פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים היי. כרגע אני משלם 240 שקל לאורנג' (חבילה שמהווה שריד לתקופה שלפני "המהפכה") ומקבל אינטרנט במהירות מגוכחת של מקסימום 1.5 מגה, העלאה של 0.3 מגה, ופינג באזור ה 150. זאת ועוד, לעיתים הוא מחליט להתנתק למספר שניות.בכל מקרה, שמעתי שלפלאפון יש את האינטרנט המהיר ביותר. האם יש דברים בגו? ומה לגבי יציבותו?בנוסף, יהיה נחמד אם תהיה אפשרות ל personal hotspot מבלי לעקוף את המגבלה (הלא חוקית) של המפעילה בדרכים עקלקלות.אני אציין שאני לא בדיוק נמשך למפעילות הקטנות והחדשות, אני מעדיף לחשוב שבמקרים של תקלות או בעיות כלשהן - יש עם מי לדבר.תודה.
פורסם 2012 בדצמבר 1712 שנים מהחברות הגדולות (סלקום/אורנג'/פלאפון) אני חושב שהאינטרנט של פלאפון הכי מהיר
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים האינטרנט של הוט דווקא מהיר יותר...ואי אפשר להגיד שהם קטנים או חדשים, חברה עתיקת יומין (לפחות במתכונות אחרות) עם עשרות מרכזי שירות ותמיכה ועם מאות אלפי לקוחות..
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים מה אזור המגורים שלך?לפני כמה ימים אורנג שידרגה בחלקים מהארץ את התשתית שלה וזה שינוי מאוד משמעותיי
פורסם 2012 בדצמבר 1812 שנים מרכז.אוקי מעולה אז תוכל לחוות את זה בחבילות החדשות :]חשוב לי לשאול אותך, באיזה טלפון מדובר?
פורסם 2012 בדצמבר 2012 שנים במרכז יש לגולן אינטרנט לא רע בכללמבחינת יציבות קצת קשה לי להגיד כי מלכתכילה הרדיו במכשיר שלי (HTC one s) קצת דפוק ואני מקווה שבעדכון הבא יסדרו אותו.
פורסם 2012 בדצמבר 2112 שנים ישלי מסלול חיילים של פלאפון, הכל ללא הגבלה.3GB גלישה במהירות של 8MB (בתכלס זה יוצא 4 בסופו של דבר)100 ש"ח לחודשואני מפסוט מהמהירות שלהם!
פורסם 2012 בדצמבר 2612 שנים תסתכלו ב5 הבדיקות האחרונות עף לי הפוני !!!זה בקרית ים שזה ליד חיפה באזור הקריות למי שלא מכיררשת פלאפון- גלקסי 3ולפני חודש באותו המיקום הייתי מקבל גג 4-5 מגה ואין לי מושג מה פלאפון עשו אבל הם תותחיםהוט מובייל= פלאפון זה +- אותה המהירות אצלי
פורסם 2012 בדצמבר 3112 שנים לצערי מהירות הגלישה בסלולרי לא נקבעת רק לפי הספקית אלא גם לפי אזור. כרגע אני מתגורר בירושלים ומנוי בגולן. מהירות הגלישה שלי נעה בין 0.5 ל2.6 כאשר המהירות הממוצעת היא 1 מגה . יצא לי לעשות כמה בדיקות בחיפה ותל אביב וקיבלתי מהירות של 3-5 מגה בחיפה ו 2 עד 3 מגה בתל אביב. מרגיז ביותר, גם כשהיתי לקוח בסלקום היתי מקבל מהירות על הפנים באזור ירושלים. אולי הגיע הזמן לבדוק מה עם פלאפון?
פורסם 2013 בינואר 112 שנים אני בפלאפון ודע לך שגם בתוך אזור ירושלים יש הבדלים במהירות של עד 4 מגה(!!!)אבל עברתי בחצי שנה האחרונה 3 ספקיות סלולאר, והספקית הכי מהירה היא ללא ספק פלאפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.