עבור לתוכן

מתלבט בין htc one x לבין samsung s3

Featured Replies

פורסם

היי :hi:

קצת ויתרתי על ה-NEXUS 4 כי עד כמה שהוא מפתה, יותר מדי קשה להשיג אותו...

אני מתלבט כרגע בין 2 אלטרנטיבות שהן ה-S3 וה-ONE X.

הם מאוד דומים מבחינת מראה, מחיר, פיטצ'רים וחומרה.

אני מתקשה להחליט בין ה-2... יש דעות לכאן ולכאן.

בגדול , אם הצלחתי להבין משהו מים הביקורות שמסתובבות ברשת:

ל-ONE X יש יתרון קל מבחינת GUI ומבחינת מסך (יש לו מסך רגיל ולא AMOLED, כך שהוא בהיר יותר)

ל-S3 יש מצלמה טובה יותר.

מצלמה זה משהו שאני שם עליו דגש בטלפון החדש שלי (אני רוצה שאני אהיה מסוגל לצלם איתו תמונות סבירות כשאני ארצה).

[תכונה נוספת היא GPS, אבל היא לא משחקת פה תפקיד...]

אני אשמח אם מישהו יעשה לי סדר בבלאגן, ויוכל להמליץ לי על חווית שימוש\מיקום קנייה [אם אפשר]

פורסם

ה-S3 חזק יותר, ל-One X יש מעבד גרפי מתקדם יותר (אם כי רק מעט משחקים מנצלים את היכולות הנוספות).

ה-GUI של ה-One X נראה יפה הרבה יותר, גם בכללי הטלפון יותר יפה, אבל הכי טוב זה CyanogenMod. כמה שיותר AOSP יותר טוב.

המצלמה ב-One X טובה מאוד, ב-S3 קצת יותר.

שם לב שהרבה מה-One X מגיעים מהמזרח ביבוא אפור והם לא גרסאות אירופאיות, כלומר ללא תמיכה מובנית בעברית. כמובן שאפשר להוסיף, אבל המקלדת של HTC לא תהיה עם עברית. בנוסף שם לב שאתה לא מקבל את גרסת ה-16GB.

בעיות נפוצות עם ה-One X שכדאי לבדוק איך שמקבלים את המכשיר, אם אפשר עוד בחנות הכי טוב. בעיות בקליטת WIFI, נובע מחיבור לא טוב של האנטנה במפעל. תסמינים, סיגנל חלש והתנתקויות בשילוב עם צריכת סוללה גבוהה בשימוש עם WIFI. בעיות עם ה-GPS, המיקום קופץ כל הזמן, רוב המשתמשים מדווחים על שיפור לאחר כיבוי ה-WIFI. אתה יכול לראות את הבעיה עם עם ה-GPS בסרטון למטה.

על בעיות עם S3 אני לא יודע כי לא היה לי את המכשיר.

הטלפון כמובן הוחלף והחדש תקין.

פורסם

הONE X עובד בהתחלה חלק ואז מתחיל להיתקע אחרי חודשיים בערך

מניסיון לא סתם אומר.

הייתי הולך או על סמסונג או אייפון.

פורסם

אני עם ONE X ואין לי שום בעיה ממה שתואר כאן.

יש כמובן כאלה שיוצאים עם תקלות מהמפעל.

לא יודע אם ה ONE X חלש יותר, אבל מהרגע שעדכנתי ל 4.03 וגן 4.1 התוצאות של ה quadarant/antutu האלו גבוהים משל ה S3 לאחר שדרוג תוכנה, לא יודע מה זה אומר ועד כמה אבל אם משתמשים בזה בכל השוואה אז אני מתאר לעצמי שזה אומר משהו.

המצלמה ב ONE X מעולה, בלילות תמונות יוצאות יותר טוב מאשר ה S3 (מהשוואה מול המכשיר של חברה שלי).

אני לא יודע איך בווידאו אבל ב ONE הוא נחמד לא רע. גם בלילה כל הסרטונים חלקים ללא בעיות.

המעבד הגרפי של ONE X מוסיף למשחקים שנתמכים ע"י NVIDIA ובד"כ בסיומת THD, יש שיפור מאוד גדול במשחקים.

קח למשל לדוגמא את dead trigger, משחקים נראים הרבה יותר טובב THD מאשר על מנוע גרפי רגיל, אני רואה את זה על ה S3 ועל המכשיר שלי ONE X.

פורסם

Dead Trigger אכן פשוט מדהים עם Tegra 3.

הוידאו בלילה אכן יהיה יותר טוב ב-One X אבל זה נובע מכך שהיא מצלמת ב-24 פריימים לשניה בניגוד ל-30 ב-S3.

פורסם

זה לא רק המשחק הזה זה בעקרון כל המשחקים שעובדים עם THD ויש לא מעט, מה שכן יש גם הרבה בפיתוח

לגבי המצלמה אין לי מושג מה ההבדל בין 30-24 FPS רק מה שכן הוידאו בS3 ביום הוא חלק יותר. לגבי איכות לא ידוע לי יותר מדי ההבדל בין הוידאו :P

פורסם

לגבי המצלמה אין לי מושג מה ההבדל בין 30-24 FPS רק מה שכן הוידאו בS3 ביום הוא חלק יותר.

:facepalm:

פורסם

Dead trigger נראה טוב על הtegra בגלל איזושהי קומבינה שהמפתחים ארגנו

אפשר לסדר את זה והגרפיקה בs3 תהייה באותה רמה.

לדעתי, אל תוותר על הנקסוס

ואם כן, לך על הs3

פורסם

:facepalm:

התכוונתי שאני לא יןדע מה ההבדל באיכות מם הסתם ש 30 FPS זה תנועה יותר חלקה מ 24 של הצילום, אבל לא יודע אם בהכרח זה עושה את האיכות טובה יותר.

אבל ניסחית את זה כמו דג טונה אז אני מרשה לך :P

ואם יש את הנקסוס על הפרק אז לך עליו בחצי מחיר שווה כמובן!

פורסם

היתרון של הנקסוס על המכשירים האלה הם ה-2GB זיכרון (והמחיר...), משהו שיעניק למכשיר עוד מספר שנים של תמיכה ועדכון גרסאות רשמיות עתידיות.

אז אם לא מפריע לך לחכות, אז לך על הנקסוס. אגב לא נראה לי שציינו את חסרונות היותר בולטים של ה-hox שהם סוללה לא נשלפת ושאין סלוט לכ.זיכרון.

פורסם
  • מחבר

יש גם גרסאות של S3 עם 2GB RAM אבל לא כזה משנה לי כרגע.

הנקסוס הוא אחלה על הנייר, אבל נמאס כבר לחכות ולנסות להשיג אותו בכל מיני דרכים עקלקלות (אפילו הייתי בקנדה שבועיים ולא הצלחתי להשיג אותו)

לגבי ה-ONE X , נראה שהרוב פה מעדיפים אותו...

רציתי לשאול איפה קניתם אותו ומה המחיר (ראיתי שמוכרים פה בארץ באיזו חנות שאני לא כ"כ מכיר אבל יש לה שני סניפים, בסביבות 2600~, שזה גם יותר זול מה-S3 אבל לפחות ב-S3 אתה יכול לקנות מ-KSP שהיא חנות מוכרת, שאני אישית קונה בה כבר המון זמן בלי בעיות)

אני מפחד לקנות בזול ואז לגלות שקיבלתי sample עם הבעיות ש-BDB ציין ואז להיות תקוע איתו...

פורסם

הSGS3 עם 2GB ראמ זה גרסאות עם מעבד דואל קור בלבד. (תבדוק בGSMARENA אם אתה לא מאמין),

ואני גם לא חושב שאפשר להשיג אותן בארץ.

פורסם

אני מפחד לקנות בזול ואז לגלות שקיבלתי sample עם הבעיות ש-BDB ציין ואז להיות תקוע איתו...

מזתומרת תקוע? בשביל זה יש אחריות...

להזכירכם ב-SGS1 ה-GPS בקושי עבד וזה לא בגלל תקלות ביצור אלא בגלל תכנון דפוק.

פורסם

אולי HTC ONE X Plus?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים