עבור לתוכן

רכישת מכשירים סינים

Featured Replies

פורסם

ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל?

ואילו חברות לא מפורסמות מייצרות מכשירים ברמה טובה יחסית(רמה של סמסונג,סוני ושאר המוכרות), האם הם בעיקר חברות סיניות או שיש אחרות?

תודה .

פורסם

HUAWEI ZTE הן חברות סיניות לא מפורסמות בארץ אך בסין הן ענקיות ומשווקות מגוון מכשירים לכל העולם בכל רמות מחיר. תוכל לבדוק לדוגמא את הHUAWEI HONOR 2 = HUAWEI U9508 .

פורסם

HUAWEI ZTE הן חברות סיניות לא מפורסמות בארץ אך בסין הן ענקיות ומשווקות מגוון מכשירים לכל העולם בכל רמות מחיר. תוכל לבדוק לדוגמא את הHUAWEI HONOR 2 = HUAWEI U9508 .

אחרי שרשמת הודעה זו, הסתכלתי באנטרנט וHONOR2 נראה מכשיר מעולה !!!

אפשר לרכוש אותו כרגע בסביבות ה1460 ש"ח כולל משלוח דרך סינגפור.

אני מתכוון להחליף את הSENSATION שיש לי, חשבתי כבר ללכת על הגלאקסי 3 מאילת בסביבות ה2400 ש"ח ,

אך כרגע כשאני רואה את האפשרות הזו - זה ממש מוצא חן בעיני.

מה אתם אומרים על הפלאפון הזה? כדאי? HUWAEI הזאת נחשבת חברה איכותית בסין?

פורסם

ניתן לקנות מכשירים סינים רק דרך הזמנה מאתר סיני או בדרכים אחרות, כמו דרך חנות כלשהיא בישראל?

יש חנויות ספורות בארץ שמייבאות מכשירים סיניים, אך אלו הן חנויות מפוקפקות שגם מוכרות במחירים לא הגיוניים ביחס למחיר המקורי. רווח מאוד יפה יש להן. לחברת ZTE יש יבואנית רשמית בארץ, אך לפי מה שראיתי מיובאים רק דגמים ספורים לשוק הנמוך (מאוד נמוך).

ZTE ו-Huawei הן יצרניות ציוד התקשורת הגדולות בעולם, ושתיהן במקור מסין. ZTE לדוגמה היא היצרנית הרביעית בגודלה בעולם של טלפונים סלולריים. כמו שאתה יכול לנחש, עיקר המכירות שלהן הן בשוק הביתי-אסייתי.

מאוד טובות שתיהן.

הדרך הטובה ביותר היא להזמין מחו"ל = סין.

עוד כמה חברות סיניות מומלצות הן Zopo, Newman, Jiayu, Oppo, Meizu ו-Xiaomi. האחרונה השיקה לא מזמן את אחד הסמארטפונים הטובים ביותר שנראו בזמן האחרון, ה-Mi-2, אך למרבה הצער הם מייצרים אותו בנפח מצומצם למדי, שמגיע מידי פעם למכירה באתר שלהם בלבד, ונחטף תוך דקות עד מקסימום חצי שעה. אם תצליח לשים ידך על מכשיר כזה (שמחירו 315$), לא תתצטער.

אם אתה מחפש מכשיר, פתח דיון בפורום התייעצות לפני קנייה, ובו ציין את תקציבך ואת שימושיך.

פורסם

אני תכננתי בקיץ לרגוש את Huawei Ascend D Quad אבל לצערי אף פעם לא הגיע לארץ כל כך.

מכשיר מעולה לכל הדעות.

פורסם

אם כבר לרכוש מכשיר סיני, הדבר הראשון שהייתי עושה זה בודק אם יש לו קהילת מפתחים רחבה בXDA...

לי אישית זה בין הדברים הכי חשובים, וזה גם תכלס מה שגורם לי עוד להחזיק בCaptivate ה"ענתיקה" שלי :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים