עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו- 3 אלף-ללא ציוד היקפי-מיועד לגיימינג

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5,CRYSIS,FAcry 3.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 32'. לא יודע רזולוציה טבעית.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שניתן.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אשמח לוותר על צורב ואין צורך בהארדיסקים.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. בחדר שהוא יימצא בו תישן בחורה שרגישה לרעש. :).

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, windows 8

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא, תל אביב.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? כן, יש אפשרות שהמחשב ישודרג שנית בשנה הקרובה.

אנשים טובים, קודם כל תודה על זה שנכנסתם.

אני מעוניין לשדרג את המחשב שכבר מזמן היה צריך להקרא המנוח, לכזה שיתאים לגיימר מושבע. מחשב שירוץ חלק גם כשהוא מריץ את המשחקים הכבדים ביותר, עם אנטי וירוס ברקע ודפדפן פתוח על יוטיוב 720p, מבלי להרגיש הבדל.

זה באמת התיאור הפשוט ביותר שמצאתי... בלי להכניס את עניין הגרפיקה, שגם הוא כמובן חשוב ביותר במקרה הזה.

משחקים עדיפות ראשונה, הסאונד בעדיפות שנייה וסרטים בעדיפות שלישית. לא יהיו על המחשב תוכנות כבדות (חוץ מהשקט של המחשב). הארדיסקים יש, כבל HDMI, רמקולים חדישים יש, מערכת הפעלה יש וגם מפרט "זמני" יש. הייתי שמח אם תוכלו לתת הערה קטנה עליו, אולי משהו שעדיף להחליף, כדי להגיע לתוצאה הרצוייה שתיארתי למעלה.

באמת תודה מראש.

זה המפרט:

מעבד: Intel Core i5 3470 3.2Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray

קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler

לוחות אם: Asus P8H61-M LX R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1600, PCI-E, VGA

זיכרון למחשב: G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz

כרטיס מסך: Asus GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E

-

במפרט יש דיסקים קשיחים וצורב, אני מוסיף אותם רק משום שהמחיר הכולל של המפרט שיוצג בסוף, כולל גם אותם.

דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA LLL WD5000AAKX

צורב: LG DVD+RW GH24NS x24 Black SATA OEM

-

כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio

ציוד רשתות: On Board 10/100/1000

ספק כח: Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU Retail

מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU)

-

במפרט כלולה גם מערכת ההפעלה Windos 8 Multilanguage OEM, שגם אותה כבר יש לי.

הסה"כ כולל גם הדברים שלא צריך: 2913 ש"ח.

---------------

הרכישה תתבצע מחר, עוד לא הוחלט איפה. הייתי שמח אם הייתם נותנים לי איזה טיפ או שניים.

:)

פורסם

המפרט שבנית פשוט לא מתאים לשימושיך. שמת דגש על מעבד חזק אך על הרכיב החשוב ביותר שקובע כיצד משחקים ירוצו אצלך, כרטיס המסך, זנחת לחלוטין. לכן, המחשב שבנית יריץ משחקים מודרניים לרוב על הגדרות גרפיות יחסית נמוכות.

משהו שלא הבנתי, זה לגבי מערכת ההפעלה- יש לך או אין לך? כי אם צריך לכלול מערכת הפעלה בתקציב, לצערי זה יהיה על חשבון של עשרות אחוזי ביצועים בגיימינג, היות והתקציב שלך מאוד לחוץ ביחס לדרישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים