פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים אהלן,יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי.איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)?תודה!
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים לא הבנתי מה אתה רוצה... מחשב חדש? כרטיס מסך חדש? חוות דעת על...?אם אתה רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה עזרה בבניית המפרט המתאים ענה על השאלון, ונסח טוב יותר את דברייך.
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים מחבר אני מאמין שאפשר להבין מהכותרת מה אני רוצה, אבל בכל זאת:1. מה התקציב המקסימאלי? המינימום האפשרי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ברמת Crysis, AC, וכל הברנשים שרצים על UnrealEngine3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאפשר, מאמין שבינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מקלדת ועכבר זולים. רמקולים ומסך אני אקנה גם, אבל אני חושב שזה כבר נושא אחר4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך כמובן5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בחצי הנמוך בסקאלה (1-5)6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בונה על זה7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לאתודה
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים אפשר תקציב מקסימלי ותקציב שלא היית מעוניין לעבור? אי אפשר לעזור לך בלי המידע הזה...
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים מחבר אני חושב ש-1500 זה סביר, לא כולל ציוד היקפי. למרות זאת, עדיף כמה שפחות.
פורסם 2012 בנובמבר 2313 שנים אני חושב שאתה חולם... בשביל גיימינג מינימלי צריך לפחות 2100-2200 וזה בלי ציוד הקיפי.
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראלמעבד:Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Trayכמות: 1 - מחיר: ₪306קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪55לוח אם:Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪264מארז:SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪475קירור למארז:Fractal Design 120MMכמות: 1 - מחיר: ₪55זיכרון:Infinity 2GB DDR3 1333כמות: 2 - מחיר: ₪59קשיח למחשב שולחני:Toshiba 500G 3.5" SATA3כמות: 1 - מחיר: ₪310כונן אופטי:SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACKכמות: 1 - מחיר: ₪104הרכבה:הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"חכמות: 1 - מחיר: ₪0סה"כ: ₪1687מתחרים בכל הצעה בפורומים!המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחהמחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1654 ₪ http://www.tms.co.il/preview/spec/5q3vstfb
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים אהלן,יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי.איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)?תודה!^ יש לו HD6870 פנוי אם אני מבין נכון..
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים צודק, שכחתי. הייתי ממליץ לעלות ללוח של MSI שכולל USB3, SATA3, וערכת שבבים עדכנית.
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים מחבר or2ooo, אתה ממליץ על לוח אם במסגרת ה-P61 עדיין? כמה הוא יעלה ובכמה הוא ישפר?אם אני לוקח כונן אופטי ממחשב ישן, זה צריך להשפיע על משהו?ומה עדיף מבחינת מהירות, אם מניחים שהפרגמנטציה נמוכה - HDD על SATA3 או SSD על SATA2?
פורסם 2012 בנובמבר 2413 שנים אין דבר כזה P61 יש H61, גיגבייט יודעים לבחור שמות... אני לא ממליץ לחשוב על קניית לוח כזה בימינו בעוד 5 ש"ח יש לך לוח B75, כולל SATA3 ו-USB3. אני מדבר על זה.אם הוא מחובר ב-SATA, אז לא.HDD לא מנצל SATA2, כך שזה לא משנה (SATA3 ל-HDD זה סתם גימיק שיווקי). SSD כן מנצל SATA2 (לכן צריך SATA3), אבל גם על SATA2 הוא יראה שיפור גדול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.