עבור לתוכן

כמה שאלות בכמה נושאים

Featured Replies

פורסם

הצטברו אצלי יותר מדיי שאלות וחיפוש שלהם ייקח המון זמן, אני אשמח אם תוכלו לענות לי בקצרה או לכוון אותי למקומות עם פתרונות (אני כבר אסתדר משם)' ככה יישארו לי פחות שאלות לחיפוש יותר מעמיק.

חילקתי לכמה נושאים:

בעיות:

1. קיבלתי מכשיר עם מקלדת של GO Keyboard, ואני לא יכול להחליף למקלדת המקורית של סמסונג, איך כן אפשר להחליף?

2. למה כל פעם שהמכשיר נדלק גם ה-WiFi נדלק, איך אפשר לבטל?

3. למה אחרי זמן מסוים (4 שעות +) שלא נגעתי במכשיר (היה מנוח על שולחן) הוא עובד מ"צלצול" ל"רטט".

4. למה תקשורת נתונים נעלמת ולא חוזרת אחרי שימוש ב-WiFi?

5. למה אחרי זמן מסוים שהוא בטעינה הוא עובד ל"שקט".

6. קריסות? האם בעיה בטלפון? קריסה פתאומית (אתחול מכשיר) בזמן מעבר מChrome- לטלפון.

שאלות כלליות:

7. הסברים לאיך עושים Root, הסבר איך מחזירים אחורה במקרה שצריך את האחריות.

8. איך מחברים את הגאלקסי 3 לטלוויזיה?

9. מה זה "נדידת נתונים"? האם אני מחויב ביותר כסף, כאשר נניח אני נוסע בים המלח(קליטה מירדן) ומקבל הודעה בוואצאפ?

10. Flash? איך אפשר לגלוש לאתרי פלאש?

11. טיפים לאבטחת המכשיר ולשמירה על פרטיות?

12. שווה להצפין את הכרטיס SD? מה זה אומר להצפין אותו?

13. חיבור כונן חיצוני למכשיר, אפשרי?

14. איך מחייגים מספר ששלחו לי בהודעה?

15. מישהו מצא איפה ההיסטוריה ב-Chrome?

16. למה הדפדפן תמיד מרענן את העמוד אחרי שאני חוזר אליו?

17. גישה לכונן במחשב אחר ברשת הביתית?

18. איך רושמים מספר בזמן שיחה ושומרים אותו?

19. האם יש אפשרות לקבל SMS, שמודיע על מיקום הפלאפון אם נגנב? (ללא הדלקה תמידית של ה-GPS). - מותקן אצלי MaAfee Internet Security.

אפליקציות:

20. הוראות להתקנת LBE Privacy Guard?

21. אפליקציות מומלצות לשמירה על המכשיר?

22. האם יש תוכנה לאנדרואיד שמנקה את המכשיר כמו ש-TuneUp מנקה את ה-Windows?

23. אפליקציה לסרטים עם כתוביות?

24. אפליקציה לקריאה ועריכת מסמכי Office?

25. גיבוי: דרך איזו תוכנה כדאי? לגבות לענן? למחשב?

פורסם

"כמה שאלות"? יותר כמו כמה עשרות...

איך זה קשור לפורום תמיכה טכנית?

הייתכן שלא קראת את הדיון הנעוץ סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון! ?! קרא אותו בהקדם!

מועבר לפורום סמארטפונים.

לא ציינת איזה מכשיר יש לך...

1. מה זאת אומר לא יכול? מה קורה כשאתה מנסה? ולמה אתה רוצה דווקא את המקלדת של סמסונג? יש רבות מעולות. ע"ע דיון נעוץ בפורום אפליקציות ומשחקים אפליקציות מומלצות לאנדרואיד.

2. ניסית לכבות את המכשיר עם WiFi כבויי? מה זה כל כך מפריע לך בכלל? מקסימום תכבה ידנית... כמה אתה כבר מכבה את המכשיר?

3. זה מוזר..

4. חוזרת ברגע שיש בה צורך, לא סתם ככה.

5. ראה 3

6. כן, זו בעיה. תתקין רום אחר.

7. איזה מכשיר יש לך?!?!?!?

8. אז תגיד SGS3... או אלחוטית (אם יש לך טלוויזיה חכמה של סמסונג או עם יש לך איזה סטרימר תומך), או חוטית עם כבל MHL.

9. נדידה זה שימוש באנטנות של חברות אחרות אם אין קליטה בחברה שלך. בארץ בין החברות אין שום בעיה ולא תחוייב בכלום. רשתות חו"ל עלולות להביא לחיובים נוספים. אם אתה באחת מהחברות החדשות אתה חייב נדידה, כי הן לא סיימו לפרוש את הרשתות העצמאיות שלהן ונסמכות על רשתות של חברות אחרות.

10. להקליד את הכתובת ולהיכנס.

11. לא להוריד שטויות באופן לא חוקי מהאינטרנט, לא לגלוש לאתרים מפוקפקים. אם אתה ממש פרנואיד (ואין בכך שום צורך אמיתי אם לא תעשה דברים טפשיים), אתה יכול להוריד אנטיווירוס. ראה מומלצים בדיון בסעיף 1.

12. לא.

13. כן. אתה צריך כבל OTG. תיתכן האפשרות שהכונן לא יעבוד, כי הוא צריך עוד מתח, אבל גם את זה אפשר לפתור עם כבל שיש לו גם חיבור חשמל.

14. הוא אמור להופיע כ"לינק". אם לא, אתה יכול פשוט להעתיק אותו בלחיצה ארוכה או משהו.

15. אין לי ניסיון על הכרום, אבל שווה לבדוק באזור המועדפים. פעמים רבות השניים משולבים (גם ב-PC אגב).

16. כי ככה אנדרואיד עובדת. כל מה שלא נחוץ נמחק מהזיכרון, ואחר כך נפתח מחדש. סמסונג הקצינו את הגישה, והמכשירים מעיפים מהזיכרון על ימין ועל שמאל.

18. מה זאת אומרת רושמים מספר? אתה יכול ללחוץ על מקש הבית (השיחה ממשיכה), לפתוח כתבן כזה או אחר ולכתוב.

19. ראה דיון מסעיף 1.

20. באתר שלהם בדקת?

21. סעיף 1.

22. גם למחשב הביתי, אלו הן תוכנות זבל שלא תמיד עושות יותר תועלת מנזק. בכל מקרה, יש (למרות שבאנדרואיד ממש, אבל ממש, לא צריך). ראה סעיף 1.

23. סעיף 1.

24. נחש מה התשובה שלי... נכון מאוד! סעיף 1.

25. גיבוי של מה?

פורסם
  • מחבר

עזרת לי מאוד! תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים