עבור לתוכן

אצל איזו חברה סלולרית מהירות גלישה הכי יציבה ומהירה?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים ,

אני לקראת רכישת סמארטפון חדש..

עכשיו אני צריך להיות מוכן לקראת רכישת MICRO SIM עם חבילת גלישה איכותית .

אני רוצה שתמליצו לי על חברה סלולרית שיש בה את מהירות הגלישה היציבה והמהירה ביותר שאפשר,

כרגע פחות חשוב מה מחיר החבילה(כלומר לא מעניין אותי אם זה 40 ש"ח לפה או לשם העיקר להנות "מהסמארפון"),

הבנתי מהפורום שמיקום גאוגרפי בכל חברה משפיע על איכות הגלישה אז המיקום הרלוונטי לגבי זה אזור רחובות- גן יבנה(אזור גדרה).

תודה מראש לעוזרים

פורסם

HOT מובייל. :hat:

פורסם
  • מחבר

^

אתה אומר את זה על סמך ניסיון אישי או משהו אחר?

עריכה:

עכשיו נכנסתי לאתר של HOT MOBILE ראיתי שהחבילה שהם מציעים זה דור 3.9 עם מהירות גלישה של 42M זה נראה לי מהיר מאוד לא? (כי אצל חבר שהוא בסלקום מהירות גלישה שלו עד 5M והיה יחסית איטי כשניסיתי לגלוש וחווית ההנאה של הגלישה לא משהו )

השאלות :

- מהירות הגלישה שהם מציעים 42 מגה האם אכן אמיתית, מהירה ויציבה(לפחות עד לניצול 3G נפח גלישה)?

- 3G נפח גלישה יספיק לשימוש ממוצע יום יומי בחודש? (כי כשעוברים את הנפח אז המהירות יורת ל 0.5 מגה ככה נאמר מהם.)

* השימוש באינטרנט יהיה לרוב בגלישה באתרים יומיימים נפוצים כגון-חדשות ,פייסבוק ,פורומים וכו.. תהיי גלישה בעיקר ביוטוב וצפייה בסרטונים וכו..

פורסם

42Mb (שים לב- מגה ביט, לא בייט. ז"א עד 5.25MB לשנייה) זו המהירות התיאורטית בלבד. בפועל תקבל פחות.

היה פעם בפורום דיון בו משתמשים פרסמו את מהירויות הגלישה שלהם במפעילות החדשות, נסה למצוא אותו לקבלת נתונים ממשיים.

כן, 3GB זה מספיק מעל ומעבר לשימושים ממוצעים. כמובן שזה תלויי מה זה "ממוצע" בשבילך ומה בדיוק אתה עושה, אבל קשה לי להאמין שזה לא יספיק.

פורסם
  • מחבר

איזה ביאוס :pissed:

אם לא הייתה מציין שזה ביט הייתי נופל "במלכודת" ועם ציפיות גבוהות

מה אין בארץ חברה שנותנת גלישה מהירה יותר מ 5MB ?

פורסם

לא בסלולר...

באינטרנט הקווי הרגיל נכנסו מהירויות כאלו רק לאחרונה... {לפחות לשוק הביתי ובמחירים פחות או יותר סבירים}

זאת ועוד, דור שלישי לא מסוגל לספק יותר מזה. ודור רביעי בארץ עוד רחוק שנות אור.

פורסם
  • מחבר

אם אני אראה שנפח גלישה של 3G לא מספיק לי למשל בחברת הוט מובייל אני אוכל לשדרג נגיד ל 5G נפח גלישה ? או שאצלם זה מקסימום 3G

אילו חברות נותנות 4 / 5 ג'יגה נפח גלישה במחירים סבירים ?

עריכה:

מצאתי סקר שפורסם לא מזמן שנותן תוצאות של כל החברות הסלולריות לגבי מהירות הגלישה :

http://www.iphoneil.net/?p=104701

אני השתכנעתי שכדי לנסות את הוט מובייל , עכשיו רק צריך לקוות שמיקום הגאוגרפי שלי יהיה לטובתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים