עבור לתוכן

גולן טלקום - תדרים ו-2G

Featured Replies

פורסם

היי.

אני שוקל כרגע לעבור לגולן מסלקום.

לפי מה שהבנתי, לגולן יש רשת משלהם שפועלת על דור שלישי בלבד, כמו כן משתמשים ברשת של סלקום במידה ואין קליטה של הרשת של גולן, שתומכת בדור שני ושלישי.

שתי שאלות :

1.בתראד ריכוז מידע בנעוץ מצוין שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר 850\2100. לעומת זאת בכתבה בפורסמה ב HWZONE כתוב שנדידה על גבי רשת סלקום משתמשת בתדר של 2100 בלבד. מכיוון שהמכשיר שלי לא תומך בתדר 850, אשמח להבהרה בנוגע לעניין הזה. (והאם גם הרשת העצמאית של גולן משתמשת בתדר הזה).

2. נניח שאני מחובר לרשת העצמאית של גולן, והחלפתי ל 2G כדי לחסוך בסוללה. האם הוא יעבור לי אוטומתית לרשת סלקום?

ואם אני מחליף בחזרה ל 3G, האם יעבור אוטומתית לרשת של גולן אם קיימת באזור?

תודה.

פורסם

תדר 850 נמצא בפריסה חלקית בהחלט בסלקום (כמו שמצויין בסטיקי). הם התחילו לפרוס אותו שנה שעברה, והוא בגדול לא בשימוש ממשי.

סתירות כמו בין הדיון שלי לבין הכתבה אי שם (שאגב ייעצתי בנושא התדרים בה) יהיו תמיד, כי המידע הזה לא רשמי ולא שקוף ללקוח. הוא נאסף פה ושם, אחד אומר ששמע כך ואחר מוסיף שבעבר, כשעבד בחברה, התחילו לעשות כך ואחרת.

בדיון ניסיתי למצות כמה שיותר את הנושא, אבל בגלל שזוהי לא מטרת הדיון לא יכולתי להרחיב יתר על המידה.

אתה לא צריך לדאוג שהמכשיר שברשותך לא תומך ב-850. 2100 פרוס בצורה מלאה ברחבי הארץ (בניגוד לפלאפון לדוג').

ובאשר לשאלתך השנייה, כל המעברים נעשים בצורה אוטומטית לחלוטין. תחילה המכשיר ינסה להתחבר לרשת של גולן, ואם היא לא זמינה (כי עוד אין פריסה באותו האזור או כי אתה משתמש בדור שני), המכשיר ינסה להתחבר לרשת של סלקום.

פורסם

ברגע שסים של גולן מחובר אין יותר זיהוי של סלקום והיא מזוהה כרשת גולן כך שהניוד מתבצע אוטומטית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

עוד שאלה אם אפשר, מה קורה לסים של סלקום לאחר הניוד? האם הם פשוט יבטלו אותו או שאני צריך להחזיר להם אותו?

פורסם

אתה יכול לזרוק אותו. או להשתמש בו כמפרט גיטרה. לא צריך להחזיר להם כלום.

פורסם

אתה יכול לזרוק אותו. או להשתמש בו כמפרט גיטרה. לא צריך להחזיר להם כלום.

לא נוח בתור מפרט, מניסיון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים