עבור לתוכן

והנה דברי אחרית הימים.

Featured Replies

פורסם

אכן הנבואה ניתנה לשוטים אבל גם קהל השומעים הם שוטים רצינייים. :nixweiss:

משפט פשוט "גאוני". עוד לא ראיתי קהל ששומע לך ברצינות. ואתה מאשר שאתה שוטה :facepalm: .

הנבואה שלי היא.. שאם תמשיך בכך .. כמה רוסים מהפורום ישמחו לבוא ולתת לך 'מנה-חמה' טעימה לחורף.

• תגובות 51
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

משפט פשוט "גאוני". עוד לא ראיתי קהל ששומע לך ברצינות. ואתה מאשר שאתה שוטה :facepalm: .

צטט את זה אחי שישב אצלך בציטוטים!!

פורסם

רוב הדברים כבר מופרסמים בכל מיני אתרים. זה לא דבר שלך.כמו אובמה גילגול של פרעה וכדו..

http://www.youtube.com/watch?v=3j47QiEejpo#

פורסם
  • מחבר

רוב הדברים כבר מופרסמים בכל מיני אתרי טיפשים. זה לא דבר שלך.כמו אובמה גילגול של פרעה וכדו..

נכון אבל החלק העליון עם בנימין זה שלי.!!

פורסם

אתה לא מודע שגם אם הדברים נכונים- הרי שאתה מביא תאריך כבר מראה בטעותיך -אף אחד מעולם לא יכול ולא יקבל את התאריך . צדיקים שאתה עפר לרגליהם לא קיבלו זאת.

פורסם
  • מחבר

אתה לא מודע שגם אם הדברים נכונים- הרי שאתה מביא תאריך כבר מראה בטעותיך -אף אחד מעולם לא יכול ולא יקבל את התאריך . צדיקים שאתה עפר לרגליהם לא קיבלו זאת.

איפה אתה רואה תאריך,אני אמרתי שבהערכה של חצי שנה ומעלה ,אני מצפה לכך שנתחיל לראות סימנים לכך. זה לא נבואה שניתנה מאלוהים זה ניתוח פרופר של המציאות.

לא הסתדר לי בהתחלה כיצד יעלה מנהיג דתי,כאשר פייגלין מדשדש מול ביבי. אחרי המבצע הזה ועוד כמה התרחשויות הסתדר לי בראש,מה יוריד את ביבי מבימת ההיסטוריה ויעלה את פייגלין.

מי זה המשיח המדובר? אין לי שמץ .. ניתן לזמן לדבר.

פורסם

לציין בערך חצי שנה -זה גם לתת תאריך.אז אתה מסביר את עצמך כרגע טוב יותר. אתה בסך הכל נותן תרחיש למה שנראה בעיניך מהשטח. זאת לא נבואה ולא כלום.

אז תהיה להבא יותר ברור .

פורסם
  • מחבר

לציין בערך חצי שנה -זה גם לתת תאריך.אז אתה מסביר את עצמך כרגע טוב יותר. אתה בסך הכל נותן תרחיש למה שנראה בעיניך מהשטח. זאת לא נבואה ולא כלום.

אז תהיה יותר ברור .

אמת. :xyxthumbs:

פורסם

זאת לא נבואה ולא כלום.

לא נכון! :o

פורסם

^ סורי תחזיר את מה שכבר ארזת :cool2:

פורסם
  • מחבר

^ סורי תחזיר את מה שכבר ארזת :cool2:

תארוז בחזרה,אי אפשר לדעת.

פורסם

עדיין לדעתי להיות כאן זה הכי בטוח ליהודים.

פורסם

חבר'ה, אל תשאירו אותי במתח! לארוז או לפרוק?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, אל תשאירו אותי במתח! לארוז או לפרוק?

תארוז ותברח לחופשה של 4 שנים בתיאלנד. מקסימום תבלה שנה וחצי ותחזור אם לא יהיה כלום.

פורסם

האם זה הופך אותי לנאצי זה שאין לי בעיה לשרוף כמה יהודים מהפורום הזה?

ושמישהו יסביר לי מה הסיפור של קרירין-חולדות-אמא-תאילנד. אני מרגיש שאני מפסספ משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים