עבור לתוכן

קניה של נוט 2 מאתר electronics-discount-shop.com

Featured Replies

פורסם

מדובר שם בדגם N7105, זה הלינק למוצר:

http://www.electronics-discount-shop.com/91-samsung-n7105-galaxy-note-ii-lte-16gb-unlocked-marble-white.html

1.אני מבין שהדגם הזה הוא גם תומך ברשתות דור 3 וגם בדור 4, ולכן הוא אמור גם לעבוד בארץ.

2. מבחינת ציוד משלים (כיסויים בטריה, מדבקות וכו'), האם יש הבדל בינו לבין הN7100, או שכל דבר שמתאים לזה יתאים גם לזה.

3. האם יש עוד הבדל שפספסתי? (אין רדיו, אבל לא נורא)

4. האם אני אוכל לשים עליו תפריטים וזיהוי כתב יד בעברית? (בעברית זה נראה יותר טוב)

5. האם החנות היא אמינה? מישהו קנה בה פעם?

6. לגבי המשלוח, הם שולחים לישראל עם Merseyside Transporters, חיפוש בגוגל לא העלה דבר, מה זה המשלוח הזה? האם זה המשלוח הפשוט שלא תמיד בודקים במכס או שזה משלוח מהיר/מיוחד?

המחיר מאוד אטרקטיבי, ויש לי גם אופציה לתמיכה עתידית בדור 4

אשמח לתגובות

תודה

פורסם

1. כן, הN7105 תומך בכל התדרים שהN7100 תומך בהם + LTE. שים לב שתדרי LTE משתנים בין מדינות ולכן לא מובטחת לך תמיכה אם וכאשר תשודרג התשתית הסלולרית בארץ.

2. המימדים של שניהם זהים, כל הציוד מתאים לשניהם.

3. לא היה לי כוח לעבור על הכל, אך המעבד,כמות הזיכרון, נפח האחסון הפנימי והסוללה, גודל ורז' מסך תמיכה בהתקני /GLONASSGPS זהים.

4. חשוב! אתה *לא יכול* לצרוב עליו רום המיועד לN7100. עברית אמורה להיות במע' ההפעלה, ניתן "לחשוף" אותה עם MORELOCAL2, לא יהיה יישור לימין בתפריטים, אם זה חשוב לך (אך זה לא קיים גם ברום הרשמי של היבואנית בארץ). בשביל זיהוי כתב יד כנראה תצטרך לחפש רום מקוסטם כי אין לסאני רום לדגם הזה. אני לא יודע אם מפתחים לו רום בעברית (שאל בXDA\IANDROID).

5. אני לא מכיר את החנות, אבל אם תקרא כאן: http://www.scamadviser.com/check-website/electronics-discount-shop.com

תראה שהמצב לא כ"כ זוהר. מבדיקה שנערכה ב20/11/12: המיילים ליצירת קשר ותמיכה טכנית הם חינמיים, האתר (בתאריך הבדיקה היה) בן 15 ימים.

הערה שלי: הוספתי את המכשיר לעגלה, וכשעשיתי check out, לא מצאתי אופ' לתשלום בpaypal, רק בקשה להירשם. בדר"כ באמאזון או אתרים אחרים, כשאתה משלם בpaypal אין צורך ברישום. שים לב שזו עונת החגים ועקב ריבוי הקניות (בארה"ב) בתקופה זו, גוברים ניסיונות הרמאות. זה לא אומר שהאתר לא אמין בוודאות, אך אישית, אם אין תשלום בpaypal והאתר לא מוכר לא הייתי רוכש.

6. לא מכיר.. נסה להתקשר לדואר ישראל, אולי הם מכירים.

לילה טוב.

פורסם

תתרחק מהחנות הזו.

אם זו לא חנות אמינה ומוכרת, אל תסתכל אפילו.

ותזכור, אם משהו נראה טוב מכדי להיות אמיתי, הוא כנראה באמת טוב מכדי להיות אמיתי.

כמו כן, זהוי כתב בעברית ככל הנראה אפשרי רק ברום של סאני או של המפעילות, שקיימים אך ורק לגרסה הרגילה של המכשיר (כמו שציין broken, לא ניתן להתקין רומים של הרגיל על גרסה זו ולהיפך).

תמצא חנות מוכרת ואמינה שמוכרת את הדגם הרגיל ותתחדש.

פורסם
  • מחבר

אכן יש כמה דברים מחשידים בחנות

1. אין PAYPAL

2. IPHONE 4S ב250$

3. לא מצאתי כלום באינטרנט על חברת השליחויות, אפילו חיפוש בגוגל תמונות של הלוגו לא הניב שום תוצאה.

אני אוותר על החנות הזאת, נראה לכם שבחנוכה יהיו מבצעים בKSP? אולי אני אקנה שם באילת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים