עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו 3.4K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך התיכנון היה בכלל לקנות במקס,2.5K

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בתיכנון ללמוד מדעי המחשב+ניהול רשות+משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מכונות וירטואליות..,JAVA..

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DARKS SOULS,ASISSIN CREED 3 GTA5

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 ,1920על 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא מעניין העיקר שהמשחקים לא יתקעו

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כן דיסק קשיח יש לי 2 כוננים שאני מעביר מהישן שניהם SATA3 אחד 500 והשני 1000

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 שלא ירעיש כמו מערבל בטון ...

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.מעדיף מהמרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).המלצה לSSD ואם צריך..

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא..

הכנתי מפרט אבל אני לא סגור על כמה דברים

המפרט:

[table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray

כמות: 1

מחיר: ₪953[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד

מחיר: ₪42[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0

מחיר: ₪315[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪475[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Raidmax 120mm Retail Quiet Fan

מחיר: ₪22[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]זיכרון:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11

מחיר: ₪252[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קשיח למחשב שולחני:[/td][/tr][/table][table][tr][td]OCZ SSD VERTEX 3 Sync Nand 120GB - בקניית מחשב חדש בלבד

מחיר: ₪520[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כרטיס מסך:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח

מחיר: ₪707[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]כונן אופטי:[/td][/tr][/table][table][tr][td]LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

מחיר: ₪104[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]

סה"כ: ₪3390

מה שאני לא סגור עליו זה זה

1 . האם כדאי להכניס כרטיס מסך Radeon HD 6970 ב999(300 שקל תוספת)

[/td][/tr][/table]

או שזה מיותר כי עם המסך שלי אני לא אראה הבדל משמעותי ,

2.האם הRadeon HD 6850 יריץ משחקים חדשים בלי להיתקע..

3.האם SSD ישפר את מהירות התגובה של המכונות הווירטואליות\משחקים?

4.האם הספק כוח מתאים למחשב ואם לא מה כדי להשים?

5.האם הקירור למעבד ולמחשב מספיקים?

תודה מראש :xyxthumbs: וסורי על החפירה.. :bash:[/td][/tr][/table]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים