עבור לתוכן

מה עדיף? טאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון? או ללא חריץ לכרטיס זכרון?

Featured Replies

פורסם

בחיפושיי אחרי טאבלט אני נתקל בין שני סוגי טאבלטים.אלו עם חריץ לכרטיס זכרון ואלו ללא חריץ לכרטיס זכרון. בהנחה שאני מדבר על טאבלט 16 ג'יגה -האם בטאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון, החריץ הוא להכנסה של כרטיס זכרון נוסף או שהחריץ הזה נועד להכיל את אותם 16 ג'יגה? ואם אני מדבר על טאבלט ללא חריץ אז אני מניח שאותם 16 ג'יגה מובנים איפה שהוא בתוך הטאבלט - אז איך יש לי גישה לכרטיס הזה?

פורסם

ברור שעם חריץ SD זה הרבה יותר טוב, ברוב הטאבלטים הזולים זה בא על חשבון משהו ללא תוספת במחיר ברוב הפעמים, אבל ראיתי לא מעט טאבלטים עם חריצי SD לתוספת. אם המכשיר מגיע עם 16GB ואתה חושב שתנצל את כולם אז ברור ש חריץ זכרון נוסף יהיה עדיף.

למשל חסרון ב IPAD זה שאין לך חריץ זה חסרון ומי שקונה 16GB כמו שיש לי זה קצת מעצבן לפעמים.

פורסם
  • מחבר

ברור שעם חריץ SD זה הרבה יותר טוב, ברוב הטאבלטים הזולים זה בא על חשבון משהו ללא תוספת במחיר ברוב הפעמים, אבל ראיתי לא מעט טאבלטים עם חריצי SD לתוספת. אם המכשיר מגיע עם 16GB ואתה חושב שתנצל את כולם אז ברור ש חריץ זכרון נוסף יהיה עדיף.

למשל חסרון ב IPAD זה שאין לך חריץ זה חסרון ומי שקונה 16GB כמו שיש לי זה קצת מעצבן לפעמים.

אז בעצם אם אני קונה כזה טאבלט אין משמעות לנפח הפנימי כי אני יכול להוסיף זכרון עם כרטיס חיצוני
פורסם

אז בעצם אם אני קונה כזה טאבלט אין משמעות לנפח הפנימי כי אני יכול להוסיף זכרון עם כרטיס חיצוני

הם בד"כ תומכים בכרטיסי זכרון של עד 64GB.

(שכאלו בד"כ עולים 300 ש"ח+)

אבל אולי אפשרי לחבר אליהם כונן חיצוני/DOK, תבדוק את זה.

פורסם

הרבה פעמים נתקלתי בטאבלטים שאין להם הרחבה, שזה דיי מעפן (חלק מהפרסומים של בזק וכו'..)

פורסם
  • מחבר

הם בד"כ תומכים בכרטיסי זכרון של עד 64GB.

(שכאלו בד"כ עולים 300 ש"ח+)

אבל אולי אפשרי לחבר אליהם כונן חיצוני/DOK, תבדוק את זה.

64 ג'יגה זה מעולה. האם הנתון הזה מצויין בנתונים של הטאבלט?

פורסם

כן.

יהיה מצויין אם הם תומכים בכרטיס של עד 32GB או 64GB..

פורסם
  • מחבר

כן.

יהיה מצויין אם הם תומכים בכרטיס של עד 32GB או 64GB..

תודה
פורסם

לדעתי זה לא כזה משמעותי, בעיקר תלוי מה השימושים.. אבל אני מסתפק גם ב8 GB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים