פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים מחבר האם זה הופך אותי לנאצי זה שאין לי בעיה לשרוף כמה יהודים מהפורום הזה?ושמישהו יסביר לי מה הסיפור של קרירין-חולדות-אמא-תאילנד. אני מרגיש שאני מפסספ משהו...צעיר לך לישון על האף. תענוגות תיאלנד זה למבוגרים בלבד.
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים DankerIsBackבנתיים אתה כאן תרחיש לעוד חצי שנה... רפי גינת *העוקץ הגדול * נוכל וממזר ששלח את עם ישראל לגולה ונשאר בדד עם הכסף הגדול . ... Symbore http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537159.0
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים מחבר מצחיק אותי שאף אחד לא שם לב לדבר המשעשע בחיזוי שלי. מי שיהרוס את מסגד אל אקצה וכיפת הסלע זה הערבים עצמם. זה יהיה משעשע כשזה יקרה וזה יכול לקרות,הם לא שולטים על עצמם.
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים מחבר אני לא אהיה כאן. יש לי כבר דוד שהיגר לאוסטרליה לפני שנתיים וחצי,אנחנו עוברים לגור אצלו במקרה של מלחמה.
פורסם 2012 בנובמבר 2813 שנים ושמישהו יסביר לי מה הסיפור של קרירין-חולדות-אמא-תאילנד. אני מרגיש שאני מפסספ משהו...ילא מומלץ. למרות שכל כמה פוסטים שלו אתה מגלה עוד כמה פרטים מאוד *צונזר* על חייו ואישיותו. עדיף בטיפטופים מאשר שהוא יפתח בלוג ויגרום לשואה אינטרנטית.ד"א,למרות שפותח הת'רד משתמש במילה "נבואה",הוא לא באמת מתכוון לזה. השוטים תמיד יצמדו למילים ספציפיות בכדי לשלול את מי או מה שאין להם כוח להבין. תלגלגו רק אחרי שהשתמשתם בקודקודכם,אנשים טובים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.