עבור לתוכן

כמה לדעתכם המחשב שלי שווה?

Featured Replies

פורסם

סתם בשביל הכיף, להלן המפרט:

מעבד: core i7 - 920

קירור למעבד: thermaltake V1

לוח אם: Gigabyte ex58-extreme

זכרון: 12gb מחולק ל2gb*6 בערוץ משולש (tripple channel), מדובר בDDR3 בתדר 1333MHZ עם צלעות קירור.

מאיץ גרפי: readeon HD4870x2 עם 2gb של vram

אחסון קשיח: 2x1TB caviar green במערך raid0 + שני דיסקים קשיחים (500GB , 1.5tb) לגיבוי פנימי.

קיים גם תא קדמי להכנסת דיסק קשיח בלייב של thermaltake.

צורב DVD של ASUS

בקרת מאווררים קדמית עם 4 חיישני חום פנימיים ומסך בקדמת המארז עם שליטה על מהירות מאווררים ותצוגת טמפרטורה.

מארז HAF932 של COOLERMASTER

ספק כח: corsair TX850

טמפרטורות מEVEREST:

s6pzqd.jpg

כמה שווה העסק הזה? (למחשב יש כבר כמה שנים בקילומטראז' אבל הוא שמור ברמה גבוהה מאוד.

עובר טיפולים תקופתיים גם לרמת התוכנה וגם לרמת החומרה. ניקיון אבק שבועי, החלפת ג'ל טרמי למעבד אחת לחצי שנה,

כל הכבילה נעשתה בתעלות ייעודיות במארז)

פורסם

תושבת LGA1366 ספגה את איבוד הערך הגדולה ביותר.לעומת ההשקעה בזמן הקניה.

הזיכרונות עלו באותה תקופה הון עתק.והיום אפשר לקבל על משומש בגודל 2G/1333 -אולי-40 שקל.

לדעתי אתה צריך למכור את המחשב בחלקים הוא שילובים יותר קטנים.

לוח מעבד גוף קירור כחבילה-900-1000 שקל.

דיסקים קשיחים יש לך יותר מידי בשביל למכור ביחד

כרטיס מסך בעייתי ביותר.זה שהוא עדין תקין זה כבר נס.עם אפשר לקנות כרטיס מסך 4870 בודד ב-200 שקל משומש.אז אתה מבין לבד כמה שווה הכרטיס X2 שלך.

את יתר החלקים היתי שומר למחשב הבא.

אחלה של מארז

ספק כח שיחזיק כל כרטיס

בקר מאווררים תמיד יש מה לעשות איתו

דיסקים קשיחים תשמור מה שיתאים לך למחשב הבא

צורב DVD זה....לא יודע להגדיר היום...שלי לא נפתח כבר שנתיים.

פורסם
  • מחבר

מאכזב ביותר.

קודם כל, כפי שציינתי, אני לא מעוניין למכור כלל... זה מחשב מאוד מאוד חזק.

העבודה שהוא עושה מדהימה. ומהירות העבודה שלו מעולה, אפילו אחרי שנים של התקנות, אפילו עם מכונות וירטואליות כבדות...

לעזאזל - חלונות 8 רצה עליו חלק כשהיא על מכונה וירטואלית על חלונות 7.

אם המצב הוא כפי שאתה מתאר, זה באמת קצת מאכזב.

אבל יש בזה יתרון אחד. יהיה קל להשיג חלק חלופי למקרה שחלק יתקלקל :)

אז אני מעדיף לחפש לרכוש חלקי חילוף עבורו בזול.

אגב, בקשר לכרטיס מסך, אני לא מסכים עם שיטת ההערכה שלך.

הכרטיס X2 לא צריך לעלות בדיוק כפול מ4870.

זה כרטיס הרבה יותר חזק. ואני לא מבין למה נס שהוא תקין אבל כמו שאמרתי - הכל שמור ומתוחזק.

פורסם

אתה מסכים איתי שבשביל להפעיל כזה כרטיס צריך ספק כח אמיתי ודי גדול

נגיד רק-300-400 שקל

פלוס מחיר הכרטיס 400 שקל

הגעתי למחיר של HD6950 משומש.אני אישית מכרתי 6950 שניפתח ל-70 ב-800 שקל לפני כמה שבועות.

לא הרבה כרטיסים כמו שלך הצליחו לעבור את 3 שנות האחריות.

אתה יכול לעבור רק כאן באתר ולראות כמה דיונים על הכרטיס יש.

עוד נושא שקשור.התמיכה הטכנית בדריוורים לסידרה 3XXX וגם- 4XXX הולכת להסתיים.ככה רשום באתר של AMD

האמת שהם יעדכנו פעם בחצי שנה דרייוור

להמשיך ידידי בדברים כמו זוג 4870 מראה קצת יותר ביצועים מי 4870X2 ...מנסיון.

פורסם

מאכזב ביותר.

לעזאזל - חלונות 8 רצה עליו חלק כשהיא על מכונה וירטואלית על חלונות 7.

את זה עושה גם הפנטיום שלי שעולה 300 שקל עם תוכנות אחרות וגלישה ברקע..

זה לא באמת משנה כמה טיפלת במחשב וכמה חזקים ויקרים היו החלקים שלו פעם, בשוק החומרה רכיבים הופכים חזקים וחסכנים יותר במהירות. מי שלא רוצה להתאכזב מירידת הערך פשוט צריך לקנות בסיס טוב(מארז+ספק+ציוד היקפי+אכסון) ולשדרג שילוש/+כרטיס מסך לכאלה עם יחס ביצועים-עלות גבוה כשהם באמת באמת לא מספיקים לשימוש.

פורסם
  • מחבר

זה לא באמת משנה כמה טיפלת במחשב וכמה חזקים ויקרים היו החלקים שלו פעם, בשוק החומרה רכיבים הופכים חזקים וחסכנים יותר במהירות. מי שלא רוצה להתאכזב מירידת הערך פשוט צריך לקנות בסיס טוב(מארז+ספק+ציוד היקפי+אכסון) ולשדרג שילוש/+כרטיס מסך לכאלה עם יחס ביצועים-עלות גבוה כשהם באמת באמת לא מספיקים לשימוש.

אני מסכים איתך, אין ספק שהאחריות בעייתית כשאתה קונה חומרה משומשת. במידה כזו או אחרת זה תמיד ככה.

הכרטיס שלי עצמו דווקא עובד יופי, בגלל זה אני כנראה מחשב את הערך שלו בשבילי ופחות לקחתי בחשבון את המצב

של כרטיסים אחרים מאותו דגם.

לטעמי גם בלי הכרטיס מסך עצמו מדובר במחשב עצמתי. אני מריץ עליו שרת MAIL וWEB קבוע ממכונה וירטואלית.

זה אומר מכונה וירטואלית שתמיד רצה. זו משימה כבדה לכל מחשב והוא עומד בה לא רע...

פורסם
  • מחבר

המארז, הספק והציוד ההיקפי שלי מעולים. גם האחרון לא רע.

אין לי מושג מה זה "שילוש". מה הייתי אמור לשדרג כאן תקופתית?

בשוק החומרה בשנים האחרונות רכיבים לא הפכו לחזקים יותר בצורה משמעותית. הם הולכים יותר ויותר לכיוון של חסכון בחשמל.

פורסם

אני יושב ומגרד בראש וחושב. עם זה היה המחשב שלי.מה היתי עושה

נתחיל שכולם כאן מסכים שאת הכרטיס מסך צריך להחליף.די מספיק עשה את שלו.תגיד לא תודה רבה על השרות הנהדר שנתן לך.

עם אני גיימר.היתי מוכר את הלוח מעבד.וקונה משהו כמו I5-2500K ולוח תואם.

עם אני עובד עם המחשב על תוכנות רינדוור וכאלה.היתי מחפש מעבד-I7-970/I7-980

פורסם

לטעמי גם בלי הכרטיס מסך עצמו מדובר במחשב עצמתי. אני מריץ עליו שרת MAIL וWEB קבוע ממכונה וירטואלית.

זה אומר מכונה וירטואלית שתמיד רצה. זו משימה כבדה לכל מחשב והוא עומד בה לא רע...

המחשב עוצמתי..פשוט הערך הכספי שלו כיום נמוך יחסית למחיר שהושקע בו בגלל הסיבות שרשמתי.

המארז, הספק והציוד ההיקפי שלי מעולים. גם האחרון לא רע.

אין לי מושג מה זה "שילוש". מה הייתי אמור לשדרג כאן תקופתית?

בשוק החומרה בשנים האחרונות רכיבים לא הפכו לחזקים יותר בצורה משמעותית. הם הולכים יותר ויותר לכיוון של חסכון בחשמל.

שילוש זה מעבד+לוח אם+זכרון.

אני לא יודע מה היית אמור לשדרג תקופתית , אני לא מכיר את השימושים שלך במחשב. אני בסה"כ הסברתי אמור להתנהג צרכן שרוצה להוציא מקס' מהכסף שהוא מוציא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. אתה לא מתייחס לערך של המחשב מבחינת עוצמה אלא לערך הכספי שלו בלבד.

תודה על ההערכה והכנות :)

אני לוקח מכאן את המסקנה הברורה. כיוון שהמחשב תפור על הצרכים שלי וכיוון שכנראה מחיר טוב כבר לא ניתן לקבל עבורו,

זה מחזק את ההחלטה שלי שלא למכור אותו. אני אישית אגב, מרוצה ממנו נורא :)

free_me - לא נראה לי שהסברתי את עצמי כראוי. הכרטיס מסך הזה עובד כמו שעון. אולי נתקלת בכרטיסים מהדגם הזה

עם בעיות, אבל שלי לא אכזב אותי עד עתה אפילו פעם אחת. לכן, אני לא חושב שיש בינינו הסכמה על הצורך להחליף אותו.

פשוט אין לי סיבה להחליף מוצר שעובד מצוין ועונה על כל הצרכים שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים