עבור לתוכן

שיחות טלפון דור3, ללא חיובי גלישה

Featured Replies

פורסם

שלום רב. אני כרגע לכוד בחברת סלקום לפרק זמן של יותר משנה [אלא אם אני משלם 1400 שח קנס יציאה]. יש לי מכשיר דור 2 פשוט שהתיישן ואני רוצה להחליפו. במכשיר החדש שאני יקנה באחת החנויות אני יוודא שתהיה לו תמיכה גם בדור 3 תדר 850Mhz. ככה אני יוכל לעבור איתו [שההתחיבות לסלקום תפוג] לכל חברה סלולארית בארץ. אני מעונין במכשיר שישמש בעיקר לשיחות, לא רוצה חבילת גלישה וגם לא לשלם על חבילת גלישה, בחיפוש ברשת עלה NOKIA C2-01 בדגם שתומך בתדר דור 3 850Mhz, אבל כל מכשיר אחר עם ספיקר עוצמתי שתומך בתדר הזה יתקבל בברכה.

השאלה שלי היא [ותסלחו לי אם זאת שאלת קיטבק, אני לא מבין בזה], אם אני משתמש במכשיר דור 3 לשיחות טלפון בלבד, האם אני מקבל חיובים על גלישה? אני מתכוון כאן לכל רשת שהיא: סלקום, פלאפון והוירטואליות/נודדות שלהן

תודות.

פורסם

אתה מחפש מכשיר?

אז למה הדיון נמצא בפורום "מפעילות סלולריות" ולמה הכותרת לא מתאימה?

א. מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

ב. אנא עדכן את הכותרת למשהו אינפורמטיבי וברור יותר, שגם קשור לנושא. למשל: "מחפש מכשיר פשוט עד 700 ש"ח לשיחות בלבד".

אפרופו 700 ש"ח, מהו התקציב העומד לרשותך?

ולשאלת השנייה, אם אתה לא גולש, אין שום סיבה שתחוייב על גלישה...

פורסם
  • מחבר

תודות.

ולשאלת השנייה, אם אתה לא גולש, אין שום סיבה שתחוייב על גלישה...

OK זה בעצם עונה לי על השאלה שלי שהיא לא לגבי טלפון ספציפי אלא שאלה טכנית: האם בשימוש בטלפון ברשת דור 3 יש חיובי גלישה [data]? אני התכוונתי לשיחות בלבד, כלומר: כל עוד אני לכוד בעיסקה של סלקום, אם אני מכניס את הסים שלהם לטלפון שעובד על דור 3, האם אני יקבל חיובי גלישה בגלל זה?, מהתשובה של shay משתמע שלא, אין חיובים, אם מישהו יש לו משהו להוסיף, אני ישמח.

לגבי הטלפון הספציפי שאני יקנה, זה באמת דיון לפורום התיעצות לפני קניה.

תודות.

פורסם

אין חיובי גלישה. רשת דור 3 זה בסך הכול סוג אחר של אותה רשת, שתומך במהירות גלישה יותר גבוהה. אבל אתה עדיין יכול לבצע שיחות וSMS כרגיל על רשת זו.

אגב, אם אתה תקנה מכשיר דור 3 ואין לך צורך בגלישה בזמן שאתה בסלקום, לדעתי אין סיבה שתשאיר אותו מחובר לרשת 3G. בכל מכשיר יש אפשרות לגרום לו להיות מחובר לרשת 2G בלבד, מה ש(בדרך כלל) יוביל לקליטה יותר טובה והסוללה תחזיק יותר זמן כתוצאה מזה. כמובן שהגלישה תהיה יותר איטית אם תגלוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים