עבור לתוכן

השוואה/התלבטות בין כמה טאבלטים

Featured Replies

פורסם

אהלן , אני כבר זמן מה מחפש לקנות טאבלט ואני עדיין נמצא בהתלבטות לגבי איזה טאבלט לרכוש , אולי הפעם יכוונו אותי ואני אסגר על עצמי.

ההתלבטות מתחילה כמובן ממערכת ההפעלה , אם עדיף אנדרואיד IOS או בכלל ויינדוס rt .

השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסרטים/סדרות , הרבה גלישה /קריאה / סרטונים.

בכל מה שנוגע לטאבלט עדיף מערכת סגורה או פתוחה לשימושים שלי ? ולגבי מערכת הווינדוס אין עליה בנתיים הרבה פרטים אבל אני מניח שהיא בעייתי תכי לא פותחו עדיין שום אפלקציות ואף אחד באמת לא יודע להגיד איך היא , או שאנ טועה ?

ההתלבטות שלי היא בין טאבלטים הבאים :

Transformer Pad של אסוס מבוסס האנדרואיד , זה הייתה הבחירה הראשונה שלי , טאבלט עם חומרה חזקה במחיר משתלם.

אבל אז באו טאבלטים חדשים ושמתי עין על Vivo TAB החדש של אסוס (32GB TF600T) שהוא עולה אלף שקל יותר ומבוסס על הויינדוס החדש , אבל פה ההתלבטות האם שווה להשקיע במערכת הזו בכלל?

או שמה כדאי בכלל לקנות אייפד 3 או 4 ?

הטאבלט הנוסף שהלעתי בדעתי הוא הנקסוס 10 החדש של גוגל שהולך לצאת ונראה שהוא יהיה מכשיר ממש חזק במחיר אטרקטיבי .

מתנצל על החפירה פשוט אני חייב כיוון ועזרה כי באמת יש יותר מדי טאבלטים חח...

פורסם

אם סרטים וסדרות הולכים להיות בין השימושים העיקריים שלך כדאי לך לרדת מאופציית ה-iOS שהתמיכה שלה בפורמטי וידאו היא מתחת לכל ביקורת. התמיכה של אנדרואיד מצויינת ולגבי ה-RT אני לא יודע אבל אני משער שהיא איפשהו באמצע.

האמת נכון לעכשו הנקסוס 10 נראה כמו הטאבלט הכי משתלם בשוק, רק שהמלאי שלו אזל לשבועות הקרובים אז אם תרצה אותו תצטרך לחכות.

פורסם

מועבר לפורום התייעצות לפני קנייה.

אנא שים לב להבא, יש גם דיון נעוץ שחובה לקרוא שמסביר את מקומות הפרסום הנכונים. קרא אותו בבקשה.

יש לך תקציב מוגדר?

פורסם
  • מחבר

אממ קראתי , לא חשבתי שזה נכון לפרסם פה כי אני לא ממש לפני קניה יש בערך 3 טאבלטים שאני מתלבט בינהם , ורציתי הכוונה לגבי מערכות ההפעלה והחומרה עצמה אבל בסדר...

אממ ולא אין לי תקציב מוגדר ז"א הגבלה או משו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים