פורסם 2012 בנובמבר 2913 שנים סט אחד אצלי, אחד אצל חבר והאחרון פנוי יש מצב להצטרף למשפחה של בעלי MODU-W על בסיס אותו "אחרון פנוי"? נשלים את הסדרה... תודה! נ.ב: יש לו באמת גם מיקרופון? הוא בטח גם מתאים לג'אקטים של ה-MODU-T (מצלמה למשל). עריכה: גם האוזניות נראות חביבות מאוד לריצה...
פורסם 2012 בנובמבר 3013 שנים נ.ב: יש לו באמת גם מיקרופון?הוא בטח גם מתאים לג'אקטים של ה-MODU-T (מצלמה למשל).?
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים חשבת אולי לשלוח לאתר חדשות כזה או אחר?(אולי אפילו אלינו?)תמיד יש עניין במכשירים שנגנזו..
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים BOOT איטי בטירוף.זמני תגובה כמו ב-T בערך.ניכר שעשו מאמץ גדול איכשהו לאפשר גלישה על מסך כל כך פיצפון אבל זה עדיין נראה לי לא מעשי ממש.בתור מכשיר למוזיקה, רדיו ואפליקציות אנדרואיד מסויימות (מה למשל?) זה יכול להיות נחמד.ניסית VOIP במקרה? SKYPE? YOUTUBE?
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים מחבר חשבת אולי לשלוח לאתר חדשות כזה או אחר?(אולי אפילו אלינו?)תמיד יש עניין במכשירים שנגנזו..אתה מודע לזה שאני כתב ביקורות נכון? http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=News&author=iakovl... הבעיה היחידה שאני נע כרגע בין לימודים (שנה ג) עבודה (מגדיל את שעות העבודה) הזמנה קבוצתית של סוללות (ששחקה אותי אתמול עם בערך 200 מילים בין אנשים)ברגע שיהיה לי זמן פנוי אני אכתוב ואפרסם ביקורת (לגבי איפה... נראה)BOOT איטי בטירוף.זמני תגובה כמו ב-T בערך.ניכר שעשו מאמץ גדול איכשהו לאפשר גלישה על מסך כל כך פיצפון אבל זה עדיין נראה לי לא מעשי ממש.בתור מכשיר למוזיקה, רדיו ואפליקציות אנדרואיד מסויימות (מה למשל?) זה יכול להיות נחמד.ניסית VOIP במקרה? SKYPE? YOUTUBE?בוט לוקח זמן, היה אמור להיות גרסה 2.2 למכשיר אבל זה לא שוחרר עד כמה שהבנתיאני התקנתי את האופרה, זה לא הדפדפן הרגיל המובנהVOIP עוד לא ניסיתייוטיוב אין רשמי (אין חשבון גוגל על המכשיר) אני אנסה להתקין מאוחר יותרסקייפ, אני אנסה לראות איך אני עושה את זה
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים אני מודע לכך, אבל אני לא יודע האם אתה כתב פעיל. הכתבה האחרונה שלך באתר פה לפי מה שאני רואה הייתה ב-2005... באתרים אחרים אני לא בולש אחריך.
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים מחבר שעשוע חביב, גם אם מתסכל משהו... תודה על הוידאו יש כבר את הT... חבל לא לקחת את הW... למרות שאני עושה מתישהו עכשיו ניקוי ארונות ומכירה של גאדגטים אני מודע לכך, אבל אני לא יודע האם אתה כתב פעיל. הכתבה האחרונה שלך באתר פה לפי מה שאני רואה הייתה ב-2005... באתרים אחרים אני לא בולש אחריך. הורדתי רמת פעילות באופן כללי בכל מקרה בגלל הלימודים ברגע שיהיה לי זמן וHW ישלחו לי משהו לבדיקה אני גם אכתוב עליו, אני לא מגביל את עצמי לאתר מסויים בHT מדי פעם אני מקבל דברים לביקורת וכשיש זמן אני כותב
פורסם 2012 בנובמבר 3012 שנים למרות שאני עושה מתישהו עכשיו ניקוי ארונות ומכירה של גאדגטים לזה אני מחכה... תן איזה טיפ לפני שאתה מתחיל ה-W פשוט יקר מדי כרגע ביחס למה שהוא נותן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.