עבור לתוכן

התארגנות לקניה קבוצתית לכונן קשיח 3 טרה (עדכון 8.4)

Featured Replies

פורסם

אני בעניין. מהירות הכונן פחות חשובה גם לי מכיוון שאני משתמש בssd

• תגובות 132
  • צפיות 50k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בעניין. מהירות הכונן פחות חשובה גם לי מכיוון שאני משתמש בssd

אני לא מבין אנשים גם לי יש SSD ודווקא בגלל זה מאוד חשוב לי ביצועים. כל מה שעל הכונן האיטי יפעל באיטיות זה לא קשור שיש לך SSD.

פורסם

אם המטרה היא אחסון/גיבוי לא תהיה לכם שום בעיה עם המהירות..

מה הבעיה בלשמוע שירים/לראות סרטים מהכונן הזה?

הוא לא איטי כמו שאתם חושבים..

זה ישפיע אם תשחקו דרכו,

תעבדו דרכו (עריכת וידאו וכו) או תסחפו ותתקינו עליו מערכת הפעלה.

פורסם

בפנים כל עוד מדובר באייבורי או KSP (היחידים בי-ם).

אבל הדגם הזה נראה לא משהו, אחוזים דיי רעים בפידבק של NEWEGG.

אולי כדאי גם לבדוק אפשרות לסיגייט 2TB ב-400? אם אני לא טועה החנויות עצמן מייבאות אותם וכך הן יוכלו לדבר ישירות עם הספק\יצרן במקום להיות תלויות בטק-דאטה.

פורסם

נו, באמת אנשים. הכותרת היא "קניה... 3 טרה", ואיכשהו כולם פה כל הזמן מתבלבלים.

אם הנפח יורד מ-3 טרה, ההתארגנות הזאת לא עוזרת לי בכלל. (2 טרה בימינו זה לא נפח רציני... ;) )

PayneBack3251 - נראה לך שהולך לצאת מההתארגנות הזאת משהו, או שאין מספיק מתעניינים לקבוצתית?

בקצב הזה, עד שתגיעו להסכמה על על נפח ודגם, כוננים של 3 טרה כבר יהיו ישנים ותתחיל התארגנות ל-4 טרה...

נ.ב. - אני מתנצל אם אני נשמע ביקורתי, אבל אחד הכוננים הישנים שלי מת, ואני רוצה לקנות חדש תוך שבועיים-שלושה,

לא לחכות חודש-חודשיים עד שבכלל נגבש קבוצה לקניה ואחרי זה נזמין, ובעוד שנה נחכה שיגיע...

פורסם
  • מחבר

נו, באמת אנשים. הכותרת היא "קניה... 3 טרה", ואיכשהו כולם פה כל הזמן מתבלבלים.

אם הנפח יורד מ-3 טרה, ההתארגנות הזאת לא עוזרת לי בכלל. (2 טרה בימינו זה לא נפח רציני... ;) )

PayneBack3251 - נראה לך שהולך לצאת מההתארגנות הזאת משהו, או שאין מספיק מתעניינים לקבוצתית?

בקצב הזה, עד שתגיעו להסכמה על על נפח ודגם, כוננים של 3 טרה כבר יהיו ישנים ותתחיל התארגנות ל-4 טרה...

נ.ב. - אני מתנצל אם אני נשמע ביקורתי, אבל אחד הכוננים הישנים שלי מת, ואני רוצה לקנות חדש תוך שבועיים-שלושה,

לא לחכות חודש-חודשיים עד שבכלל נגבש קבוצה לקניה ואחרי זה נזמין, ובעוד שנה נחכה שיגיע...

היי,

נראה שיש ביקוש אבל עדיין לא מספיק, אני מחכה שיהיו עוד שמעוניינים,

מי שמעוניין בכונן מסוג או גודל שונה מוזמן לפתוח קניה קבוצתית אחרת.

פורסם

600 ש"ח זה סופי?

הייתי מצטרף לקבוצה אם המחיר היה באזור ה400-500.

אני מניח שאני לא מציאותי, אבל אם בכל זאת תיפול על מחיר כזה-תעדכן.

פורסם

לא רק שאתה לא מציאותי, אתה הוזה.

זה יהיה מצויין אם עוד שנתיים-שלוש המחירים הללו יהיו ריאלים

פורסם

המחיר הטוב ביותר בארה"ב לדיסק 3TB פנימי הוא בערך 140$ לפני מיסים. (למרות שיש מבצעי סוף שנה טובים יותר, אך בעיקר לדיסקים חיצוניים, כגון זה)

זאת אומרת שמחיר המינימום האפשרי בישראל יהיה לא פחות מ 600 שח כולל מע"מ, וכנראה יותר.

פורסם

לא רק שאתה לא מציאותי, אתה הוזה.

זה יהיה מצויין אם עוד שנתיים-שלוש המחירים הללו יהיו ריאלים

הגזמת.. שנתיים שלוש? :x

פורסם

לארץ? בהחלט.

400 ש"ח להארדיסק של שלושה טרה?

גם אם נגיד תהיה מהפכה של ממש בשוק והכוננים יוזלו בצורה משמעותית. עד שזה יגיע לארץ ייקחו לפחות שנה.

אני לא חושב שהייתה אי פעם מהפכה שכזאת שהוזילה כוננים בין לילה ובנוסף ממה שידוע לי אין שום מהפכה בדרך

לכן אני חושב שזה בהחלט סביר שרק עוד שנתיים שלוש המחירים הללו יהיו ריאלים

פורסם

אני בפנים

פורסם

חחח, אוקי אוקיי...

400 ידעתי שזה לא ריאלי אבל חשבתי שאוליי 500 איכשהו יותר קרוב למציאות אופטימלית.

אני מניח שלא. :P

פורסם

את האמת בבלאק פריידי קניתי את הסגייט ברקודה 3TB ב89 דולר +10 דולר מBUY2 משלוח פלוס מיסים יצא לי בערך 450-470..(פשוט הם חיברו לי את המשלוח אז יצא ששלחו לי 2 דברים ביחד ואז המשלוח מתחלק וגם המיסים אז קשה להגיד בדיוק..)

בקיצור תחום הפחות מ500 כן ריאלי פשוט לא בארץ..

וכמובן שאני לא מדבר על הWD GREEN או דומיו כי הם קצת יותר יקרים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים