עבור לתוכן

OPPO Find 5 הוכרז, מסך 1080p, מעבד 4 ליבות GHz1.5, זיכרון 2GB

Featured Replies

פורסם

עוד מעט יצא ה-HTC Butterfly, הגירסה הבינלאומית של ה-DROID DNA, שיציע אותו דבר כולל חריץ הרחבה (וסוללה קצת יותר קטנה) וכנראה זמינות משופרת. בהנחה האופטימית שהוא יתומחר במחיר סביר (600$ ומטה), ה-Oppo הזה הוא לא כזה שובר שוק

פורסם

עוד מעט יצא ה-HTC Butterfly, הגירסה הבינלאומית של ה-DROID DNA, שיציע אותו דבר כולל חריץ הרחבה (וסוללה קצת יותר קטנה) וכנראה זמינות משופרת. בהנחה האופטימית שהוא יתומחר במחיר סביר (600$ ומטה), ה-Oppo הזה הוא לא כזה שובר שוק

+1

יש עוד מאה סינים כמוהו,למה נדבקתם אליו?

ובכן, Oppo היא חברה סינית.

אני יודע,אבל זה עדיין OPPO. ;)

פורסם
  • מחבר

+1

יש עוד מאה סינים כמוהו,למה נדבקתם אליו?

כנראה שהמחיר שלו עדיין יהיה יותר נמוך מהמחיר של המתחרים, כאשר מדברים על מחיר בארץ.

זה ייצא בערך 480$ + מכס = כ-2400 ש"ח וזה במקרה הכי גרוע, כי ייתכן והמחיר שלו בקנייה בסין יהיה יותר נמוך וגם ייתכן שהמכס ייקח פחות אם הם יציינו מחיר יותר נמוך על החבילה.

לעומת זאת, ה HTC DNA עולה בארה"ב כ-600$ ואם לחשב את המחיר שלו בארץ כולל מכס, נקבל מחיר הרבה יותר גבוה...

ולא, סינים עם מסך 1080p לא חושב שיש יותר מידי. כלל לא שמעתי על מכשיר סיני אחר עם מסך כזה.

פורסם

כנראה שהמחיר שלו עדיין יהיה יותר נמוך מהמחיר של המתחרים, כאשר מדברים על מחיר בארץ.

זה ייצא בערך 480$ + מכס = כ-2400 ש"ח וזה במקרה הכי גרוע, כי ייתכן והמחיר שלו בקנייה בסין יהיה יותר נמוך וגם ייתכן שהמכס ייקח פחות אם הם יציינו מחיר יותר נמוך על החבילה.

לעומת זאת, ה HTC DNA עולה בארה"ב כ-600$ ואם לחשב את המחיר שלו בארץ כולל מכס, נקבל מחיר הרבה יותר גבוה...

ולא, סינים עם מסך 1080p לא חושב שיש יותר מידי. כלל לא שמעתי על מכשיר סיני אחר עם מסך כזה.

דלפו עוד לפחות שניים, Pantech Vega ו-ZTE Nubia.

ואפילו אם ה-HTC יעלה בארץ באיזור 2800-2900 לא מעט אנשים יסכימו להשקיע עוד 500 ולקבל חריץ הרחבה, אחריות, ובלי צורך ביבוא אישי וכאבי ראש.

פורסם

מאיפה הסקתם ש480$ זה כולל משלוח?

ועכשיו נפל לי האסימון שבאמת אין שום פלאפון סיני עם 1080P :kopfpatsch: ,עכשיו אני מבין את ההייפ סביב המכשיר

פורסם

נשמע שיש בו הרבה מעבר ל1080P..

הקטע עם המצלמות, הוידאו, הסאונד וכו'.. נשמע שהשקיעו בו.

פורסם

יחסית השקיעו בו המון לטלפון סיני השאלה אם המחיר מצדיק את המחיר שלנו?אני הייתי מעדיף לחכות לדעתי בטווח של 3-4 חודשים מה שהוא מציע יהפוך לאט לאט לסטנדרט בסין ויהיו המון מכשירים זולים.

פורסם

עוד 3-4 כבר ידברו על הSGS4,

שבטח יהיה לו מסך 4K ו4GB ראמ,

עם מעבד מתומן ליבות במהירות 2GHz.

אני חושב שלחכות זה מיותר,

הסמארטפונים היום (וגם כאלו ישנים יותר) עושים כבר הכל ברמה מעל ומעבר..

פורסם

לאף אחד לא מפריע שצריך להיות ענק כושי בגובה 2.10 מטר כדי להחזיק את המכשיר הזה בנוחות?

פורסם

לאף אחד לא מפריע שצריך להיות ענק כושי בגובה 2.10 מטר כדי להחזיק את המכשיר הזה בנוחות?

מפריע ועוד איך.

אני עם הגלאקסי נקסוס, 4.65 אינצים של סמארטפון, וזה מספיק בהחלט.

לא ניסיתי אף פעם עם 5", אבל הנוט הראשון אצל חבר נראה כמו מפלצת מוגזמת! (איך זה נכנס לכיס!?)

נחכה שהחברות יסגרו על 5" ללא שוליים + למעלה מצלמה ורמקול לשיחות וזהו.

המקשים בהחלט יכולים להיות חלק מהמסך, זה אחלה דבר.

פורסם

זה נראה ענק, אבל בפועל זה לא כל כך נורא, ודי קרוב למידות של סמארטפון רגיל.

יש לי מכר שקנה את ה-Note, ומה אני אגיד לכם.. הוא מסתדר יופי עם הגודל.

אני מניח שיש סיבה הגיונית לכמות הקניות העצומה של מכשירי ה-Note (הראשון והשני).

יש בכתבה אצלנו סרטון Hands On, מוזמנים לעיין בו.

פורסם

בכלל, תמונות Hands on לא אומרות כלום..

בכוונה יכולים לשם אנשים עם יד קטנה/גדולה כדי שהמכשיר יראה גדול/קטן.

פורסם

לא...

Hand On לרוב מתבצע ע"י צוות האתר המסקר, כלומר אדם חיצוני ולא תלוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים