עבור לתוכן

סאני מאיימת על מפתחי אנדרואיד, שוב.

Featured Replies

פורסם

חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו"

לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה.

בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.

פורסם

למה הם כל כך נגד רומים למכשירים "שלהם"?

פורסם

כי הם חזירים ובריונים, שלא רוצים שתהיה אלטרנטיבה למחירים הגבוהים שלהם.

היבוא המקביל אוכל להם מהרווחים השמנים, והם משתמשים בחוק כמו תמיד לפגוע בלקוחות ובמתחרים.

זוהי העלוקה הכלכלית הקלאסית.

כזו שמכניסה עמוק את שיניה, ותהרוג את הנשא(הציבור בישראל) אם ינסה להסיר אותה.

יש עוד המון חברות אחרות בישראל שפועלות באותה הדרך.

והגיע הזמן שכולם יקומו וישרפו את אותם חברות בריוניות הפועלות בחסות החוק לעשוק את הציבור.

פורסם

אבל אם אנחנו קונים מהם? הם מקבלים את הכסף שלנו,שיגידו תודה ושישתקו.

מה אכפת להם מה אנחנו עושים עם המכשיר ששילמנו עליו במלוא כספנו,הרי זה לא פוגע להם בהכנסה שאנחנו מחליפים רום.....

כנראה צריך לעשות חרם ציבורי על סאני .

פורסם

הם לא רוצים שתקנה מכשיר בייבוא מקביל. מה שלא משנה כלום כי ממילא העברית כבר מוטמעת (חוץ מיישור לימין בתפריטים - זניח). 4.2 הכל כבר מובנה ולסאני לא יהיה מה לעשות בנידון.

פורסם

הם לא רוצים שתקנה מכשיר בייבוא מקביל. מה שלא משנה כלום כי ממילא העברית כבר מוטמעת (חוץ מיישור לימין בתפריטים - זניח). 4.2 הכל כבר מובנה ולסאני לא יהיה מה לעשות בנידון.

החנויות הפרטיות מוכרות מכשירים עם רומים?

פורסם
  • מחבר

כל מכשיר בא עם רום. העניין הוא שפעם היה צורך ברום של היבואנית הרשמית כדי לקבל עברית מושלמת במכשיר. היום העברית במובנה באנדרואיד, לפי הבנתי מ4.2.1 זה כולל אפילו יישור תפריטים לימין.

כעת סאני מנסה לעשות מה שהיא יכולה כדי להצדיק רכישה ממנה, כלומר בערך 1000 ש"ח מעל המחיר הממוצע בשוק.

פורסם

כל מכשיר בא עם רום. העניין הוא שפעם היה צורך ברום של היבואנית הרשמית כדי לקבל עברית מושלמת במכשיר. היום העברית במובנה באנדרואיד, לפי הבנתי מ4.2.1 זה כולל אפילו יישור תפריטים לימין.

כעת סאני מנסה לעשות מה שהיא יכולה כדי להצדיק רכישה ממנה, כלומר בערך 1000 ש"ח מעל המחיר הממוצע בשוק.

מה שבא עם המכשיר זה לא רום,לא? זה הרום סטוק של היצרנית,לא?

כנראה שאני לא מעודכן....

פורסם
  • מחבר

לא בטוח שהבנתי את כוונתך.. גם רום סטוק הוא רום, כמשתמע משמו.

האם אתה מתכוון לרום מבושל?

ע"פ סאני חלק מהחנויות הפרטיות צורבות רומים מבושלים ומוכרות אותם כך, זו הייתה עילת הפניה למפתח (ולא לחנויות, משום מה).

פורסם

לא בטוח שהבנתי את כוונתך.. גם רום סטוק הוא רום, כמשתמע משמו.

האם אתה מתכוון לרום מבושל?

ע"פ סאני חלק מהחנויות הפרטיות צורבות רומים מבושלים ומוכרות אותם כך, זו הייתה עילת הפניה למפתח (ולא לחנויות, משום מה).

התכוונתי לרום מבושל,אני יודע שרום סטוק הוא רום. ;D

החנויות פותחות את המכשיר וצורבות רום על דעת עצמם?!?!? מזל שאני לא קונה מכשירים בארץ,נוכלים שכאלה.

פורסם
  • מחבר

לא כל החנויות, יש כאלו שמוכרות עם הרום המקורי של מדינת המקור (ואז פשוט מתקינים morelocal2).

פורסם

הם הכריזו מלחמה על רומים שמהווים אלטרנטיבה לרום שלהם.

כל עוד הם יכולים למנוע מחנויות למכור מכשירים עם רומים שיש בהם עברית, הם מגדילים את השליטה שלהם בשוק ומחסלים את התחרות.

אולי הגיע הזמן להפסיק לקנות סמסונג.

הרי סמסונג עצמם משתפים פעולה עם סאני ותורמים למצב.

האנדרויד נוצר במטרה להחליף את הגישה הפאשיסטית דיקטטורית של מוצרי אפל.

השימוש בתרגילים של התאמות שפה ע"י מונופולי יבוא, לממשקים שסמסונג דוחפת בכוונה ללא תרגום, אינו מתאים לרוח האנדרויד, ופוגע בציבור גדול לא רק בישראל.

הגיע הזמן שיכינו כתבה על שיטה זו, והדרך בה היצרניות משתפות פעולה עם מונופולי יבוא, ומעודדות את התופעה.

הרי סמסונג יכלו לתרגם בעצמם.

אם משתלם לסאני לתרגם כדי למכור את המוצרים של סמסונג בישראל, קל וחומר שמשתלם לסמסונג עצמם לעשות זאת מאותה סיבה בדיוק.

כל המצב הזה תוצאה מכוונת של זריקת הציבור לכרישים, וכינון מחוזי שליטה איזוריים.

חייבים לשנות את המצב ברמה הגלובלית.

גוגל התחילו את המהפכה, והמוני משתמשים בעולם הצטרפו לגל החופש והתחרותיות.

השימוש הציני שיצרניות כמו סמסונג עושות במערכת החופשית כדי להמשיך את מסורת הכבילה והניצול בתחום הסלולר חייב להוביל לזעם ציבורי.

גם סמסונג וגם סאני חייבים להיענש.

עד שסמסונג לא יפסיקו את החרפה הזאת אני לא קונה יותר מוצרי סמסונג.

פורסם

החנויות פותחות את המכשיר וצורבות רום על דעת עצמם?!?!? מזל שאני לא קונה מכשירים בארץ,נוכלים שכאלה.

הן לא, היבואנית המקבילה לרוב תקנה עודפים במדינה אחרת מספקית סלולארית (ראיתי שמכרו בארץ מכשיר של סמסונג עם רום של מפעילה איטלקית), מורידים מקלדת עברית והיידה, יש לך מכשיר מותאם לארץ (התאימות נותרה מזעזעת, אך למי אכפת? העיקר מכרנו ב"זול")

ארט, זה בשבילך:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4255638,00.html

יש הרבה זבל בכתבה, אבל הפסקה השלישית היא המשמעותית. מילת המפתח: "אפליקציות זבל"=כסף.

פורסם

למה נוכלות? הן דואגות לך לרום טוב יותר משל סאני והרבה יותר טוב משל המפעילות. אתה גם לא מאבד אחריות בגלל זה.

פורסם

למה נוכלות? הן דואגות לך לרום טוב יותר משל סאני והרבה יותר טוב משל המפעילות. אתה גם לא מאבד אחריות בגלל זה.

לא יודע מה איתך,אבל אני מעדיף את המכשיר שלי יד ראשונה ;D

אני מעדיף להתעסק בעצמי,ברוב הרומים יש מלא באגים,אני מנסה אחד אחד עד שאני מוצא אחד טוב,אני לא צריך שהחנות תנסה עליי רום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים