פורסם 2013 ביוני 612 שנים מחבר לא, זה לא זה. כמו שחשבתי...מדובר בHCP P מחודש בעל בקרה, כרגע לא יודע את השם המלא. ההכרזה הרשמית הייתה רק שלשום בסך הכל.את HCP 1000 PLATINUM נתנה לי אנטק בפרוייקט הקודם
פורסם 2013 ביוני 612 שנים HCP 1000 PLATINUM הגיע עם תכנון פנימי חדש (שהיה טוב ולא הופיע בספקים אחרים מאז, לפחות לא בשוק הבייתי), אם גם הסדרה הזו מיוצרת על ידי DELTA כנראה שההבדלים לא יהיו גדולים, שיפורים ותוספות לפלטפורמה של ה PLATINUM.
פורסם 2013 ביולי 112 שנים מחבר בינתיים עד שיגיע ספק הכח החדש של אנטק בימים הקרובים, מה אתם חושבים על כיסויי סלוטים באפור במקום בשחור? אני חושב ששחור שובר יותר מדי את הלובן בפנים
פורסם 2013 ביולי 212 שנים הייתי משאיר אותם לבנים. כל צבע אחר שראיתי שאנשים עשו רק קלקל את הלוק. חפש את האיזון, לא יותר מדי שחור ולא יותר מדי לבן וזה יראה נהדר.
פורסם 2013 ביולי 312 שנים לפי דעתי לעשות צבע אחיד אבל לפרטים הקטנים לעשות אתו אותו צבע לא מעל ל4 צבעים אחרת זה לפי דעתי לא יפה. אבל בנאדם מארז חזק יפה מאוד הלוואי להגיע לרמה כזו אני במארז הראשון שלי כרגע. נערך 2013 ביולי 312 שנים על-ידי leornadav
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים מחבר המכסים בתהליך של צביעה בלבן. האיריס הופך למחשב הראשי שלי. המשאבה רועשת ויש סיכוי שפשוט החליף אותה בחדשה אם כי אני לא בטוח. ספק הכח מאנטק מעט מתעכב ועל זה אני מתנצל למי שממתין לראות דברים. בינתיים, התוספת האחרונה למחשב האיריס שלא רק יראה טוב אלא גם ישמע טוב. זה הוא האסוס זונאר DX הצעות למודינג לכרטיס קול יתקבלו בברכה
פורסם 2013 ביולי 1612 שנים הוא חדש? אם לא וכבר אין אחריות, אחד הדברים שאתה יכול לעשות זה לקחת קיסם אוזניים עם אצטון ולמחוק את הכיתוב מעל הקבלים. זה ייתן לו מראה הרבה יותר "נקי".הברקט אפשר לצבוע אבל זה מצופה כרום-ניקל אז הצבע תופס אבל לא מושלם, אלא אם אתה מסיר את הציפוי ואז צובע.
פורסם 2013 ביולי 1712 שנים מחבר הפרימוצ'יל פרימופלקס A.LRT מקבל הסבר יפה מלינוס. עד כה חוויית השימוש שלי מאוד טובה ואמליץ בחום לכל מי שרוצה ביקורת על ספק הכח שצפוי להגיע בקרוב: http://www.techpowerup.com/reviews/Antec/HCG-850M/ נערך 2013 ביולי 1712 שנים על-ידי djelectric
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים מחבר עוד עדכון, אחרי דיליד לא מוצלח במיוחד ל-3570K שבו מפאת חברים מתסכלים שרוצים ללכת בזמן שאתה צריך להסיר מכסה מת ערוץ זיכרון אחד, שלפתי את 3770K הישן והאהוב שלנו. היייייי היהייהיהיי... כן...
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים מחבר לא, נכנסתי בזווית באחד החיתוכים. וכן, עם הידיים שלי מוהל אני לא אהיה. לכן את הדי-ליד הזה יעשה חברי הטוב ונשי-הידיים שמואל.
פורסם 2013 ביולי 1812 שנים לא, נכנסתי בזווית באחד החיתוכים. וכן, עם הידיים שלי מוהל אני לא אהיה. לכן את הדי-ליד הזה יעשה חברי הטוב ונשי-הידיים שמואל. לא נשי , פשוט לא פועל בניין הנה תמונה של הידיים של ליאור נערך 2013 ביולי 1812 שנים על-ידי giloman
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.