עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי טאבלט של אסוס

Featured Replies

פורסם

קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי

כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה?

איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ?

איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)

פורסם

שולחן הבית באנדרואיד הוא לא תיקייה פיזית, אלא רק ממשק ווירטואלי שאפשר למקם עליו קיצורים או ווידג'טים.

המקסימום שאתה יכול לעשות זה לשים על שולחן הבית קיצור לתיקייה אמיתית במכשיר.

לא ידועה לי דרך אוטומטית לסדר תמונות. אם אתה מעוניין שהן יהיו מסודרות בטאבלט לתצוגה בתיקיות שונות, אתה יכול להתקין אפליקציית גלרייה חלופית (לדוגמה QuickPic) ודרכה להשליט סדר.

אם חשוב לך ממש לשים בתיקיות משום מה, אתה יכול להשתמש בסייר קבצים, רצוי אחד מהמומלצים בדיון הנעוץ בפורום אפליקציות ומשחקים אפליקציות מומלצות לאנדרואיד.

השאלות האלו מתאימות הרבה יותר לפורום רומים ומערכות הפעלה, היות והוא מדבר על מערכת ההפעלה...

אני בטוח כי קראת את הדיון הנעוץ סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון!, אבל במקרה שלא, אני מפציר בך לקרוא אותו.

באותה ההזדמנות גם שנה את הכותרת למשהו מוצלח יותר, כמו "כמה שאלות על סידור קבצים ותיקיות בטאבלט של אסוס".

מועבר.

פורסם
  • מחבר

שי - בטעות פתחתי את השאלה בפורום אחר במקום בפורום טאבלטים אז אם אפשר להעביר את זה לפורום המתאים אני אשמח.

איך אני ממקם על הדסקטופ קיצור דרך לתיקייה?

פורסם

ה' ישמור....

אתה פתחת את הדיון הזה בפורום טאבלטים.

אני כתבתי לך וכנראה שלא קראת, שהוא מתאים לפורום רומים ומערכות הפעלה. העברתי אותו.

מה לא הבנת?

אני מסיק מזה שעדיין לא קראת את הדין.

פורסם
  • מחבר

או קיי - אז הצלחת לבלבל אותי. כמה דקות לאחר שפתחתי את האשכול נכנסתי לראות את מישהו ענה למה ששאלתי ולא מצאתי את האשכול בפורום טאבלטים. עשיתי חיפוש ואז ראיתי שהאשכול נמצא בפורום רומים והייתי בטוח שבטעות פתחתי את האשכול לא במקום המתאים. בכל אופן - אני אשמח לדעת איך יוצרים על השולחן עבודה קיצור דרך לתיקייה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים