עבור לתוכן

לאחר רכישת S3 חדש ובתור משתמש חדש באנדרוייד צריך מספר הסברים והבהרות אשמח לעזרה!

Featured Replies

פורסם

הטלפון עדיין בלי סים אלה מופעל מדי פעם עם WIFI

עכשיו איך שפתחתי בפעם הראשונה היה לי חלון בית עם כמה אפליקציות כגון מצלמה וכו באמצע המסך ומעל היה חלון של שעון והכי למטה רגיל ישומים ,דפדפן וכו בנוסף היה לי אופציה מאותו החלון לגלול ימינה או ושמלה עד 6 חלונות באותו סבב לסירוגין (רוב החלונות היו עדיין ריקים )

עכשיו הטלפון התריאה על עדכון תוכנה של כ 70 מגה ,עשיתי את העדכון עשה ריסט אחרי זה ביקש עוד איזה עדכיון ועשה ריסט - בעדכון היה רשום משהו שזה למטרת יציבות המכשיר וכו.

אבל לאחר העדכון ממשק טיפה השתנה לדוגמא:

חלון מתוך 6 חלונות גלילה נהיי רק 3

מסך הבית עם שעון + 4אפליקציות באמצע המסך נעלמו ורק נשאר למטה 4 לינקים כמו ישומים ,דפדפן וכו..

* הבנתי שאני יכול להתאים הכל מחדש אם זאת השאלות אם הן :

1. הייתי צריך בכלל לעשות את העדכונים האלו ?

2. זה נורמלי שאחרי עדכון ראשוני זה משנה לי את הממשק?

פורסם

1. צריך לא. אבל תמיד נחמד לעדכן לגרסה החדשה ביותר.

2. כן..

אין לך מה לדאוג, אפשר לשנות ולהחזיר הכל. תחקור אילו אפשרויות יש לך בלחיצה על מקש התפריט במסכי הבית או בלחיצה ארוכה במקום ריק.

תתנסה ולמד.

פורסם
  • מחבר

סבבה אני לאט לאט לומד , בעקרון פתחתי את השרשור(שיהיה משלי) שאם תהיי לי שאלה יותר רצינית אז אוכל לשאול .

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב לאחר שימוש של כשבוע/שבועיים ב S3 החדש שלי צצו מספר שאלות אשמח לעזרה,

אבל קודם חייב לציין לבנתיים על חווית השימוש במכשיר : מצלמה - פצצה ,מסך - איכותי ,לגודל צריך עוד להתרגל ,הספיקר והשמע הפנימי לא רע ,מערכת האנדרוייד (ICS) יחסית חלקה נוחה לשימוש ומובנת וכבר שולט בהרבה פונקציות, גלישה- די מאכזבת בנתיים יש מקומות שבהם הגלישה איטית ויש מקומות שהגלישה מהירה -כלומר לא יציב. סוללה -שימוש בכמשיר כנטו טלפון יכול להחזיק ימים ...אבל בשימוש סדיר בסיום כל יום צריך להתטעין .

עכשיו השאלות :

1.טעינת הסוללה לוקחת כשעתיים , השאלה אם אני שם בלילה לפני השינה את המכשיר לטעינה ורק בבוקר מנתק מהמטען(אחרי לפחות 6 שעות) זה תקין או "דופק" את הסוללה?

2.סך הכל אני משתדל לחסוך בסלולה בדרכים הבסיסיות לדוגמא : בהירות המסך במצב אוטו' ,סוגר בדרך כלל רוב האפליקציות בסיום השימוש וכו.. יש עוד דרכים לא מסובכות בלחסוך בסוללה בלי להתפשר בביצועים של המעבד ? הבנתי שיש אפלקציות סוללה שיודעת לנטר ישומים וכל מה שרץ ברקע/מאחוריי הקלעים שאולי גוזל מהסולל, אז אשמח לשם של אפקליציה כזאת שאפשר להוריד ל S3 .

3. ראיתי אצל מישהו מכשיר כמו שלי אך עם הגירסא החדשה JB 4.1.2 , הרגשתי שהמכשיר שלו טיפה יותר חלק והתרשמתי לטובה והייתי גם רוצה לשדרג לגירסא החדשה ,הבנתי שעדיין לא יצא בארץ גירסא החדשה הרשמית יש טעם לחכות או כדי כבר לשדרג באופן עצמי , ואם אני אצטרך לשדרג באופן עצמי ,יש מדריך פשוט להבנה ? והאם השדרוג העצמי יכול לעשות נזק בלתי הפיך ?

פורסם

1. אין לך מה לדאוג. המכשיר יודע לנהל את עצמו בצורה חכמה.

2. תכבה BT, WIFI, GPS כשהן לא בשימוש. תמיד כדאי לצאת בצורה מלאה מאפליקציות, אבל באנדרואיד, ובייחוד במכשירים של סמסונג, מה שלא בשימוש נמחק מהר מאוד מהזיכרון (או ליתר דיוק מופסק).

3. תבדוק בהגדרות, אודות או שתתקין קיאס ותבדוק שם. הנ"ל תקף לרומים רשמיים בלבד. אתה יכול לצרוב באופן עצמאי. יש מדריך באתר, חפש אותו. תגבה הכל לפני.

פורסם
  • מחבר

3. תבדוק בהגדרות, אודות או שתתקין קיאס ותבדוק שם. הנ"ל תקף לרומים רשמיים בלבד. אתה יכול לצרוב באופן עצמאי. יש מדריך באתר, חפש אותו. תגבה הכל לפני.

1.הקיאס , לא מבין בזה , זה ממשק שמתקינים על המחשב בשביל לסנכרן את הטלפון עם המחשב רק בשביל להוריד אפלקציות?

2.את זה אני צריך להוריד? --> http://www.samsungapps.com/mars/about/onPc.as

3.ואם אני מוריד ומתקין ואז מחבר את המכשיר אז אמורה לצאת הודעה על אפשרות לעדכון לגירסא החדשה?

4. איך אני יודע אם הרום שלי רשמי?

פורסם
  • מחבר

לאחר שהתקנתי את הקיאס והפעלתי אותו עם המכשיר ציפיתי שיופיע לי העדכון החדש , אבל זה רשם שהטלפון מעודכן לגירסא האחרונה שזה 4.04 - מוזר לי מדוע לא יוצא לי העדכון 4.1.2 ?

דבר נוסף משהו לא מובן לי בצריכת הסוללה בחלון שבו מראים את כל הישומים שמבזבזים את הסוללה באחוזים מגבוהה לנמוך , מה שכיביכול הכי צורך לי מהסוללה זה : CELL STANDBY - במקום הראשון עם 39 אחוז צריכה, זה לא מוזר? או שלא הבנתי משהו בחלון הזה?

*מצורפת תמונה להמחשה

פורסם

רק לפולנים יש 4.1.2, אם זה ROM ישראלי, אז אין יותר מ-4.0.4, תוכל לראות כאן.

פורסם
  • מחבר

אז אין יותר מ-4.0.4

אבל יהיה בקרוב?

פורסם

לא ידוע.

פורסם

רק צריך להגיד משהו לגבי רומים עצמיים-

אם צרבת רום ודפקת את המכשיר (נדיר בגלקסי 3 אבל קורה) החברה לא מחויבת להחליף לך את המכשיר

מה שכן אם נשבר לך המכשיר (תקלה חומרתית) אתה עדיין זכאי להחלפה במסגרת ביטוח (אתה בעצם מאבד ביטוח על "התוכנה")

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה

מדוע איני מצליח לעשות SWAP/החלפה בין אייקונים בחלונות(לסידור עפ"י הצרכים)?

*ההחלפה היחידה שאני מצליח לעשות זה למשל בין האייקון ראשי הקבוע בתחתית המסך לשאר האייקונים בכל החלון .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים