עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קובץ המופעל עם הרצת הווינדוס על שם רנדומלי, בלתי מזוהה..

Featured Replies

פורסם

אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים...

קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה..

פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97..

זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק Call of duty והתוכנה The all seeing eye, אופיס אקספי, ווינאמפ5, סקייפי, פלאשגט, סנדרה 2004, והתוכנה האחרונה חביבה Any password בה אני משתמש לאחסון סיסמאות.

הקובץ המשונה, הלא קשור הזה...חזר, אין לי מושג ממה, למה, מה רצונו ולשם מה הוא רץ, אין לי מושג..הוא לוקח כ 7מגה, לא שזה משנה לי כלכך אבל לא רוצה אותו...

התקנתי אנטיוירוס של נורטון, 2003, הרצתי לו את העדכונים וסרקתי, והוא לא מצא כלום.....הרצתי את ה W32.Blast fix tool, וכלום...

אני ממש לא יודע מה זה..

עוד קובץ שרץ אבל "בשקט" הוא thlyoash.exe, אותו אני יכול לבטל דרך ה MSCONFIG..

עכשיו, מה עושים?

אני לא רוצה כל בעיות וכל קובץ לא ידוע שירוץ לי פה..אני גם חלק מהקבצים שרצים לא יודע למה הם שייכים כלכך..

הנה קובץ עם הקבצים הלא ידועים שמוקפים במלבן אדום, אשמח לקבל תשובות בנוגע למקור שלהם..ובנוגע להסרת הקובץ הרנדומלי,

כי הסריקה בנורטון לא מצאה שזה וירוס כלשהו...או בכלל וירוסים

**עריכה: עוד קובץ שהרגע הופעל ושמו Apropos.exe,

ממש אין לי מושג מאיפה הגיע..לא הפעלתי שום דבר פה.

פורסם

למעט התהליך ccapp.exe ששייך לאנטיוירוס של נורטון, כל השאר באמת נראים חשודים.

האם ניסית להריץ Ad-Aware ו-Spybot?

פורסם
  • מחבר

אוקי עדכון קל,

הרצתי את 2 סוגי הסריקות, ה Spybot מצא כל מיני דברים ומחק, לא יודע, אבל מה שבאמת עשה פה משהו נדמה לי זה היה רק ה AD-Aware, שמצא כ 43 קבצים פגומים..

עכשיו נעלמו מספר יישומים מהמנהל משימות פרט ל

aHTTP- ששמתי לב כי אינו פועל בהתחלה, אלא ברגע שאני פותח את הדפדפן (אוונט), מה איתו..?

והקובץ Apropos.exe שמופיע גם באמצע לא שמתי לב מתי, אבל לא מהאינטרנט או אוונט וכו'..

ובכן..? :(

פורסם
  • מחבר

עדכון בנוגע ל Apropos, בעיון קל סתמי..ברג'יסטרי, ראיתי ב Software את ה Apropos, ובדיון שניתן פה לינק אליו באחת מההודעות אמרו להסיר אותו ע"י מחיקת התיקייה C:\program files\apropos client,

הבעיה היחידה היא..שאין לי תיקיה כזאת, אך זה מופיע ברג'יסטרי..

???..

:-\

בנוסף יש לי טולבאר באקספלורר, ושמו ushwwfraeie

מאיפה הגיע? :|

פורסם
  • מחבר

ה Apropos.exe למרות שהופיע בעבר, כעת לא מופיע...ראיתי באתר שהבאתם בדיון ההוא, שכתבו שהוא מופיע אחרי 4 ריסטים או משהו כזה כדי לחשוב שניפטרת ממנו...ככה שאין לי כרגע אותו מופעל אך יתכן ויחזור בקרוב.

ה aHTTP.exe, האם יש כאן עוד שמשתמשים באוונט 8 והקובץ מורץ גם להם כשהם פותחים את הדפדפן?

ובסריקות אוןלין לא נמצאו וירוסים

פורסם

באפשרויות אינטרנט

לשונית מתקדם הסר את הסימון מאפשר הרחבות דפדפן של יצרנים אחרים

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גם אני משתמש בAVANT וגם אצלי הaHTTP מופיע, בתשובה לשאלתך.

פורסם

גם לי היה את אותו בנ"ז עם השמות הרנדומלים וזה תמיד היה 3 אותיות וספרה

כל פעם שהייתי מפעיל את המחשב הזון אלארם היה שואל אותי אם אני רוצה לתת לקובץ הזה גישה לאינטרנט

בסוף הצלחתי להסיר אותו איכשהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.