פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים זה לא נותן את גלי בין ,אבל כן את הגירסה האחרונה של ICS שחוץ מהדברים שסמסונג עצמה הכניסה ,זה אמור לתת את Stability improvementsBetter camera performanceSmoother screen rotationImproved phone number recognition[70]זה עם משדרגים מ4.0.3 אבל יכול להיות ,ואני לא זוכר שהרישמית הקודמת למכשיר היתה נמוכה מזה ובמיקרה כזה מקבלים גם את Numerous bug fixes and optimizationsImprovements to graphics, databases, spell-checking and Bluetooth functionalityNew APIs for developers, including a social stream API in the Contacts providerCalendar provider enhancementsNew camera apps enhancing video stabilization and QVGA resolutionAccessibility refinements such as improved content access for screen readersבכל מיקרה שידרגתי ,אבל לא בדקתי לעומק דברים המכשיר עבד לי מצוין גם לפני ,לדברים הקלילים שאני עושה איתו 99% מהזמן
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים אבל למה בפורום 'סמארטפונים'?!אם אתה צריך רענון בנוגע למיקום הנכון של הדיונים, ראה את הדיון הנעוץ בכל אחד מפורומי הגאדג'טים סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון!.מועבר לפורום רומים ומערכות הפעלה.
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים אני מניח שאתה מתכוון לפורום... (?)אם היית קורא את הסטיקי, היית יודע. לא סתם כתוב שחובה לקרוא אותו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.