עבור לתוכן

מפרט מחשב (4,000 ש"ח)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בהכל!

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פעם ב... לראות סרטים ו- PhotoShop

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (משחקים יחסית חלשים, אבל אולי בעתיד אני ארצה לשחק חדשים מה שאומר חזקים יותר)

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + (אם אפשר גבוהות, מי אני שאגיד לא?)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך, אבל אם יש מקלדת ועכבר טובים ששווים אפשר להוסיף בצד בלי שום קשר למפרט, ואני אקנה אותם בנפרד.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-10

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מאזור ת"א

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? אין צורך... רק שיחזיק כמה שנים...

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי צורך לפתוח חדש, כי לא הייתי פה 8 ימים וציפיתי לפחות לתגובה, אבל לא נורא.

אז אני מקפיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים