עבור לתוכן

מס' שאלות בנוגע למעבר מאייפון 4 לגלקסי נוט 2

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים:

• כיצד להעביר את אנשי הקשר?
  • הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?)
  • כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ?

תודה מראש לעוזרים.

הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

פורסם

1. זה קצת סיפור אבל יש מדריכים ברשת, בגדול אתה מגדיר את הGMAIL שלך על האיפון בתור EXCHANGE ומסנכרן אנשי קשר לשם ואז לנוט

2. מורידים לבד גרסה וצורבים, קל ולא מסובך

3. כן

פורסם
  • מחבר

אוקיי, רכשתי את המכשיר. מרוצה מאוד עד עתה.

מעדכן שאלה: העברתי קובץ MKV ו-SRT אל המכשיר. הקובץ מוצג כשורה ויש כתוביות - אבל בג'יבריש (יותר נכון, סימני שאלה בתוך ריבועים). מישהו מכיר כיצד לתקן?

פורסם

אוקיי, רכשתי את המכשיר. מרוצה מאוד עד עתה.

מעדכן שאלה: העברתי קובץ MKV ו-SRT אל המכשיר. הקובץ מוצג כשורה ויש כתוביות - אבל בג'יבריש (יותר נכון, סימני שאלה בתוך ריבועים). מישהו מכיר כיצד לתקן?

כמה אפשרויות -

תנסה לשנות את הקידוד של הכתוביות (בעזרת נוטפאד או נוטפאד++)

תשנה נגן אחר

פורסם

איך הרשמים שלך על המכשיר? אני יודע שאין מה להשוות לאייפון 4, אבל האם אתה מרוצה ממנו ומהעבודה שלו? סוללה?

תודה :)

פורסם
  • מחבר

אני רק שעתיים עם המכשיר וכבר לא יכול להסתדר עם המסך המזערי של האייפון. בינתיים אני עוד לא מספיק בקיא בו בשביל להביע דעה מפורטת, אבל ההתרשמות הכללית מצוינת - מסך מעולה ומערכת הפעלה הרבה הרבה יותר מגוונת.

כמה אפשרויות -

תנסה לשנות את הקידוד של הכתוביות (בעזרת נוטפאד או נוטפאד++)

תשנה נגן אחר

פתחתי עם הנוטפאד (במחשב) את הקובץ. לשנות את ה-Script? אתה בטוח שיש לזה קשר למה שמוצג בסלולרי? אנסה בכל אופן.

בקשר לנגן - אני פותח את זה בנוט 2 כקובץ וזה מתנגן. מה זאת אומרת נגן אחר? (אפליקציה? אם כן, מה מומלץ?)

פורסם

לא הבנת.

יש דבר שנקרא קידוד..

אתה צריך לשנות אותו לאחד אחר כנראה.

תפתח את הקובץ ב"פנקס רשימות",

וכשאתה שומר תראה למטה קידוד..

תנסה את כל ה4 עד שאחד יעבוד -

לא עובד?

תנסה נגן מדיה אחר (ולא זה שמגיע עם הפלאפון),

למשל - VLC (יש עוד מלא, סתם נתתי דוגמה..

מה שכן רק VLC משמיע DTS, כיוון שלשאר אין רישיון לDTS!

וDTS זה בד"כ האודיו בסרטים בקבצי MKV..)

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני לא מבין. צירפתי תמונה למה של מה שאני חושב שאתה מדבר עליו. אבל זה פנימי לנוטפארד - זה לא משפיע על הקובץ. (ניסיתי בכל מקרה לבחור Hebrew, לשמור ואז להעביר למכשיר וזה עדיין מציג עם סימני שאלה).

אני מניח שצריך לשנות את הקידוד בנגן המכשיר, אבל אני לא יודע איך לעשות זאת.

עריכה: גם VLC מציג כתוביות ג'יבריש.

פורסם

חחחח לא כנראה לא הסברתי את עצמי טוב..

תעשה שמור בשם ואז תראה למטה מתחת לשם של הקובץ.

פורסם
  • מחבר

הצליח. תודה רבה.

אם להיות קצת (הרבה) קטנוני - נקודה בסוף משפט מופיעה במקום זאת בתחילתו. :P

פורסם

כן זאת בעייה שאין איך לפתור אותה לדעתי..

בעיות של שפות ימין לשמאל.. :P

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה.

בעיה חדשה: איטיות קיצונית באינטרנט כאשר מחובר לרשת הסלולרית (הוט מובייל). בדיקות ב-Speedtest נותנות 20kbps. ההגדרות בהתאם למדריך לגלקסי 3 (כי אין לנוט 2).

חיפשתי לא מעט בגוגל עבור פתרון, אך ללא הצלחה. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה לעשות? (מחר כמובן אתקשר לתמיכה שלהם.)

למתעניינים, רשמים כלליים:

[list type=decimal]

[*]מסך מעולה, טוב משל האייפון 4. אין כלל השפעה לעובדה שצפיפות הפיקסלים נמוכה יותר (267ppi לעומת 326) - התצוגה נראית שלמה לחלוטין ואפילו יותר "מודפסת". הצבעים במסך הרבה יותר טובים לטעמי.

[*]איכות שמע מצוינת, גם ברמקול.

[*]למרות היותו כבד מהאייפון 4 ב-46 גרם, מרגיש קל יותר.

[*]מרגיש דק מאוד ביד, נוח לאחיזה. בכתיבה או כאשר אוחזים בחלק התחתון של המכשיר, קשה להגיע לקצה העליון של המסך עם האגודל (ויש לי יד יחסית גדולה).

[*]מהיר בפעולות (כיאה לחומרה שהוא מחזיק), אך לעיתים גלילות נתקעות לשבריר שניה. יאמר לזכות iOS שמעולם לא חוויתי כאלה שם.

[*]ברור מאליו: מסך ענק. מאפשר ממש לגלוש באתרים ולקרוא טקסט.

[*]לא קשור למכשיר, אבל ידבר אל מי שמחפש לעבור מאפל לאנדרויד - פונקציונליות גדולה לאין שיעור במערכת ההפעלה.

[*]בסה"כ מכשיר מעולה. הסיבה היחידה שאני רואה לא לקנותו היא הגודל (למי שזה מפריע לו) ו/או המחיר. מרוצה מאוד מהמעבר מאייפון (במיוחד היות ומהאייפון 4 שקניתי אפל לא חידשו כמעט כלום).

פורסם

נסה להגדיר עם האפליקציה apn israel

פורסם
  • מחבר

האפליקציה לא מצליחה לקבל הרשאות root וההגדרה המודרכת היא למעשה אותן הגדרות שיש במדריך של הוט מובייל. :-\

פורסם
  • מחבר

^

מעדכן: בעיית האיטיות נפתרת כאשר בוחרים ידנית את הוט מובייל בתור network operator. כנראה שהמכשיר לא עושה זאת לבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים