עבור לתוכן

מהי הספקית בעלת הגלישה היציבה והמהירה ביותר?

Featured Replies

פורסם

היי. כרגע אני משלם 240 שקל לאורנג' (חבילה שמהווה שריד לתקופה שלפני "המהפכה") ומקבל אינטרנט במהירות מגוכחת של מקסימום 1.5 מגה, העלאה של 0.3 מגה, ופינג באזור ה 150. זאת ועוד, לעיתים הוא מחליט להתנתק למספר שניות.

בכל מקרה, שמעתי שלפלאפון יש את האינטרנט המהיר ביותר. האם יש דברים בגו? ומה לגבי יציבותו?

בנוסף, יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ל personal hotspot מבלי לעקוף את המגבלה (הלא חוקית) של המפעילה בדרכים עקלקלות.

אני אציין שאני לא בדיוק נמשך למפעילות הקטנות והחדשות, אני מעדיף לחשוב שבמקרים של תקלות או בעיות כלשהן - יש עם מי לדבר.

תודה.

פורסם

מהחברות הגדולות (סלקום/אורנג'/פלאפון) אני חושב שהאינטרנט של פלאפון הכי מהיר

פורסם

מוחזק אינטנט פלאפון אפשר בהחלט להגיד שטוב - גם קליטה מצויינת

פורסם

האינטרנט של הוט דווקא מהיר יותר...

ואי אפשר להגיד שהם קטנים או חדשים, חברה עתיקת יומין (לפחות במתכונות אחרות) עם עשרות מרכזי שירות ותמיכה ועם מאות אלפי לקוחות..

פורסם

נכון להיום, להוט יש את האנטנות המתקדמות ביותר.

פורסם

מה אזור המגורים שלך?לפני כמה ימים אורנג שידרגה בחלקים מהארץ את התשתית שלה וזה שינוי מאוד משמעותיי

פורסם
  • מחבר

מרכז.

פורסם

תנסה את הוט (50 ש"ח לחודש) אם לא יהיה טוב תעבור, אין התחייבות יותר

פורסם

מרכז.

אוקי מעולה אז תוכל לחוות את זה בחבילות החדשות :]חשוב לי לשאול אותך, באיזה טלפון מדובר?
פורסם

במרכז יש לגולן אינטרנט לא רע בכלל

מבחינת יציבות קצת קשה לי להגיד כי מלכתכילה הרדיו במכשיר שלי (HTC one s) קצת דפוק ואני מקווה שבעדכון הבא יסדרו אותו.

פורסם

ישלי מסלול חיילים של פלאפון, הכל ללא הגבלה.

3GB גלישה במהירות של 8MB (בתכלס זה יוצא 4 בסופו של דבר)

100 ש"ח לחודש

ואני מפסוט מהמהירות שלהם!

פורסם

אני נהנה בהוט. :)

פורסם

תסתכלו ב5 הבדיקות האחרונות עף לי הפוני !!!

זה בקרית ים שזה ליד חיפה באזור הקריות למי שלא מכיר

רשת פלאפון- גלקסי 3

ולפני חודש באותו המיקום הייתי מקבל גג 4-5 מגה ואין לי מושג מה פלאפון עשו אבל הם תותחים

הוט מובייל= פלאפון זה +- אותה המהירות אצלי

פורסם

לצערי מהירות הגלישה בסלולרי לא נקבעת רק לפי הספקית אלא גם לפי אזור.

כרגע אני מתגורר בירושלים ומנוי בגולן. מהירות הגלישה שלי נעה בין 0.5 ל2.6 כאשר המהירות הממוצעת היא 1 מגה :(.

יצא לי לעשות כמה בדיקות בחיפה ותל אביב וקיבלתי מהירות של 3-5 מגה בחיפה ו 2 עד 3 מגה בתל אביב.

מרגיז ביותר, גם כשהיתי לקוח בסלקום היתי מקבל מהירות על הפנים באזור ירושלים.

אולי הגיע הזמן לבדוק מה עם פלאפון?

פורסם

אני בפלאפון ודע לך שגם בתוך אזור ירושלים יש הבדלים במהירות של עד 4 מגה(!!!)

אבל עברתי בחצי שנה האחרונה 3 ספקיות סלולאר, והספקית הכי מהירה היא ללא ספק פלאפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים