עבור לתוכן

מפרט לגיימינג תקציב עד 2500שקל

Featured Replies

פורסם
1. שוב, I3 ו2120 בגיימינג כמעט אותו דבר.

4. בטקסטורות גבוהות כן צריך 2GB וחבל להפסיד טקסטורות גבוהות בשביל 100 שקל.

5.אני מדבר על DDR3,מגביל והרבה.

1. מה? אם התכוונת להשוות את G640 ל-i3 אז במשחקים כבדים כן יהיו פחות דרופים.

4. אתה חוזר על דבריך שוב ושוב מבלי בכלל לטרוח לקרוא על הנושא או אפילו הלינקים ששלחתי לך.

5. מה הקשר סוג הזיכרון? אם ה-4GB DDR2 שברשותי (אשר איטי יותר) לא מגביל אותי בכלל בגיימינג אז גם 4GB DDR3 לא מגביל.

לפני שאתה זורק פה דברים לאויר, אם אין לך נסיון אישי רלוונטי, תשאב מידע מינימאלי לפחות מהרשת ואל תקבע השערות כעובדות.

פורסם

ב-BF3 ניתן לראות הבדלים בין זיכרונות בתדרים שונים, אבל בפועל זה לא באמת מורגש.

פורסם

1. מה? אם התכוונת להשוות את G640 ל-i3 אז במשחקים כבדים כן יהיו פחות דרופים.

4. אתה חוזר על דבריך שוב ושוב מבלי בכלל לטרוח לקרוא על הנושא או אפילו הלינקים ששלחתי לך.

5. מה הקשר סוג הזיכרון? אם ה-4GB DDR2 שברשותי (אשר איטי יותר) לא מגביל אותי בכלל בגיימינג אז גם 4GB DDR3 לא מגביל.

לפני שאתה זורק פה דברים לאויר, אם אין לך נסיון אישי רלוונטי, תשאב מידע מינימאלי לפחות מהרשת ואל תקבע השערות כעובדות.

1. אבל 300 שקל?!?!

2.קראתי-שים לב שהכרטיס מגיעים עם OC מהיצרן+מושווים לכרטיס רפרנס.

3.בבקשה: http://www.overclock.net/t/1210459/4gb-vs-8gb-for-gaming

ותאמין לי שיש לי ניסיון-מקפיץ בלפחות 7 FPS.

פורסם

1. מישהו אמר ש-i3 משתלם יותר מ-G640? לא. אבל בכללי אם יש לך אפשרות להכניס מעבד חזק יותר מבלי לפגוע בחומרה אחרת- למה לא.

2. שולי ביותר עד לא רלוונטי.

3. יפה, עכשיו תקרא את שאר הדיונים בפורומים נוספים. יפה מאוד שאתה מתבסס על דיון אחד מני רבים, ועוד אחד כזה שלא כולל שום הוכחות. ברוב הדיונים שתקרא, אתה תוכל לראות בדיוק מה שרשמתי לך- 4GB ומטה מהווה מגבלה למי שמתעסק בתוכנות עריכה (תלת מימדיות בעיקר) ותוכנות אשר גוזלות משאבים מרובים (מכונות וירטואליות וכדומה) כאשר לגיימינג אין הדבר מהווה מגבלה. 8GB כיום משתלם יותר מ-2GB ומ-4GB, אך כאשר התקציב לא מאפשר או עדיף להשתמש בהפרש הכספי הזה לטובת חומרה אחרת שתתן שיפור טוב יותר (או נכון יותר כלשהי) אז עדיף לעשות זאת. אם יש לך קפיצה בלפחות 7FPS, ככל הנראה שאתה טוחן את הזיכרון שלך ברקע (אם תפתח 40 טאבים ותריץ ברקע תוכנות נוספות לשווא אז מן הסתם שיהיה לך פה צוואר בקבוק).

פורסם

"1. מישהו אמר ש-i3 משתלם יותר מ-G640? לא. אבל בכללי אם יש לך אפשרות להכניס מעבד חזק יותר מבלי לפגוע בחומרה אחרת- למה לא."

הוצאת לי את המילים מהפה ..BarM מכיוון שבתקציב כזה ההשקעה על הרכיבים שיותר חשובים כמו מעבד כרטיס מסך לוח אם עדיפה יותר אז אוטומטית זה בא לידי ביטוי ברכיבים כמו זיכרונות מארז הארד דיסק שהם לא פחות חשובים אבל הם לא יפגעו פגיעה ניכרת בביצועי המחשב אז להשים על מארז עוד 40 שקל ועל זיכרונות עוד 80 שקל יותר או כרטיס מסך ב300 שקל יותר (אותו הכרטיס רק גרסת 2G ) זה דברים שהם דיי מיותרים וכתוצאה מכך זה בא לידי בדברים אחרים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים