עבור לתוכן

מהירות גלישה בהוט מובייל?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני רשום במסלול הרגיל שלהם של 89 ש"ח לחודש

עשיתי בדיקת מהירות אינטרנט וקיבלתי נתון מהיר ממה שציפיתי

2370871293.png

זה נחשב בסדר לעומת חברות אחרות?

פורסם

מהירות מעולה, גבוהה מהממוצע...

למעשה היא אפילו גבוהה מהממוצע הביתי...

פורסם

לפי כתבה שנעשתה בחדשות 2 לא מזמן הוט מובייל יש את האינטרנט המהיר ביותר, בגלל שהם פועלים על 2 סוגים של אנטנות -של פלאפון ופרטיות שלהם.

בהחלט אינטרנט טוב, והרווחת

פורסם
  • מחבר

זהו שלא היתי רגיל למהירויות כאלו בסלקום ובאורנג' אותם עזבתי לפני שלושה ארבעה חודשים, בד"כ היה בין 3-5 מגה.

הופתעתי מאוד שראיתי את זה.

החסרון היחיד הוא הפינג הגבוה כי במשחקי רשת אני מקבל פינג יחסית באיזור ה 80+-, למשל שאני מדי פעם משחק ב CSS - זה מנתק אותי מסרברים ישראלים לצערי.

תודה על התשובה חברים ושבוע טוב שיהיה :)

נ.ב אני מרוצה לא רק מהאינטרנט אלא מהשירות בכללי, המחיר עושה לי הרגשה טובה בכל פעם שאני רואה את החיוב בויזה.

לעומת 320 ש"ח בלי בושה שסלקום היו גובים ממני על מסלול עם 500 מגה לפני 4 חודשים והגבלת שיחות והודעות.... (בלי מכשיר)

לפעמים יש ירידות במהירות הקו כלומר ל 3G במקום על H - אני לא יודע אם יש הבדל בחלק מהמכשירים אבל אני משתמש ב HTC ONE X ומהירות גלישה H היא הכי גבוהה.

פורסם

צער לי ״לגנוב״ את הנושא אבל התקשר אלי נציג סלקום בהצעה לחזור אליהם, כשהעליתי את סוגיית האינטרנט הוא אמר שהאינטרנט ממש השתפר ויש להם עכשיו 10MBit. מישהו יכול לאשר את הנושא?

פורסם

לפי כתבה שנעשתה בחדשות 2 לא מזמן הוט מובייל יש את האינטרנט המהיר ביותר, בגלל שהם פועלים על 2 סוגים של אנטנות -של פלאפון ופרטיות שלהם.

בהחלט אינטרנט טוב, והרווחת

ממש, אבל ממש, לא נכון.

אתה טועה ומטעה.

אמנם האינטרנט שלהם הוא המהיר ביותר בארץ ברוב המקרים אבל אין לזה שום קשר לאנטנות.

מה שקורה הוא בעצם שעד שהוט תסיים את פריסת הרשת העצמאית שלה, היא משתמשת גם באנטנות של פלאפון (בהסכם נדידה בין השתיים). המכשיר הסלולרי מתחבר אך ורק לרשת אחת בכל רגע נתון. לפיכך פשוט יש פריסה טובה יותר (2 מקורות אנטנות), אבל זה לא קשור למהירות באופן ישיר. באותו האופן גם גולן משתמשים בנדידה.

אז למה האינטרנט שלהם כן מהיר? כי הם פורסים רשת מתקדמת טכנולוגית ("דור 3.9"), וכי גם הרשת של פלאפון עליה הם נודדים מתקדמת.

פורסם

צער לי ״לגנוב״ את הנושא אבל התקשר אלי נציג סלקום בהצעה לחזור אליהם, כשהעליתי את סוגיית האינטרנט הוא אמר שהאינטרנט ממש השתפר ויש להם עכשיו 10MBit. מישהו יכול לאשר את הנושא?

הוא סתם שיקר לך, אני מכיר מישהו בקבע, יש לו SGS3 והוא מקבל 3Mb במקרה הטוב.

פורסם

עד עכשיו הייתי בסלקום ב SPEEDTEST קיבלתי 1.6 בלחץ...

מאז שעברתי לפלאפון לא יורד לי מ 5..

פורסם

סלקום עדיין לא שידרג את התשתית שלה...כנראה בעוד הרבה שנים תעבור ישירות לדור 4.בינתיים קצב הגלישה לא איכותי במיוחד

פורסם
  • מחבר

בכיף :)

להורים ואחים שלי יש מסלול של סלקום דרך כי"ל (כימיקלים משהו) כולל 20GB גלישה והמהירות בערך ב 3-5 מגה במקרה הכי מוקצן שראיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים