עבור לתוכן

אביזרים לgalaxy nexus

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו xD)

בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו

בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב)

ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא

בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת

בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס

תודה.

פורסם

יש לי תחנת עגינה מקורית של סמסונג שמתחברת למכשיר בלי תקעים (שזה נדיר, מתחבר עם ה"pogo pins") מוציאה אודיו ויש הטענה, אני לא ממש צריך את זה (חשבתי שזה יהיה נוח באוטו, אבל לא), אז זה יכול להיות שלך ב150 שקל :P

כזה:

http://www.clove.co.uk/samsung-galaxy-nexus-official-desktop-dock-edd-d1f2begstd

פורסם

לגבי כיסויים ומגינים, ראה פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=540665.msg4613174#msg4613174

לגבי מגיני מסך, אני דוגל בגישה של לקנות חמישה סטים של 3-5 מגינים בדולר-שניים מאיביי, ולבחון מי מהם טוב ומי לא. חשוב לקנות ממוכרים שונים, ולהשתדל שיהיו מסוגים שונים. זה במקום לקנות מגן יקר מחברה בעלת שם, שיכול להיות שיהיה טוב ויכול להיות שלא. כך גם אין בעיה להחליף כשצריך, ולא קרה כלום אם התפקששה ההדבקה.

פורסם

^ מסכים עם דגש על ה כמה מוכרים שונים.

קניתי שלושה מגנים בדולר והם ממש מעצבנים..

פורסם

כדאי לציין שהרבה מידי פעמים יש באיביי הרבה מוכרים שהם בעצם אדם / חנות אחת. לפיכך כדאי ללכת ע"פ התמונות, ולחפש מוצרים שונים טיפה - אחד מט, אחד רגיל, אחד אקסטרה דק, ואחד חסין UV (או שקר כלשהו).

פורסם
  • מחבר

בקשר לכיסויי מסך תודה רבה בעיה אחת נפתרה xD

בקשר לתחנת עגינה רק אחד ענה (וגם לא ממש ענה אלא יותר הציע לקנות ) זה נראה מגניב אבל אם יש כיסוי למכשיר אני מתאר לעצמי שזה לא יעבוד כי החיבורים כבר לא יהיו צמודים (משום מה כיסוי מעבה את המכשיר)

בקשר לכיסויים אתה לא ממש עניתה לי

אני רוצה כיסוי ממותג ואיכותי קראתי את מה שהבאתה ותודה אבל אני ישמח אם פשוט תזרקו שמות של חברות איכותיות לכיסויים שאתם מכירים בינתיים אני חושב שאני יקנה את של otterbox

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים