עבור לתוכן

המלצה לסלולרי לאמא, סביב ה1500 שח

Featured Replies

פורסם

אל תתקרב - רזולוציה נמוכה, מעבד חלוש ומיושן

עד כדי כך?!

תחשוב שזה טלפון לאמא, טלפון קטן .

הXPERIA U ממש יותר טוב?

פורסם

בערך בארבעה סדרי גודל :lol:

אתה צריך להבין שדווקא בשביל אנשים לא-טכנולוגיים שלא מתכוונים להתעסק בקרביים, אתה חייב מכשיר חזק דיו עם מסך טוב, טאצ' טוב וממשק נוח. זו בדיוק הסיבה שהאייפון על דורותיו קנה לו אחיזה כזו בקרב ההמונים.

מכשיר חלוש עם מסך גרוע גם יראה לא טוב, גם יהיה איטי ויתסכל אותה על כל פעולה פשוטה עד שהיא תזרוק אותו ו... תקנה אייפון כמו כולם ב-4000 ש"ח.

לדעתי זה טמטום לקנות איפון כשאנדרואיד נותן אותו דבר ויותר בהרבה פחות כסף אבל לא צריך להיסחף.

כמינימום אולימפי מעבד כפול ליבה 1GHZ עם מסך 3.5 אינטש ברזולוציה 800X480 ו-512M זיכרון.

זה יהיה חזק בהחלט ונוח לשימוש כדי לספק לך ולה "שקט תעשייתי" וחוויית שימוש טובה.

פורסם

בערך בארבעה סדרי גודל :lol:

אתה צריך להבין שדווקא בשביל אנשים לא-טכנולוגיים שלא מתכוונים להתכעסק בקרביים, אתה חייב מכשיר חזק דיו עם מסך טוב, טאצ' טוב וממשק נוח. זו בדיוק הסיבה שהאייפון על דורותיו קנה לו אחיזה כזו בקרב ההמונים.

מכשיר חלוש עם מסך גרוע גם יראה לא טוב, גם יהיה איטי ויתסכל אותה על כל פעולה פשוטה עד שהיא תזרוק אותו ו... תקנה אייפון כמו כולם ב-4000 ש"ח.

לדעתי זה טמטום לקנות איפון כשאנדרואיד נותן אותו דבר ויותר בהרבה פחות כסף אבל לא צריך להיסחף.

כמינימום אולימפי מעבד כפול ליבה 1GHZ עם מסך 3.5 אינטש ברזולוציה 800X480 ו-512M זיכרון.

זה יהיה חזק בהחלט ונוח לשימוש כדי לספק לך ולה "שקט תעשייתי" וחוויית שימוש טובה.

אחד הטובים אתה. תודה.

מה לגבי עדכון התוכנה ב U, כמו שהבנתי יש עדכון לגירסה 4 נכון?

איך מתבצע עדכון תוכנה באנדרואיד?

פורסם

מחזק. אנשים לא מבינים שדווקא "הורים" צריכים מכשירים עם מסך גדול וחד ותגובתיות טובה.

אל תעניש את אמא שלך ותחפש לה מכשיר עם מסך 4" ומעלה. ההורים שלנו עבדו קשה - מגיע להם להנות מאיזה מכשיר נורמלי.

פורסם

מחזק. אנשים לא מבינים שדווקא "הורים" צריכים מכשירים עם מסך גדול וחד ותגובתיות טובה.

אל תעניש את אמא שלך ותחפש לה מכשיר עם מסך 4" ומעלה. ההורים שלנו עבדו קשה - מגיע להם להנות מאיזה מכשיר נורמלי.

ברור שמגיע.! אבל ההורים שלי לא מוכנים להוציא עכשיו 4 אלף שקל על אייפון חדש!

בקיצור אני מבין שההמלצה הגורפת היא ה XPERIA U ?

פורסם

לדעתי מסך 3.5 הוא קטן מדי. אמא שלך סתם תהיה מיואשת מהמכשיר. תקנה לה משהו עם מסך גדול. אפשר למצוא לא מעט מכשירים טובים עם מסך גדול במחיר סביר (1400 - 1800 שקל).

אם יש לך כוח להחליף רום למכשיר, גם ה Galaxy S (הראשון) הוא אפשרות לא רעה. אפשר למצוא אותו בגרושים ב EBAY. הוא עדיין מכשיר טוב.

כל הדברים הללו נאמרים על בסיס הנסיון עם ההורים שלי - שכל לחיצה על מקש במקלדת הוירטואלית היא מבצע עבורם. כמובן שיכול להיות שאצל ההורים שלך זה שונה. :nixweiss:

פורסם

אני הצלחתי לקנות את הנקסוס 4 16GB ב-1500 ש"ח בכל אופן. אבל זה רק אם יש מי שיביא לך חבילה מארה"ב :smile1:

פורסם

ברור שמגיע.! אבל ההורים שלי לא מוכנים להוציא עכשיו 4 אלף שקל על אייפון חדש!

יש לך הורים חכמים :xyxthumbs: (סביר להניח שאני קרוב יותר בגיל אליהם מאשר אליך :lol: ).

פורסם

אני הצלחתי לקנות את הנקסוס 4 16GB ב-1500 ש"ח בכל אופן. אבל זה רק אם יש מי שיביא לך חבילה מארה"ב :smile1:

האמת היא שחשבתי לקנות לעצמי את הנקסוס 4 ולהביא לאמא שלי את האייפון 4...

יש לך הורים חכמים :xyxthumbs: (סביר להניח שאני קרוב יותר בגיל אליהם מאשר אליך :lol: ).

לא יודע למי אתה יותר קרוב אבל ללא ספק אתה אחד המגיבים שאני הכי מחכה לתגובה שלהם בכל פוסט. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים