עבור לתוכן

תקלה בטעינת Galaxy S2 - האם כדאי לנסות לתקן?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה, שלא מופיעה באופן עקבי, בטעינה של Galaxy S2.

אני מחבר את המכשיר לטעינה, ובחלק מהמקרים הוא חושב שהוא התנתק מהטעינה (למרות שהמטען עדיין בתוכו), ואני צריך לשחק אם הכבל כדי שהוא יעבוד. זה מאד לא עקבי, ולפעמים אני מצליח לטעון כרגיל, ולפעמים אני לא מצליח לטעון בכלל, כמה שאני לא משחק איתו. ניסיתי לטעון את המכשיר עם שני מטענים, ועם 4 מחשבים, ובכולם הייתה הבעיה.

היסטוריה - לפני כחצי שנה, המכשיר נפל, כך שהמסך נפל ישירות על סלע חד, ונשבר. תיקנתי את המסך, וזמן לא רק לאחר מכן הבעיה הזו החלה להופיע בתדירות מאד נמוכה. עם הזמן התדירות הלכה וגבהה.

פעמיים הלכתי למעבדה פרטית כדי שיבדקו את העניין, והמכשיר נטען באופן תקין במשך שעתיים, ולא הציג שום סימפטום, אז לא היה להם מה לעשות בנידון.

מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

נשמע שמדובר בבעיה במחבר ה-USB, רכיב מאוד רגיש באופן יחסי בסמארטפונים (כי הוא נמצא בשימוש מאסיבי).

מעבדות מציעות החלפת המחבר בפשטות ויחסית בזול.

האם לתקן? תלוי כמה הבעיה מציקה לך...

פורסם

זה שכיח מאוד בטעינה של רוב המכשירים היום, כנראה יש איזשהו סדק או שבר בחיבור הפנימי שגורם לזה או מקצר, תקח למעבדה של סמסונג או מפעילה סלולרית, ממליץ

פורסם

אתה יכול גם לקנות בטריה נוספת ולהטעין בdock חיצוני את הבטריות ולהחליף ביניהם כל הזמן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אתה יכול גם לקנות בטריה נוספת ולהטעין בdock חיצוני את הבטריות ולהחליף ביניהם כל הזמן.

תודה, זה מה שעשיתי בסופו של דבר, וזה עובד מצוין. :) (קניתי את המטען הזה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים