פורסם 2012 בדצמבר 912 שנים מחפש אפליקציה לאנדרואיד שאני מכניס שכר לשעה ואז התוכנה מריצה אגורות כל שנייה כמו טיימר והסכום עולה ומצטבר ואני יכול להסתכל איך הכסף זורם אליי בכל זמן נתון שאני עובד בעבודתי המשעממת ובסוף היום לראות את הבוחטה שעשיתימישהו מכיר משהו כזה?
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים מחבר נראה טוב ועוד ישראלי יצר בוא נראה אם אני מסוגל להתקין את זה לפני שאני עוזב לעבודה.....אולי אפשר גם להמליץ על אפליקציה שהיא כמו שעון עבודה שאני דופק כרטיס אני יעשה במקביל בסלולורי שיהיה לי מידע מדוייק על השעות שלי תודהה
פורסם 2012 בדצמבר 1012 שנים worktrack זה בדיוק מה שאתה מחפש היא גם מציגה סטטיסטיקות ומאפשרת להוציא פלט לאקסל אני משתמש בה כבר יותר משנה
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים מחבר אגב מצאתי בול מה שרציתי קוראים לזה Visual Money Counter אתה מזין כמה אתה מרוויח לשעה או ליום חודש והוא מריץ טיימר של כסף שהולך ומטפס בכללי אם הזנת חודשאו רק במשמרות אם אתה מזין שעות מסויימות ביוםשמתי שם שכר של כל מיני אנשים וזה ממש נותן פרספקטיבה להבדלי שכר שאתה רואה איך הכסף רץ בזמן אמתאתה מתחיל להבין שיש אנשים שמרוויחים שקל כל כמה שניות אפילו שהם ישנים
פורסם 2012 בדצמבר 1212 שנים תריץ כמה כסף המדינה גובה ממך במס הכנסה+ביטוח לאומי+מס דלק+ארנונה+מס מכונית..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.