עבור לתוכן

עזרה איך המחשב הזה?

Featured Replies

פורסם

קודם כל חשוב לציין שחשבתי כמה שיותר לקצץ בכסף :P

אז ככה:

מעבד אינטל Intel Core i3 2130 3.4Ghz s1155, 3MB, GPU Core, L3 Cache לוח אם Gigabyte H77M-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI

זיכרון למחשב Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 בעקרון אלה שלושת החלקים המכרזיים! שבחרתי!

שווי שלהם 1370 שח!

עכשיו לגבי ארדיסק יש לי חדש 1 טרה ששוי שלו כ 600 700 ! ארדיסק ברמה!

אז אני לא צריך לקנות חדש!

ספק שברשותי הוא..enrmax liberty 400w 30a 12 v חשבתי להשאיר אותו גם!

כרטיס מסך חשבתי למצוא מציאה ויש ביד 2 ת6870 כמובן עם הוא יספיק לי לספק ולמחשב עצמו? אם כסף חסכתי כמה שיותר :P

וזהו בעיקרון מה חסר צורב יש לי מיקלת עכבר כמובן יש וזהו..מארז אני קנה פשוט וזהו! מה אתם אומרים?

חשוב לציין אני לא מחפש מכונת מלחמה! הסכ אינטרנט. מידי פעם משחקים שיריץ טוב וזהו! שהיה כמובן לא כבד די מהיר!!

תקציב אין מה שצריך שיפור אפשר להמליץ לי! (כמובן לא להגזים כמו במעבדי i5 i7 שמחירים מ 1000+)

;D

מיפרט מחשב שלי כרגע:

מעבד: intel core 2 duo e8400 3.0ghz penryn box

קירור מעבד: arclic 7 pro

לוח אם: gigabyte ga-p35-ds3l

ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v

זכרון: a-data ddr2 800 6 gb cl5

כרטיס מסך: ati 4850

ארדיסק: ( WDC WD10EARS-00MVWB0 (931 GB)

פורסם

תערוך את זה כמו שצריך. :facepalm:

פורסם
  • מחבר

תערוך את זה כמו שצריך. :facepalm:

מה צריך לערוך מה לא בסדר? מה לא מובן?

פורסם

כבר שיפור (אתה יודע למה התכוונתי), אבל בשביל מה כל הצבעים האלו והפונטים השונים? סתם מעצבן בעין.

פורסם

יאלה תעזרו..

יוצא לך 1370 שח לזיכרונות ,לוח אם ומעבד חדשים. +כרטיס-מסך אמרת יד שנייה . יוצא לערך 2000 .

פורסם
  • מחבר

כבר שיפור (אתה יודע למה התכוונתי), אבל בשביל מה כל הצבעים האלו והפונטים השונים? סתם מעצבן בעין.

תגיד אחי אתה בא לעזור או להתפנק סתם שואל?

אני לא יודע למה אתם רגילים פה אני לא חי בפורום הזה.. המליצו לי שעדיף לשאול בפורום הזה מה שעשיתי תנסה להבין לא מבין אחר יבין רק בלי פינוקים מותק [=

פורסם

נראה לך שהייתי מבזבז את הזמן שלי בכתיבת ההודעות האלו, אם לא היית לי כוונה לעזור לך?

אין סיבה לכתוב בצורה מבולגנת, אז במקום לעשות לקוראים חיים קשים, תערוך את ההודעה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

נראה לך שהייתי מבזבז את הזמן שלי בכתיבת ההודעות האלו, אם לא היית לי כוונה לעזור לך?

אין סיבה לכתוב בצורה מבולגנת, אז במקום לעשות לקוראים חיים קשים, תערוך את ההודעה כמו שצריך.

אתה כניראה רואה את זה אחרת אני רואה את זה מצויין .. מה יש לערוך מה לא מובן ב 3 חלקים שבחרתי שלתי איך הם! עם פירוט קטן למה מטרת המחשב!!

ציינתי גם תחלקים שברשותי מה אפשר להשאיר כדי לחסוך בכסף! כמו ארדיסק שיש לי וספק ! ציינתי גם שאני אחפש ביד 2 כרטיס מסך 6870 שהמליצו לי עליו הוא נע בין 450 ל600 ביד 2 ... אז מין הסתם אתה צריך להבין שעם הספק שברשותי מספיק למחשב שציינתי+כרטיס מסך! זה הכל לא הבנת עכשיו תוותר אחכה לתגובות אחרות :kopfpatsch:

פורסם

תענה על השאלון שבחוקי הפורום וזהו...

פורסם
  • מחבר

תענה על השאלון שבחוקי הפורום וזהו...

חח לא תודה שחרר מותק הכל בסדר ..באסת אש נשאיר את זה ככה לא צריך כבר עזרה אסתדר לבד .. תודה רבה יהודי צדיק שכמותך :xyxthumbs:

פורסם

הנקודה שונה, יכול להיות שאפשר להוציא יותר בתקציב הכולל.

פורסם
  • מחבר

הנקודה שונה, יכול להיות שאפשר להוציא יותר בתקציב הכולל.

אז תוציא אני זמין להצעות..

מה כבר אפשר יותר זול יותר לקחתי תהכי זול רק חשבתיל חסוך בספק ארדסיק וכרטיס מסך ביד 2 אפשר למצוא מציאה וזהו..

השאלה גם עם עם המחשב החדש שאני רוצהל קנות יהיה כזה שיפור למחשב שברשותי כרגע..הוא בשבילי עובד מצויין מהיר הכל..רק הכרטיס מסך שלי כבר פצוע ה4850 ..חשבתי אפילו רק לקנות כרטיס מסך השאלה עם זה משמעותי באחוזים גדולים

פורסם

זוג 6870 בהחלט יהיו חזקים יותר, אבל על E8300 יהיה צוואר בקבוק לא קטן.

פורסם

המעבד שלו e8400,לא שזה באמת משנה. הפורום מת אך תוסס בכללי ואקטואליה =חשבון נפש.

פורסם
  • מחבר

מה על מה אתם מדברים איזה זוג נעליים? מה עשיתם לי פה סלט

אני לא מתכוון לקנות שני כרטיסי מסך עם לזה התכוונת!!

אני חושב אני אקנה רק כרטיס מסך וזהו נסיים תסיפור הזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים