עבור לתוכן

מה עדיף לי לקנות ב1200 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

יש לי 1200 ש"ח ואני לא יודע מה עדיף:

Radeon 9600XT 256DDR

ואולי גם יבוא איתו קופון ל-HL2 או

GeForce 5900XT באותו מחיר? :-\

מה שווה לי לפי מחיר ו/או ביצועים ???

פורסם

טוב תישמע בחירה קשה א ז ככה 2 צדדים למטבע:

1.ATI בטור אחד שיש לו ATI וראה הבדלים וקרה מאמרים קצת אז לדעתי ולדעת רבים הכרטיס הנ"ל הוא כרטיס אכזרי ביחס למחיר בעיקר בביצועם ושלא נדבר על האיכות בנאדם האיכות של אי טי איי לדעתי יותר מרשימה מאנבידיאה מבין ואני מדבר על הכרטיס של ספיר בגירסת ה128 הוא גם יותר זול מהמחיר שאתה מוכן להשקיע ולדעתי זה הכרטיס הישבילך ובשאר הכסף אתה יכול להוסיף זיכרון שבכלל יוסף עוד משהו למחשב שלך.

2. מצד שני אנבידה שבמחיר הזה וטיפה יותר אתה יכול להביא את הFX 5900XT כרטיס די מרשים בעל ביצועים שאכן ראויים לשבח

כמו כן אם אני לא טועה הכרטיס הוא 256 ביט לא 128 ביט כמו הרדאון וזה דבר פונקציונלי לדעתי אבל לפי מה שידוע לי המהירויות שעון שלו קצת יותר נמוכות מה9600XT ואני מדבר על הכרטיס של אלברטון ובטור אחד שהיה לו גיפה 4 64 וגם 128 מאוחר יותר וFX5200 ומאוחר יותר 5600 של אביט אני לא הייתי מרוצה מהביצועים והאיכות וכללי מאנבידיאה עצמה ולכן עברתי לATI ואני מרוצה מאד רק אם אתה מחליט לקנוט 9600XT אז שיהיה של הרקולס או ספיר ביגלל האיכות ויכולת האוברקלוק ועל תעשה תתעות שלי ותיקנה של גייקיוב בעיקר בגירסת ה256 מגה שזה סתם פחות איכותי ויותר איטי [זיכרונות בגירסה שדפוקה באיכות ובאוברקלוק]

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שכדאי לי 9600 עם זיכרון 128 ולהוסיף זיכרון...

או שכדאי לי עם 256 זיכרון ולהוסיף כשיהיה לי עוד כסף

דרך אגב... תודה ;D

פורסם

שמע אחי אם חשובה לך האיכות תמונה גם עם הפעלת פילטרים וכמובן ביצועים אז ללא ספק ספיר בגירסת ה128 מצויינת בישבילך ואל תישכח שאתה מקבל קופון למשחק הילף לייף אז זה בכלל שווה אבל שלא תחשוב שהאף איקס פחות טוב הוא באותו ליגה של הרדאון ויש כאילו שיגידו שהוא אפילו יותר טוב מהרדאון וזה לפעמים יכול להיות נכון כיוון שיש אפקטים ודברים שאצל אי טי איי מפותחים יותר אבל גם אנבידיאה עשתה שעורי בית בעיקר בכרטיסי ה5900 וה5900 אקס טי המוחלש יותר וב5950 שהוא די אכזרי ולסיכום אי טי איי לדעתי הבחירה הנכון של ספיר 128 +קופון משחק =פיצוץ

פורסם

asafy1 חלאס עם הבלבולי שכל!

מכל הסמטוחה שרשומה בבהודעה שלך הבנתי שאתה אומר ש-9600XT עדיף על 5900XT?!

תגיד לי, זה שיש לך כרטיס של ATI אומר שהיא החברה הכי טובה?

לפותח התרד, נכנס לך בול ב-1200 שקל 5900XT, אל תתלבט אפילו! זה כרטיס היי אנד מוחלש שעם OC אתה יכול לעבור 5900 רגיל!

בכל המבחנים שנעשו הוא פירק את הצורה ל-9600XT ול5700U של נווידיה, גם עם פילטרים.

אתה מטעה פה כבר ב2 תרדים אנשים וחבל.

ועוד משהו לאסףי1 (אין לי כוח לרשום באנגלית :P), תכיר, חברים שלי:

הפסיק---- ,

הנקודה----- .

סימן השאלה---- ?

פורסם
  • מחבר

לא הייתי כאן כמה זמן בגלל זה אני עונה מאוחר:

אני מאוווד רוצה את HL2 אבל כדאי לי עם זיכרון 128 או 256????

אני גם ככה בכל מקרה קונה עוד זיכרון

פורסם

אין הבדל בכרטיסי מסך בכמות הזכרון. כמו כן, אינך יכול להוסיף בעתיד זכרון לכרטיס.

בנוגע לשאלתך המקורית, הייתי ממליץ לך להריץ חיפוש בפורום שכן הנושא נטחן ה-מ-ו-ן פעמים.

פורסם

קודם כל זה קופון שתוכל להוקריד מהאיטרנט, אתה לא מקבל את המשחק..

יש לא מעט אנשים שלא קיבלו את השובר ולא יקבלו.

כרטיס מסך לא קונים בשביל משחק. חבל שתשקיע סכום לא מבוטל בשביל משחק שעולה חמישית, הרבה יותר שווה 5900XT.

פורסם

ממצב אור? תראה השוואה קטנה....9600XT: יש לו 4 צינורות עיבוד, 128BIT, ומהירויות ליבה גבוהות כדי לחפר על השאר הכרטיס החלש.

5900XT: יש לו 8 צינורות עיבוד, 256, ומהירויות ליבה נמוכות יותר (שעם OC קטן אתה מגיע לרמות של 9800)

ה5900XT חזק מה9600XT, ועוקף אותו ב20-40FPS!!! עכשיו אתה רוצה לקנות את ה9600XT רק בשביל הHL2 לא בשביל ביצועים, כי אם היית עושה זאת היית קונה את ה5900XT.

אז ככה, אור בא לכאן כדי לשמוע מה אנחנו אומרים על הקניה שלו! אז פשוט תגידו מה אתם חושבים... ותתחשבו בזה שהוא ירצה ביצועים גם עוד שנה ויותר, אז תגידו גם מה יותר טוב לטווח ארוך יותר. ;D

פורסם

טוב תיראה דבר ראשון אני לא מבלבל לאף אחד תשכל אני אומר את דעתי ממש בדיוק כמוך וזה שזה לא כולכך נאה לך חח בעיה גדולה שלך ובקשר לדבריך עליי?:לא חביבי אני לא חושב שיש לי תכרטיס הכי טוב וביגלל זה לכולם צריך להיות אותו זה ממש לא נכון אני מדבר באופן כללי על הניסיון הכושל שלי בעבר אם כרטיסי הגיפה למניהם [למעט ה:TI] ולכן אני ממליץ בחום על אי טי איי למניהם [לוודוקא 9600] כי למראה עניי האיכות מדברת אבל ושוב אבל אני מודע לסדרה של הFX5900,5900XT ונכון שהם 256 ביט וניתן להמהרה נכון ואני לא מזלזל בכרטיס הזה כי יש לחבר שלי 5900 שזה כרטיס ליגה [ראיתי ביצועים ] ואבל שוב לדעתי אי טי איי יותר טובה ואפילו למשל אם זה ה9800SE שברוב המיקרים ניתן להמהרה לרמת הפרו אבל שוב זוהי דעתי ויש אלפי דעות ושההיפך ממך אני לא שולל וזהו ,אי טי איי הכי כדאי................

פורסם

זה סתם fanboyizm בהתגלמותו להגיד שATI יותר טובה "ככה", הדגם הספציפי עליו אנחנו מדברים של NVIDIA הרבה, אבל הרבה יותר טוב מה9600XT ואי אפשר להתווכח עם גראפים של יותר מ5 אתרים. זה שה9200 יותר טוב מה9200 ושה9800 יותר טוב מה5950 זה משהו אחר. כאן NVIDIA מנצחת

פורסם

איכות התמונה יותר טובה רק אבל רקקקק כאשר הפילטרים מופעלים והחבר שפתח תת'ראד הוא בכיתה שלי! והוא לא שמע על המילה פילטרים בחיים שלו!!! איכות התמונה של NVIDIA מנצחת והיו על זה מחקרים ודיונים בפורום והגיעו לזה שNVIDIA בעלת איכות התמונה הכי טובה

ואטי מורידים כל מני פרטים שוליים כדי לקבל ביצועים טובים יותר (כמו הפנס בהיילו למשל)..ואחי שאומר שאטי יותר טובים כי "ככה" אתה סופר ניוב!!! אתה לא יכול לזבל תשכל של פותח התראד ולבסס את הטענות שלך על דעות אישיות.... שוב זה ממש לא בסדר כי הוא עוד יאמין לך וירצה לקנות את הכרטיס בסופו של דבר! תביא הוכחות ולא דעות אישיות!!! >:(

ואם קצת OC אתה תגיע לרמה של כרטיס הליגה 5900 וזה שווה כל אגורה :-X

פורסם
  • מחבר

תקשיבו, אני צריך הצעה סופית.

יש אנשים שאומרים איי טי אי ויש כאלה שאומרים ג'יפה.

אני לאאא מבין כ"כ הרבה בהבדלים אז ממש קצת עזרה...

אני באמת רוצה את HL2 אבל זה יצא מינימום בפסח ובטח יביאו לי כסף לקנות את המשחק.

אז או שכדאי לי

Radeon 9600XT256 or 128DDR?!?!?! או

GeForce 5900XT i dont care 128/256

אז בבקשה תחליטו לפי האפשרויות כי יש זמן למשחק שיצא...

תודה.

פורסם

טוב אנשים אם אנחנו מדברים על איכות ללא פילטרים כן לצערי הרב 5900XT לוקח אבל עם פילטרים קצת קשה ושוב אני לא מזלזל בביצועי הכרטיס שציינתם הוא כריש גם ראיתי לא מזמן השוואות של מיבחני כרטיסים ולצערי כן ה5900XT מציג ביצועים יותר טובים אבל עם פילטרים זה קצת יהיה שונה ואם החבר שלך לא משתמש בפילטרים אז גם אני נותן "אישור" על ה5900XT ואם אפשר שיהיה של אלברטון :D

פורסם
  • מחבר

כבר החלטתי על 5900 (תודה).

אבל רק עוד משהו קטן...

מאיפה לקנות?

מאיזה חברה? (אלבטרון גם בסדר אבל אני רוצה להשוות מחירים)

ודרך אגב, מה זה הפילטרים?

זה מה שאני משנה בתצוגה? למשל הבהירות של המסך, הOC? תסבירו בבקשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים