עבור לתוכן

מבקש המלצה לסמארטפון עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשמוע את דעתכם לגבי סמארטפון עד 2000 ש"ח (אפשר גם לחרוג מעט) כשהדרישות הן כדלקמן:

אני לא מוריד יותר מדי משחקים, לא צריך אותו למדיה (גם לא מוזיקה) אבל כן רוצה מכשיר שיעבוד מהר וחלק, שאפשר לסמוך עליו לאורך זמן. אני כן משתמש בכל מיני אפליקציות, אבל לא מתכוון להכביד עליו יותר מדי.

כרגע יש לי גלקסי S שקיבלתי משומש במתנה, בסך הכל הייתי די מרוצה ממנו, עד שלאחרונה הוא התחיל להיכבות בלי סיבה מדי כמה שעות.

שתי אופציות שחשבתי עליהן זה הנקסוס הקודם (גלקסי) או HTC One V.

לגבי הראשון נרתעתי קצת מהרבה תגובות שאמרו שהספיקר שלו חלש. אני לא נוהג הרבה (ולכן לא אשקיע בדיבורית) אבל כן יוצא לי לפעמים וזה מרגיז כשאי אפשר לשמוע כלום בטלפון.

מהHTC דווקא די התלהבתי אבל אני מפחד שהוא חלש מדי.

האם אתם חושבים שהוא יתאים לצרכים שלי? אולי יש אופציה אחרת?

תודה

עמרי

פורסם

הבעיה בגלקסי אס תיפתר ככל הנראה עם החלפת רום. אם אתה מרוצה ממנו חוץ מהבעיה, אולי שווה לנסות קודם לתקן אותה.

אני ממליץ לך להעלות טיפה את התקציב, ולקחת כבר HTC One S.

פורסם

אם יש לך אפשרות להזמין מחול ואתה רוצה מותגד אז הנקסוס החדש יהיה זמין במלאי היום.

במידה ואתה יכול לההזמין מחול אבל לא חייב מותג יש לך המון טלפונים סינים מאוד זולים עד 1200 שקל כולל משלוח ומס שעושים עבודה מצויינת רק לא ממותגים.

פורסם
  • מחבר

תודה!

כרגע אין לי איך להזמין מחו"ל, ואני צריך טלפון די דחוף.

גם יש לי בעיה עם צריבה של רומים, כי אין לי את הזמן והאנרגיה ללמוד איך לעשות את זה, ואני לא רוצה להיתלות על חברים שמבינים.

אני מכיר מישהו שיש לה HTC desire בן חצי שנה בערך, והיא די מרוצה ממנו. בסך הכל הדרישות שלי די צנועות, השאלה היא אם אחד מהם יספיק ויישאר יציב גם לאורך זמן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים