עבור לתוכן

עידכון אנדרויד ג'לי בין 4.1 רשמי לגלקסי S3

Featured Replies

פורסם

לפי מה נקבע מתי העידכון ל-4.1 יופץ למכשיר שלי - גלקסי S3 שנקנה בחנות פרטית (לא חברת סלולר)

לפי מדינה? כלומר יופץ מתישהו (מתי??) לכל ישראל?

ואם כן - לפי מה המכשיר יודע (כלומר שרת העידכון שאני מניח שמפעילה סמסונג) מאיזה מדינה אני? לפי חברת הסלולר שאני מחובר אליה (גולן)?

פורסם

מועבר לפורום רומים ומערכות הפעלה.

שים לב להבא, וודא לקרוא את הדיון הנעוץ סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון!.

רומים רשמיים מסודרים לפי אזורים או מדינות - לדוגמה אחד לרוסיה, אחד לקנדה ואחד למזה"ת. כל אזור כזה מקבל עדכון בזמן אחר, מתי שסמסונג רואה לנכון ויכולה להפיץ אותו. במידה ומותקן אצלך רום רשמי, אתה תקבל את העדכון באותו הזמן בו יקבל שאר אזור הרום.

אין קשר למקום בו אתה נמצא פיזית, או לרשת, רק לאזור הרום.

במידה והרום לא רשמי של סמסונג - אין עדכונים OTA, אתה צריך לעדכן לבד.

שים לב שאתה יכול לבדוק עבור עדכונים בהגדרות המכשיר (אודות), וגם בתוכנה של סמסונג למחשב Kies. לפעמים עדכון זמין והוא לא מודיע על כך, ואפשר לנסות לאלץ את המכשיר "לחפש טוב יותר", וגם למצוא, אך זה מיותר ועשוי להיות מסוכן. הפעולה עצמה מאוד פשוטה - מחיקת זיכרון המטמון של אחת מאפליקציות המערכת בהגדרות. אין בכך צורך.

אתה תמיד יכול להתקין רום לבד..

פורסם
  • מחבר

איך אני יודע לאיזה איזור שייך הרום שלי? (שקיבלתי איתו את המכשיר בקופסה)

למיטב זכרוני כשהדלקתי אותו לראשונה השפה שעלתה הייתה הונגרית..

בabout גרסת הBaseband שלי היא I9300XXLFB

ניסיתי גם ללחוץ על Software update וקיבלתי No update available (אני לא רוצה לעשות דברים "מסוכנים" או להתקין רום בעצמי שיבטל את האחריות)

תודה

פורסם

תבדוק כאן אם יצא לך עדכון.

פורסם
  • מחבר

תודה אבל בשביל לבדוק שם אני צריך קודם לדעת לאיזה איזור שייך הרום שלי.

פורסם
  • מחבר

מה אני יכול לבדוק שם?

אני לא רואה שם שיטה לבדיקת האזור של הרום שלי (מה שנקרא שם P-Code).

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי את התשובה.

הרום שלי אכן של אזור הונגריה (XEH).

הדרך לבדוק:

1. open the dial screen, and dial: *#06#, and you will get your IMEI number, write it down

* אפשר לבדוק את ה-IMEI גם בתפריט אודות שההגדרות

2. dial this command: *#272*IMEI# and you can get your Region code.

עכשיו שאלה חדשה- יש איזשהי משמעות לזה שהרום שלי לא של אזור ישראל אלא הונגריה? (מלבד זה שזה קובע את עידכון הגרסאות של אנדרויד)

דרך אגב לפי האתר sammobile שקישר אליו OR2OOO ישראל והונגריה הן כמעט האזורים היחידים בעולם (מכל האזורים שבדקתי שם) שעדיין לא עידכנו את ה-S3 לגרסה 4.1

פורסם

אין לכך שום משמעות.

פורסם

למה?

פורסם

מה 'למה'?

פורסם

אין לכך שום משמעות.

אחרת מה ההיגיון?

פורסם

לסמסונג קשה להוציא עדכון לכולם בו זמנית. לכל אזור יש תכונות שונות במעט, הגדרות ברירת מחדל קצת שונות (פותח הדיון ציין שהיה לו בהונגרית כברירת מחדל),אישורים שונים שצריך לעבור עם הגורמים המקומיים, גופים שונים עימם יש לשתף פעולה... לפעמים צריך להוסיף פיצ'רים יחודיים לאותו האזור (לדוגמה בישראל צריך להוסיף תפריטים ומקלדת בעברית) וכו' וכו'.

בעייתיים במיוחד מכשירי lte, כי אלו חייבים לעבור בכל גרסה אצל המפעילות הסלולריות לאישור.

גם כשמעדכנים אתרים גדולים, אפליקציות רשת, לא כולם מקבלים את העדכון יחד. עדכון בפייסבוק או בג'ימייל לא מגיע ישר לכולם.

אז יש הבדלים, אבל הם לא משמעותיים למשתמש הקצה כלל וכלל.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

בדקתי שוב ב-SamMobile, ובינתיים הופיע על GT-I9300 - Hungary גרסה חדשה - 4.1.1 (כאמור הרום שקיבלתי את המכשיר איתו הוא של הונגריה, XEH)

אבל לחיצה על software update ב-about עדיין מחזיר "No update available".

למה זה? איך ומתי אני כן אקבל את העדכון לג'לי בין?

תודה

פורסם
  • מחבר

הורדתי Kies וקיבלתי את העידכון ל-4.1.1.

הכל נראה שעובד טוב חוץ מזה שנעלמה לי המקלדת בעברית..

הבנתי שאין ב-JB תמיכה בעברית במקלדת המובנת של סמסונג אז התקנתי SwiftKey 3 והעברית חזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים