגל מרקט הכוונה לגוגל פליי?

אני רוצה שיהיה לי ממשק ברוסית אבל שהפלאפון יתמוך בעברית כדי שאוכל לקבל ולשלוח סמסים.

ראיתי שיש מקומות שלא מוכנים להתקין את השפות שאני רוצה ולי אין מושג איך לעשות את זה.

האם לדעתכם לא כדאי לרכוש במקומות כאלה כי אין לי רקע טכני בכלל?

פורסם

תיאורטית, 3000mAh יתן פי 1.5 מאשר הסוללה המקורית.

אבל זה לא משנה. אי אפשר להשיג את המכשיר. אין בנמצא.

כן, מרקט = פליי סטור. מרקט זה השם הקודם, לפני שהם שינו.

אנדרואיד אמורה להגיע עם רוסית. על המכשיר מותקנת גרסה מאוד מיוחדת של מערכת ההפעלה, ולכן ייכול להיות שאין, אבל מאוד קשה לי להאמין.

פורסם

תיאורטית, 3000mAh יתן פי 1.5 מאשר הסוללה המקורית.

קודם צריך תהיה כזו סוללה מתאימה למכשיר, לא?

פורסם

יש.

החברה מוכרת גם סוללה מורחבת בנפח 3000MAH, יחד עם כיסוי אחורי שונה (כי היא גדולה יותר פיזית).

פורסם
  • מחבר

האם האתר הזה אמין?

http://www.chinastore-online.com/catalogsearch/result/?q=Xiaomi+Mi-2

האם xiaomi m2 מקורי ולא מדובר בחיקוי?

כרגע הוא חסר במלאי אבל הם אמרו שבמהלך ינואר הוא יחזור למלאי

אם הפלאפון מקורי אז לא איכפת לי לחכות כי המחיר לדעתי ממש טוב

תודה על העזרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים