פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים כבר אמרו את זה קודם, כיוון שiOS תוכננה לרוץ על מגוון מצומצם מאוד של חומרה, הכניסו את הטאץ' לעדיפות גבוהה יותר מבחינת הקרנל. ולכן- הטאץ מרגיש חלק יותר. נאמר כאן גם שאת המסך מייצרת LG :
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים אוקי אבל אפשר להעביר אליו קבצים ולהעביר ממנו - זה לא מספיק?צריך להתקין דרייברים.
פורסם 2012 בדצמבר 412 שנים אני חושב שאני לא מבין את הבעיה שלכם.הדרייברים הרי מותקנים באופן אוטומטי במהירות,כמו בדיסקאוןקיי, אז מה הבעיה?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים אני חושב שאף אחד כאן לא הזכיר או דיבר על האיכות שיחה באייפון ..המעבר שלי מהנוקיה N86 לאייפון 4 ( שכבר לא איתי עוד ..) לא היה וואו ...לא יודע אם אנשים שמו לב , אבל השמע שהצד השני שמע אותך בשיחה היה מעין "קול מתכתי" ..זה מי שהצליח להבדיל בין המכשירים טען כך .. היה נשמע גרוע ביותר ..גם השמע באפרכסת ( ככה קוראים לזה ? ) של האייפון היה חלש ולא ברור , לא כמו בנוקיה ( ככה מהניסיון שלי ) בנוקיה = יותר באס , ברור , ונעים לאוזן ..
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים כי הם לא מובנים בWINDOWS.אבל זה מתקין אותם תוך שנייה,כמו שקורה בדיסקאוןקיי וכו'..לאיזה דברים יש בכלל דרייבר מובנה בווינדוס?אתה מתכוון שהבעיה היא שהם לא משתמשים בדרייבר המובנה בווינדוס?
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים לגלקסי 3 לא צריך שום התקנת דרייברים נפרדים שלא מגיעים יחד עם הוינדוס. לפחות לא בוינדוס 7. הוינדוס אוטומטית מתקין את הדרייברים הדרושים, ואמנם זה לא מופיע כ mass storage, אך ניתן לגשת לזה דרך my computer כמעט באותו אופן.
פורסם 2012 בדצמבר 512 שנים זה משהו אחר אני ב- WIN7 ו-WIN8 לא צריך להתקין דרייברים בשביל ה-SGS3 או ה-NEXUS 7, אפילו לא התקנתי את התוכנה של APPLE על המחשב הזה (מפרט בצד) אין לי כוח לחשוב על להפעיל אותה, יש לי עוד מחשבים (הם "סובלים" עם מהתכנה הזאת).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.