עבור לתוכן

גלאקסי S3 או ה NOTE 2 , מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מכשיר

חיכיתי ל lumia 920 אבל די התאכזבתי מהמחיר שזה 4250ש"ח בערך וגם הבנתי שמסך בגודל 4.5" יהיה לי יחסית קטן +משקל לא קטן. בניתי על המצלמה שלה ועל ה WIN8 אבל לאט לאט יורד מהמכשיר בגלל מה שציינתי נ"ל

אמרתי כבר לעצמי שאני אוותר על חיפוש אחרי הסמארטפון "המיוחד" ואקנה את ה S3 הרגיל ב - 2750ש"ח שמתאים לתקציב ,מספיק גדול בשבילי 4.8" וסך הכל בין המכשירים טובים בשוק היום על פי הסקירות .

עריכה: כבר אין את המכשיר המשודרג ,KSP העלימו אותו מהאתר

עכשיו נכנסתי לאתר KSP ראיתי שמוכרים את ה S3 המשודרג עם 2G פנימי ודור 4(שיתמוך מתישהו..)+ גירסא 4.1.1 J.B בעלות של 3250ש"ח ,

אין לי בעיה עם תקציב של 3250ש"ח

השאלה האם שווה לרכוש את המכשיר המשודרג , כלומר האם יש פה תוספת "כוח" בביצועים בפועל ?

עריכה: שמתי עין גם על ה +HTC one X , go עם מסך 4.7 (מספיק גדול) עם 64G ותדר עבודה 1.7G אבל המחיר 3650ש"ח

מה אתם אומרים אליו?

פורסם

lte יהיה רלוונטי אם בכלל אחרי שתחליף כמה מכשירים. 2 גיגה זכרון זה נחמד אבל הבעיה שיש פחות רומים לI9305.

פורסם

אתה כמובן מדבר על 2GB ראמ.

כן, 2GB יתנו למכשיר תמיכה לעוד הרבה מאוד זמן (עדכונים וכו').

מה שכן אתה צריך להבין שאתם משלם פה מחיר שבו אתה יכול לקנות,

בערך (מיסים, משלוחים וכו'), 2 מכשירי Nexus 4.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם בכלל אני אתעסק עם רומים זה משהו חדש בשבילי :nixweiss: ,לא היה לי לפני כן סמארטפון !

וכן חיכיתי ל NEXUS 4 אבל אני לא רואה תמונה מתי זה מגיע לארץ כבר מתייאש,חוץ מזה סביר להניח כשיגיע לארץ יתמחרו אותו הרבה יותר יעלה גם סביב ה 3000ש"ח , יש הערכה מתי יביאו לארץ?

פורסם

אני לא יודע אם בכלל אני אתעסק עם רומים זה משהו חדש בשבילי :nixweiss: ,לא היה לי לפני כן סמארטפון !

וכן חיכיתי ל NEXUS 4 אבל אני לא רואה תמונה מתי זה מגיע לארץ כבר מתייאש, יש הערכה?

רוט, רומים וכו' זה עניין שאתה נכנס אליו ממש בקלות.

זה נשמע מסובך ו"מתקדם" מדי אבל אתה כבר תראה שזה שטויות.

לגבי מתי זה מגיע לארץ אין לי מושג..

לא יודע אם בזמן הקרוב.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני אומר לעצמי שה NEXUS 4 אין אליו תמונה ברורה מתי יגיע לארץ ובכלל עד שיגיע לארץ סביר להניח שיתמחרו אותו כמו כל מכשיר דגל סביב ה 3000ש"ח (למרות שבחול זה עכשיו זול) וחוץ מזה מה כבר הוא יכול לחדש ? צילום פנורמי? וזהו לא?

פורסם

בגלל זה אני אומר לעצמי שה NEXUS 4 אין אליו תמונה ברורה מתי יגיע לארץ ובכלל עד שיגיע לארץ סביר להניח שיתמחרו אותו כמו כל מכשיר דגל סביב ה 3000ש"ח (למרות שבחול זה עכשיו זול) וחוץ מזה מה כבר הוא יכול לחדש ? צילום פנורמי? וזהו לא?

תתכונן לחפירה -

הNexus הקודם שעלה 400$ נמכר באר ב2000-2100 ש"ח במקומות הזולים.

אני מאמין שהחדש (16GB) ימכר ב200 ש"ח פחות.. (מאמין, למרות שזה עדיין מחיר גבוה מדי.)

הצילום הפנורמי וכו' אלו דברים שיש במערכת אנדרויד 4.2, שתגיע גם לSGS3 בקרוב ע"י עדכון של סמסונג.

היתרונות של הNEXUS4 הם מעבד חזק יותר, מעבד גרפי חזק יותר ו2GB ראמ,

כל אלו בכמעט חצי מחיר.. המסך כמעט באותו גודל, 0.1" הפרש אם אני לא טועה,

אבל איכותי בהרבה מהSGS3 (לא יודע אם באמת "בהרבה", לא בדקתי באופן אישי. רזולוציה גבוהה יותר, פאנל מתקדם יותר..).

המצלמה זהה (8MP, 1080P 30FPS וכו') מבחינת נתונים יבשים..

חסרונות עיקריים שיכולים לגרום לך לרצות את הSGS3 לעומת הNEXUS4:

רק 16GB נפח לאחסון מידע, ללא אפשרות לכרטיס זכרון (או גרסת ה8GB),

מתוכם נשארים פחות.. (תמיד יש פתרונות צד שלישי - כבל OTG + מתאם כרטיס SD לכל מקרה חד פעמי)

וסוללה שאינה נשלפת (לא יודע אם קריטי לך).

לגבי 4G בנקסוס אני לא יודע, יש איזה שבב כלשהו במעבד שמאפשר, ללא תמיכה מלאה..

לא משהו שגוגל/LG דיווחו עליו כרשמי בכל אופן. (לא קריטי לארץ בכלל..)

שכחתי משהו?

פורסם
  • מחבר

בנתיים עפי מבחנים והשוואות ברשת שמצאתי בביצועים אין הבדלים רציניים פעם זה מצנח ופעם השני:

אמת מכל הסרטונים שמצאתי הכי הרשים אותי זה גודל המסך 4.8 וכשהדפדפן מופעל בשני המכשירים אז ב S3 זה מתפרס ומנצל את כל המסך ונותן ככה תחושה יותר מרשימה בחוויה הגלישה לעומת ה nexus 4 שגם המסך יותר קטן 4.7 וגם הדפדפן לא נפתח על כל החלון ולמטה נשארים כפתורים שסתם תופס מגודל המסך בזמן גלישה

בלי קשר אם הייתי יודע שגג עוד חודש,חודש וחצי מגיע ה nexus לארץ לא הייתי חושב פעמיים ומחכה

אבל זה לא כך ולכן אני נוטה לקנות את ה S3 גם כי מחירו יחסית לשאר מכשירי הדגל זול וזמין וכי אין לי כוח לחכות עוד חודשיים או יותר למכשיר אחר...

פורסם

כן, הקטע עם כפתורי המגע בנקסוס דיי יכול לעצבן.

כמובן שאתה יכול לאפשר מצב "שולחן עבודה מורחב" שמסתיר אותם דרך תפריט הכיבוי,

אבל זה רק ברומים מסויימים אני חושב וזה עדיין פחות נוח.

אם מאוד חשוב לך מרחב העבודה הSGS3 אולי יהיה עדיף בשבילך.

פורסם
  • מחבר

אני עד לפני שבוע רציתי להביא את ה NOTE 2 בגלל החוויה של גודל המסך

אבל בסוף החלטתי שלטווח רחוק זה לא יהיה פרקטי להסתובב עם מכשיר גדול בכיסים

לכן האופציה השניה היא ה S3

נ.ב: רציתי לקנות צבע לבן אבל הבנתי שנגמרו בארץ

איזה צבע עדיף שחור או כחול? (כחול ראיתי והוא בסדר אבל את השחור לא יצא לי להרגיש )

פורסם

יש לי את הS3 ואני חושב שפרקטית הוא קצת יותר טוב מהנקסוס. לאחר שזה נאמר (באנגלית זה נשמע יותר טוב) - הייתי הולך על הנקסוס ללא היסוס. הפרש המחירים פשוט לא שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

למה הפרש המחירים לא שווה ? הרי כשיגיע לארץ המכשיר יעלה לא פחות מכ 2300ש"ח +המתנה לא ידועה..

ואת הסמסונג אני מביא עכשיו בכ 2700ש"ח שנגיד יוצא הפרש של כ- 400ש"ח שזה לדעתי זניח בסכומים כאלו וככה אני מקבל מסך יותר גדול שגם מנוצל יותר טוב שזה נותן חווית גלישה יותר טובה שזה עיקר הדבר לדעתי היום בסמארטפונים .

פורסם

הרבה פחות מ2300..

סביבות ה1900 אני משער.

פורסם
  • מחבר

לא יודע אולי

אני חושב שאם בחול הוא עולה 350 דולר ואם רוצים לייבא בפרטי עם כל המיסים יעלה בערך 1900ש"ח

אז תחשוב שבחנויות לפחות בחודשים הראשונים זה יעלה יותר כי צריכים עוד בדרך לגזור קופה לכן יוסיפו לתמחור בארץ עוד איזה 300-400 ש"ח לפחות כי כאילו הם גם נותנים אליו אחריות שנה.

גם ה S3 עולה בחול כ -450 דולר שזה יוצא אחרי מיסים כ - 2400ש"ח ועובדה שמוכרים אותו בארץ בממוצע 2750ש"ח (שזה 350ש"ח יותר)

פורסם
  • מחבר

הלכתי לקנות את ה S3 אבל לאף אחד לא היה במלאי צבע לבן או כחול באזור שלי,נשארו רק בצבעים אדום וחום ולכן דחיתי את הקנייה עד שיגיע מלאי חדש בצבע לכן או כחול.

בנוסף תוך כדי חיפושים אחר צבע יעודי ל S3 ,יצא לי לראות בתצוגה ולקבל תחושה מהדגם של NOTE 1 וישב לי ביד בצורה מאוד נוחה, קיבלתי תחושה מעולה מבחינת גודל ומשקל של המכשיר שזה 5.2" כנרא הגדול המושלם בשבילי ככה שעכשיו נראה לי שה S3 נראה לי מבינת גודל מסך לא כזה אטרקטיבי ;D

כמובן שאני לא מתכוון לקנות את ה NOTE 1 אלה לתת צ'אנס חדש ל NOTE 2 אבל אף אחד לא היה לו בתצוגה ואף אחד לא היה מוכן להראות לי אותו ,כאשר ה NOTE 2 מגיע עם מסך 5.5 אינץ .

השאלה אם אני אלך על ה NOTE 2 על סמך התחושה של של ה NOTE 1 אני לא אתאכזב בשל התוספת של ה 3 אינץ , כלומר המכשיר ישרגיש לי אותו הדבר ביד מבחינת הגודל והמשקל או שיש שוני מורגש בניהם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים