עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לגיימר, תקציב: הרבה

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חזק שיחזיק לי למספר שנים קדימה עם הרצה קלה יחסית של המשחקים המודרניים.

אין תקציב ספציפי או חנות ספיציפית אליהם אני כבול, אם יש מפלצת ניידת לצורך הדוגמא ב-16 אלף ששווה כל שקל ע"פ ביקורות, אני אקנה. מאידך, כן חשוב לי יחס המחיר לביצוע ולא בא לי לפזר כסף סתם, ככה שאם יש מחשב נייד שמן הסתם הרבה פחות חזק ועולה 8000 ש"ח, אך נותן ביצועים מעולים למחיר אני אעדיף אותו. כמו כן ניידים חלשים לא רלוונטיים אליי, טובים ככל שיהיו ביחס למחיריהם.

אני רוצה לציין רק שאם ניתן לקנות מחו"ל ויש הצעה משתלמת כל שהיא, אשמח לשמוע עליה.

כרגע אני שם את העין על הנייד הבא:

http://ksp.co.il/?select=.268..271.&list=1&sort=3&glist=0&uin=17337&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

מבחינת ביצועיים גרפיים זה הנייד החזק ביותר שמצאתי בחנות KSP, עם הכרטיס GTX 660M. מה שנורא נוח כאן כמובן הוא גם המחיר [לי] וגם העובדה שבאופן לא מפתיע ל-KSP יש סניף בעיר בה אני גר. מה שמציק לי בכל זאת, הוא שהכרטיס הנ"ל אומנם מריץ משחקים מודרניים אך גורר איתו הורדה מהיכולות הגרפיות של המשחקים הכבדים יותר, מה שכנראה ילך ויחמיר מהר עם השנים אם כבר עכשיו זה מתחיל.

מעבר למשחקים כמובן שפיצ'רים נוספים כמו כרטיס קול, מצלמה, מקלדת מוארת, מסך FHD, רמקולים איכותיים וכו' יתקבלו בברכה.

תודה רבה רבה מראש על העזרה :)

פורסם
  • מחבר

הממ חבל לשמוע, חשבתי דברים השתנו מאז הפעם האחרונה שקניתי מחשב [לפני 6 שנים].

בכל אופן, אני לא מצפה מהנייד שיריץ ברמה של 690GTX שולחני, אבל לפחות את המשחקים של היום יריץ חלק [60FPS] על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן. לצערי מחשב שולחני זו לא אופציה, אחרת באמת הייתי הולך על זה.

המלצות חברים?

פורסם

כרטיס מסך של מחשב נייד הוא בהרבה (הרבה!) יותר חלש מכרטיס בדגם זהה של מחשב נייח.

היה לי מחשב נייד של ASUS G51J וגם G53 לזמן קצר.. כאשר הכרטיס מסך היה GTX260 וGTX460 בהתאמה..

בוא נגיד שמשחקים כמו פיפא / פרו ירוצו חלק, אבל משחקים בינוניים-כבדים ירוצו סבבה רק על הגדרות בינוניות ומטה, ומסך FULLHD לא תורם לזה כי הרזולוציה הגבוהה טוחנת ביצועים.

בגדול המחשבים של ASUS מאוד נחמדים לשימוש(מקלדת נוחה, מסך לא רע..).

אה, המחשב מאוד חמים בזמן הרצת משחק ( הכרטיס מסך היה מגיע ל100 מעלות לפעמים..)

פורסם

אבל לפחות את המשחקים של היום יריץ חלק [60FPS] על ההגדרות הגבוהות ביותר שניתן.

כל מחשב "נייד" שיתאים לדרישה כזו יהיה :

- כבד מאוד

- עם זמן סוללה קצר (עד כדי שעה במשחק)

- יקר בצורה מגוכחת

- חם ורועש במאמץ

מעשית יהיה לך מחשב נייח קטן, עם מסך לא איכותי מדי. לא חבל לשלם כל כך הרבה ולהתפשר על ביצועים ועוד מאפיינים?

מחשב נייח באמת יהיה אלטרנטיבה עדיפה בהרבה.

פורסם

אפשר לדעת למה מבחינה פרקטית אתה צריך מחשב נייד שמסוגל להריץ משחקים ולא מחשב נייח?

אם אתה מתנייד בין 2 דירות במהלך השבוע, יכול להיות שיש פתרונות אחרים...

פורסם

^ זה המצב שהיה אצלי, אבל בניגוד אליו קניתי את המחשב ב5000שח "בלבד".

אגב לאסוס יש אחריות בינלאומית שתקפה גם בארץ אז יש סיבה טובה לא לקנות אותו כאן.

פורסם
  • מחבר

היי חברים, מעדכן שקניתי לבסוף את הטאבלט החדש והחזק ביותר של אנדרואיד השייך לאסוס [עם מקלדת]: tf700t

http://ksp.co.il/?uin=16414

לאחר שקראתי כאן את הודעותיכם ובדקתי במקומות נוספים הגעתי למסקנה שבאמת אין טעם לקנות לפטופ שיהיה מפלצת גיימינג, הכבוד הזה שמור לשולחניים בלבד כרגע.

מאחר ולכל שאר הפיצ'רים אני לא רואה סיבה להסחב עם משקולת אחריי, החלטתי שגם "להתפשר" על הלפטופ אסוס G55 [הלינק שהבאתי בהודעה הראשית] היכול להתמודד לא רע עם כל המשחקים של היום לא באמת שווה את המאמץ וההשקעה לטווח הרחוק ואוכל "להתאפק" עד חזרתי הבייתה כדי לשחק משחק ברמה גבוהה. לבנתיים, הטאבלט השוקל כ-500 גרם בלבד!!! ובעל מסך 10 אינצ' עם מקלדת - ממש נטבוק רק עם מערכת הפעלה שונה ומסך טאצ' - מספק כל חוויה אחרת שאינה משחק בצורה בומבסטית! פשוט מערכת מולטימדיה נהדרת. למען האמת, גם חווית המשחק כשלעצמה נחמדה מאוד ובהחלט יכולה להספיק להעידרויות קצרות מהבית ואפילו מעבר לכך [לגיימרים שבינינו].

הנה סקירה מעולה על המכשיר בעברית:

הסיבה שאני מציין זאת היא 1) כי אני ממש נלהב כמובן. 2) במידה וזה יעזור לכל אחד אחר שעבר/יעבור התלבטות הדומה לשלי אני כמובן אשמח. מנסיון, כנראה גם בעוד שנתיים משהו ימצא את הדיון הזה בחיפוש בגוגל חחח.

אז שוב, תודה רבה רבה חבר'ה!!!

פורסם

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

קקדו, אתה צודק הייתי בטוח שהוא יילך עם הראש בקיר ובסוף ייקנה משהו ממש יקר וממש מיותר..

בכל אופן תתחדש ותהנה ואת העודף תשקיע במחשב מפלצתי לחג...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים