עבור לתוכן

שיפוץ/עזרה מפרט גיימינג 5300

Featured Replies

פורסם

7התקציב המקסימאלי?

5300

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

לא לחרוג אלא אם כן מדובר במשהו חשוב שישפר ביצועי מחשב (כ.מסך, מעב,לוח,מסך..)

2. מה שימושי המחשב:

משחקי מחשב וצפייה בסרטים למיניהם.

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל משחק חדש ואיכותי ומקווה שגם משחקים שיצאו ב2-3 שנים הבאים.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)

המסך שאני נוטה אליו הוא DELL 2312HM לכן הרזולוצייה המקסימלית שלו היא 1920x1080 אבל אין לי מושג באיזה רזולוציה אני אמור לשחק כי לא שיחקתי משחקי מחשב רציניים כבר שנים.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?

כל הציוד ההיקפי, מקלדת עכבר רמקולים, DVD ומסך, אגב, כבר לא משתמשים בכונני דיסקטים? (הרי פעם השתמשו בו בתור אתחול במקרה תקלות) בכל מקרה המארזים והלוחות עדיין תומכים בזה ?

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

לא, אבל לידע כללי, אוברקלוק לכרטיס מסך לא מצריך לוח תומך אם בעתיד הרחוק פתאום אני ארצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך ?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות...

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מטעמי מרחק ונוחות - קיי אס פי או אייבורי, אני מודע לביקורות נגדם אבל אני נוטה לכיוון אייבורי למרות שביקרתי בחנויות הללו ושניהם די אכזבו אותי לפי ההתנהלות של אנשי המכירות שלהם, המוכרן באייבורי נראה כאילו לא ממש מבין במחשבים ונתתי לו מפרט הוא הדפיס לי מפרט אחר לגמרי.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא נראה לי, מה שכן, אני לא רוצה לזלזל במחיר מארז, ספק ולוח, אני מעדיף שהלוח לא יהיה MicroAtx, זאת אומרת לוח לפחות H77.

אני האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כנראה שלא.

שאלה לסיום, בכל חנות יש מארזים שונים וספקים שונים, האם לאותם חנויות בכל זאת יש מארזים של חברות שלא נמצאים אצלם באתר ?

בגדול זה המפרט שמעניין אותי אבל אני לא סגור על כמה דברים כגון זיכרון ( CORSAIR אבל יש כמה סוגים של ה-4*2 למשל LOW PROFILE, הבנתי שזה אוורור במיקום נמוך ?

ולגבי כרטיס מסך, אני מבין ש 7950 חזק יותר מ-660 אבל יש לי הרגשה וגם קראתי קצת על "מסכים שחורים" אצל הכרטיסים של ה-7XXX

ונדמה לי שיש יותר סיכוי לתקלות בכרטיסים של AMD, בכל מקרה ה-7950 הרבה יותר יקר.

Intel Ivy Bridge Core i5 3470 6mb 3.2Ghz

Gigabyte Gh-H77-Ds3H

Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB

Corsair (8GB) 4*2GB cl9-9-9-24

WD 500GB Sata 3 caviar Blue 7200rpm

Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail - S12II-520

DVDRW SONY *24

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM - IPS PANEL

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים