עבור לתוכן

בירור לגבי המפעילות הסלולריות

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מעוניין לעבור חברה סלולרית ומעוניין לברר ממי כל חברה קונה את הדקות שהיא מוכרת ללקוחות.

מישהו יכול לרשום בבקשה מאיפה המפעילות הסלולריות החדשות קונות את הדקות שלהן? אני מתכוון לגולן, you, רמי לוי והום סלולר.

תודה

פורסם

למה זה מעניין אותך?

פורסם
  • מחבר

למה זה מעניין אותך?

:facepalm:

בגלל שבמקום מגוריי אין קליטה לכל החברות.

פורסם

יש לך גם את הוט מובייל, עד היום אין לי בעיות קליטה, הם משתמשים באנטנות שלהם ושל פלאפון, מצד שני אני מכיר מישהו שנמצא בגולן (גם הוא לא "דיווח" על בעיות קליטה), הם עובדים עם האנטנות של סלקום (אם אני לא טועה יש להם גם אנטנות משלהם).

פורסם

היי בן,

הוט מובייל היא מפעילת רשת סלולר חברה בקבוצה HOT, קבוצת תקשורת מובילה המציעה מגוון רחב ומקיף של שירותים מתקדמים.

החברה היא רשת סלולר הפועלת בטכנולוגיית GSM מדור 3.9 ומעניקה שירותי טלפוניה מתקדמים וחווית גלישה מהירה עד 42MBPS!

הנה למשל תוכנית למסלול ללא הגבלה הכוללת:

שיחות ללא הגבלה

שליחת הודעות SMS ללא הגבלה

גלישה ללא הגבלה

וכל זאת ב-89 ש"ח בלבד!

בנוסף, אם תיכנס לאתר הוט מובייל תוכל ליהנות ממבצע מיוחד:

חודשיים מתנה למניידים באתר הוט מובייל לאחת מהתוכניות שבמבצע.

אשמח לעזור לך ולתת לך פרטים נוספים על חבילות נוספות

יום נעים

עידן מהוט מובייל

פורסם

אם היית פותח את הדין במקום המתאים, שהוא פורום "מפעילות סלולריות" בקטגוריית הגאדג'טים, היית רואה לבטח את הדיון הנעוץ והדשן מפעילות סלולאריות חדשות - ת'רד ריכוז מידע, בו היית מוצא את כל המידע אותו אתה מחפש, והרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

היי בן,

הוט מובייל היא מפעילת רשת סלולר חברה בקבוצה HOT, קבוצת תקשורת מובילה המציעה מגוון רחב ומקיף של שירותים מתקדמים.

החברה היא רשת סלולר הפועלת בטכנולוגיית GSM מדור 3.9 ומעניקה שירותי טלפוניה מתקדמים וחווית גלישה מהירה עד 42MBPS!

הנה למשל תוכנית למסלול ללא הגבלה הכוללת:

שיחות ללא הגבלה

שליחת הודעות SMS ללא הגבלה

גלישה ללא הגבלה

וכל זאת ב-89 ש"ח בלבד!

בנוסף, אם תיכנס לאתר הוט מובייל תוכל ליהנות ממבצע מיוחד:

חודשיים מתנה למניידים באתר הוט מובייל לאחת מהתוכניות שבמבצע.

אשמח לעזור לך ולתת לך פרטים נוספים על חבילות נוספות

יום נעים

עידן מהוט מובייל

:bash:

אם היית פותח את הדין במקום המתאים, שהוא פורום "מפעילות סלולריות" בקטגוריית הגאדג'טים, היית רואה לבטח את הדיון הנעוץ והדשן מפעילות סלולאריות חדשות - ת'רד ריכוז מידע, בו היית מוצא את כל המידע אותו אתה מחפש, והרבה יותר.

מצטער, לא מצאתי איפה לפתוח אז הלכתי על 'כללי' בתקווה שלא יפריע לאף אחד. תודה רבה על הלינק, בדיוק מה שחיפשתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים