עבור לתוכן

Galaxy S Advanced - חוות דעת על מכשיר ועל חנות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

אחרי חפירות עמוקות, מצאתי מכשיר שנראה לי מכל הבחינות - הסמסונג Galaxy S Advanced , בבדיקת חנויות, ראיתי שהוא נמכר ב-eline ב-1538 ש"ח, עם אחריות שלהם

http://eline.co.il/aecommerce/c205/148043.php

וב-Bug ב-2169 , עם אחריות של סקיילקס שהבנתי שהוא היבואן הרשמי של סמסונג בארץ.

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13180

מה דעתכם על המכשיר בכלל ועל החנויות בפרט ?

מישהו רכש מ-eline ויכול לתת חוות דעת על החנות ועל השירות שלהם ? איך השירות של סקיילקס ? האם הוא מצדיק הפרש של יותר מ-630 ש"ח במחיר?

בנוסף, eline כותבים לגבי עברית:

"אנדרואיד 2.3.6 כולל תמיכת עברית (ללא יישור לימין)"[table] [tr] [td]אנדרואיד 2.3.6 כולל עברית מלאה+מקלדת בעברית [/td] [td]([/td] [td]₪99[/td] [td]) [/td][/tr][/table]מה זה אומר ? האם זה דבר שאני יכול לעשות בעצמי (בלי לבטל את האחריות) ? מה מגיע עם המכשיר מהיבואן ה-"רשמי" ?

תודה למשיבים וסליחה על החפירה :)

פורסם

אני די בטוח שהיבואן הרשמי של סמסונג זה סמי ליין.

שווה לך לבדוק את זה.

בכללי הייתי מציע לך לחשוב פעמיים לפני שאתה קונה מכשיר עם אנדרואיד שהוא לא 4.0

פורסם
  • מחבר

לפי האתר שלהם, סקיילקס הם סמסונג ישראל

http://www.samsungmobile.co.il/about_samsung/

לפי gsmarena, ב-advanced ניתן לשידרוג ל- 4.1, הם זה נכון ? למה באמת הייצרן\משווק לא מוכרים את המכשיר עם גרסת התוכנה העדכנית ?

מישהו יכול לתת המלצה על המכשיר ועל החנויות שציינתי בפוסט המקורי ?

פורסם

לסמסונג יש כמה יבואניות בישראל, אבל למיטב ידיעתי הרשמית היא סאני תקשורת. היא לכל הפחות הגדולה ביותר.

מעניין..

באותו האתר של סריילקס האלו, בתנאי השימוש כתוב:

השימוש באתר אינטרנט זה (להלן: "האתר"), כפוף לתנאים המפורטים להלן ומעיד על הסכמתך להם. הינך מתבקשת לקרוא את התנאים במלואם ובעיון, מפני שהם מהווים את הבסיס המשפטי לכל דיון בינך לבין סאני תקשורת בע"מ (להלן: "סאני") וכן הסכם מחייב בינך לבין סאני.
כנראה שהם בעצם סאני.

630 ש"ח?

:lol:

הם יצאו מדעתם...

ה"אחריות" הזו, לא שווה כלום.

קודם כל, מכל מקום שתקנה תהיה לך אחריות יצרן לשנה.

אבל היא לא שווה כלום- אם יש תקלות רצינויות במכשיר, במרבית המקרים הם יתגלו בימים הראשונים לשימוש, אם לא פחות. אם התגלה משהו, אפשר להחזיר לחנות ולהחליף. אין בעיה. בעיות ארוכות טווח כמעט ולא קיימות בסמארטפונים, ואם כן אז הן יתגלו אחרי יותר משנה (מעבר לתקופת האחריות). שבירות מכשירים, קורוזיה ושאר נזיקים שנוצרו כתוצאה משימוש לא הולם של המשתמש לא נכללים באחריות.

אליין נחשבת לחנות טובה ומומלצת. אתה יכול לבדוק חוות דעת בזאפ, לשם כך הוא נועד.

אנדרואיד (לפני ICS - 4.0) תמכה באופן בקריאה ובכתיבה של עברית. הייתה לפעמים בעיית יישור, ולא היו תפריטים עבריים. זאת אלא אם מותקן רום של אחת המפעילות הסלולריות, סאני, רום לא רשמי ישראלי וכדומה. כתיבה אגב התאפשרה ע"י הורדת מקלדת מהפליי סטור, כמו כל אפליקצייה אחרת.

אז מה בעצם הם מציעים?

הם מציעים להתקין לך רום אחר, שיש בו תפריטים בעברית והוא כבר מגיע עם מקלדת עברית.

ככל הנראה, זה לא ממש משתלם.

התקנת רום זה דבר פשוט למדי שאפשר לעשות בבית, ואם אתה לא צריך תפריטים אפילו אין בכל צורך. מספיק מלהוריד מקלדת.

{היישור זו בעייה מינורית בעיקר בג'ימייל וביומן, ממש לא חשוב}

לא מוכרים עם 4.1 מכמה סיבות:

1. זה תהליך ארוך וקשה לפתח רום למכשיר. גם אחרי שסמסונג העולמית שחררה גרסה חדשה (וגם זה לא קורה באופן אחיד לכל האזורים), סאני צריכה לעמול על התאמת הרום, תרגום, הוספת כל התוכנות שלה וכו'.

2. הם עצלנים

3. הם אולי מזלזלים בלקוח שלא מבין שיש משהו יותר טוב

4. קשה להם לשדרג לאנשים - טרחה מיותרת

5. אולי יש להם הסכמים גם עם חברות הסלולר (אם המכשיר נמכר אצלן, אין לי מושג) ואז הן צריכות ליצור רום גם עבורן, או לעזור להן

אבל לבד אתה יכול להתקין הכל מהר ובפשטות. עזוב אותך סאני שמאני.

מועבר לפורום סמארטפונים.

פורום התייעצות לפני קנייה נועד לדיונים בסגנון "מחפש מכשיר אנדרואיד מומלץ לשימושים כלליים עד 1500 שקלים".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים