עבור לתוכן

אחים שלי תעזרו לי לפרמט את המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם קניתי מחשב נייד שעובד על גרסת אנדרואיד 4 ואני רוצה לפרמט אותו ואני לא יודע איך לעשות את זה מישהו יכול לעזור לי או להביא לי קישור איך לעשות את זה ומצטער עם הנושא לא קשור לפה הינה תמונה למחשב או טבלט

פורסם

תאר לעצמך אדם, נקרא לו יבגני, שמהגר למדינה חדשה. כשהוא מגיע לשם, הוא לא טורח להתעדכן בחוקי המדינה, למרות שהם מרוכזים בעלות קצר ופשוט שניתן לו בכניסה למדינה. ואז הוא עובר על חוקי המדינה. האם יבגני בסדר?

אז למה פה כן?

אתה חדש פה- כן?

את חוקי הפורום קראת? כנראה שלא.

את הדיון הנעוץ סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון! קראת? לא.

אז קרא אותם כעת, ותקן את הכותרת בהקדם.

מעבר לזה, איך בדיוק הגעת למסקנה שהמחשב מריץ אנדרואיד? מעבר לכך שזה ממש לא הגיוני שמחשב יריץ אנדרואיד, יש לו כפתור ווינדואוס...

ולמה, למה אתה מצרף תמונה ברזולוצייה כ"כ גבוהה? רוחב הפורום מוגבל. 700 פיקסלים בערך. מי שיגדיל את התמונה יקבל בומבה לפנים. החלק שממלא את כל המקום בפורום שווה לסמ"ר במציאות.

פורסם
  • מחבר

מצטער על התמונה פשוט ככה הפלאפון שלי מצלם ברזולוציה כזאת ודרך האגב אין לו כפתור של וינדוס והוא מריץ אנדרואיד 4 אני יכול להביא לך תמונה אין לו חברה של המחשב הזה ואני רציתי לדעת פשוט איך מפרמטים אותו גרסה אחרת של אנדרואיד לשים לו בכל זאת עם בא לך אתה יכול למחוק את ההודעה ומצטער שהתרחתי אותכם תודה בכל זאת

פורסם

אני לא רוצה למחוק, לא לנעול ולא כלום. רק שתקרא את כל מה שאתה צריך לקרוא, תערוך את הכותרת ותקבל עזרה. לא קשה.

יש לו כפתור ווינדואוס, כפתורי F למיניהם, כפתור קונטרול, אלט וכו'. כל אלו לא קיימים בכלל באנדרואיד. לא הגיוני שהמחשב הגיע מהמפעל עם אנדרואיד. זה גם ממש דבילי לעשות מחשב נייד עם אנדרואיד.

פורסם
  • מחבר

אני יקרא ואני אומר לך שהמחשב בא מסין עם אנדרואיד זה הדגם תחפש בגוגל ותמצא ותראה EPC-1030T אני בנתיים יקרא

פורסם

זה המכשיר הכי דבילי בתכנון שראיתי כל חיי.

למה יש לו את כל הכפתורים המיותרים האלו?!

אני מניח שזה לא מסך מגע...?

אנדרואיד לא מפרמטים. אין כזה. לפחות לא למכשיר הזויי שכזה. כנס להגדרות וחפש שם שחזור הגדרות יצרן.

פורסם

מסכן שי, כולם שמים לו הודעות במקומות הלא נכונים והכל בגלל הרפורמה החדשה בסידור של הפורום שלו. קבל את תנחומי, רואים את הסבל בהודעות שלך. :)

בכל אופן, ישנם נטבוקים סופר-זולים שמגיעים עם אנדרואיד. מדובר בזבל שלא הייתי מתקרב אליו. יתכן ומדובר בעודפי חלקים של היצרן וכדי לחסוך הוא עושה קומבינה ונפטר מהחלקים ברווח צר, ולכן נולדות כל מיני מוטציות כאלה.

יש לו כונן קשיח, או איזה פלאש מובנה? יש לו ביוס?

עריכה: ראיתי את המפרט, זה כנראה פלאש (למרות שאחד האתרים מציין הרדיסק, אבל שיהיה). אם אתה מאוד רוצה, אתה יכול לקמפל עליו בטח איזה לינוקס. איך להתקין על זה אנדרואיד? לא יודע איך אפשר.

פורסם
  • מחבר

כן זה דיבילי יש שיחזור הגדרות אבל הבעיה היא שיש אנדרואיד של נקסוס וזה סוג של טבלט אבל כמו מחשב עם מקלדת ואין לו מסך מגע יש לו זיכרון 2 GB לא נרא הלי שיש לו ביוס בכלל למה אי אפשא לכנס לביוס ואין לו פלאש זה אותו דבר כמו בפלאפונים כמו בגלאקסי מערכת הפעלה אז כנראה אתה צודק שזה סתם חרא מוטציה כמו שאתם אומרים

פורסם

לא בגלל הרפורמה, בגלל שלא קוראים את הסטיקי, או שלא מפנימים אותו {ואם הוא לא ברור- בבקשה תגידו לי!}.

אם לא היה הסטיקי - ליגיטימי לומר לא ידעתי לא ראיתי. אבל יש. והוא אפילו מועצב בטוב טעם.

לכל מכשיר אנדרואיד אמורה להיות מערכת ריקברי. מאוד קשה לי להאמין שאין, אבל אני לא חושב שאפשר להגיע לזה בקלות.

לא הבנתי מה הבעיה בשחזור הגדרות יצרן - זה איפוס למצב כמו חדש. יש תקלה שלא נפתרת ולכן אתה רוצה ל"פרמט"?

פורסם
  • מחבר

אין בעיה פשוט רוצה להחליף גרסה אחרת של האנדרואיד כמו בפלאפון שאתה יכול להחליף אין לו רקברי ניסיתי ללחוץ על כל מני כפתורים ואין אולי פשוט צריך להתקין רקברי במחשב הזה

פורסם

רום אחר אתה רוצה?

ובכן, זה כנראה בלתי אפשרי.

רום יוצא לכל מכשיר באופן ספציפי וייחודי. למכשירים כל כך איזוטריים כנראה לא תמצא.

ריקברי זה לא משהו שמתקינים. בכל מכשיר אנדרואיד אמור להיות ריקברי, שהוא בעצם כמו BIOS במחשבי PC. כן אפשר להחליף לחלק מהמכשירים לריקברי צד ג' עמצאי עם יותר אפשרויות, אבל כמו רומים, לכל מכשיר באופן ספציפי. גם אם אתה לא יודע איך להיכנס לריקברי, הוא ככל הנראה קיים. יכול גם להיות שניתן להיכנס אליו רק עם התקן חומרה מיוחד..

פורסם
  • מחבר

טוב בכל זאת תודה רבה על עזרה

פורסם

אני מציע להדגיש חזק מאוד את הסטיקי הנ"ל, אך בספק אם זה יעזור- זה בגדר "I agree the terms of use"- כולם מסמנים וי, יחידי סגולה קוראים.

אני לא יודע אם יש גרסאות אנדרואיד אחרות למחשב הזה, אני סבור שאין לו קהילת מפתחים ענפה :lol:

זה בהחלט לא מוצר איכותי, אך כיוון שהוא אצלך, אין טעם לא לעשות בו שימוש. אני ממליץ בחום על הפצת לינוקס קלילה כלשהי למחשב, (לא ממש מתמצא בהפצות, תקרא בסטיקי המתאים בפורום לינוקס). עם כרטיס SD הוא יהיה נחמד לסרטים ברכבת/טיסה או סתם במיטה, ואם בא לך להתעלל בו קצת אולי אף בתור מחשב מדיה סלוני (יצטרך לעבור קצת מודינג).

פורסם

כרגע לא ניתן להדגיש את הסטיקי יותר ממה שהוא כרגע.

עם זאת יש כוונה לשדרג את מערכת הפורומים.. אולי אז..

פורסם
  • מחבר

יש לו כניסת HDMI מיני חבל וגם אי אפשר למכור אותו פה בארץ אף אחד לא רוצה לתעסק איתו פה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים