עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג זול

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי.

איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)?

תודה!

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה... מחשב חדש? כרטיס מסך חדש? חוות דעת על...?

אם אתה רוצה לקנות מחשב חדש ורוצה עזרה בבניית המפרט המתאים ענה על השאלון, ונסח טוב יותר את דברייך.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שאפשר להבין מהכותרת מה אני רוצה, אבל בכל זאת:

1. מה התקציב המקסימאלי? המינימום האפשרי

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים ברמת Crysis, AC, וכל הברנשים שרצים על UnrealEngine3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מה שיתאפשר, מאמין שבינוניות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מקלדת ועכבר זולים. רמקולים ומסך אני אקנה גם, אבל אני חושב שזה כבר נושא אחר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך כמובן

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? בחצי הנמוך בסקאלה (1-5)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא בונה על זה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). אין

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

תודה

פורסם

אפשר תקציב מקסימלי ותקציב שלא היית מעוניין לעבור? אי אפשר לעזור לך בלי המידע הזה...

פורסם
  • מחבר

אני חושב ש-1500 זה סביר, לא כולל ציוד היקפי. למרות זאת, עדיף כמה שפחות.

פורסם

אני חושב שאתה חולם... ;)

בשביל גיימינג מינימלי צריך לפחות 2100-2200 וזה בלי ציוד הקיפי.

פורסם

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Dual Core G840 2.8GHZ for 1155 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪306

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪55

לוח אם:

Gigabyte GA-P61-USB3-B3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪264

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0 + Seasonic 430W - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪475

קירור למארז:

Fractal Design 120MM

כמות: 1 - מחיר: ₪55

זיכרון:

Infinity 2GB DDR3 1333

כמות: 2 - מחיר: ₪59

קשיח למחשב שולחני:

Toshiba 500G 3.5" SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪310

כונן אופטי:

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

כמות: 1 - מחיר: ₪104

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪1687

מתחרים בכל הצעה בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1654 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/5q3vstfb

פורסם

^ מה עם כרטיס מסך?...

פורסם

אהלן,

יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך Radeon HD 6950 ב-300 ש"ח מחבר (המחיר סביר?) ולהעביר אותו למחשב שלי. אם אני עושה את זה, יהיה לי HD 6870 פנוי.

איך אני יכול להשמיש אותו במחיר הכי נמוך, אבל שייתן ביצועים סבירים (כולל מסך, רמקולים, ומקלדת ועכבר זולים)?

תודה!

^ יש לו HD6870 פנוי אם אני מבין נכון..

פורסם

צודק, שכחתי. הייתי ממליץ לעלות ללוח של MSI שכולל USB3, SATA3, וערכת שבבים עדכנית.

פורסם
  • מחבר

or2ooo, אתה ממליץ על לוח אם במסגרת ה-P61 עדיין? כמה הוא יעלה ובכמה הוא ישפר?

אם אני לוקח כונן אופטי ממחשב ישן, זה צריך להשפיע על משהו?

ומה עדיף מבחינת מהירות, אם מניחים שהפרגמנטציה נמוכה - HDD על SATA3 או SSD על SATA2?

פורסם

אין דבר כזה P61 יש H61, גיגבייט יודעים לבחור שמות... אני לא ממליץ לחשוב על קניית לוח כזה בימינו בעוד 5 ש"ח יש לך לוח B75, כולל SATA3 ו-USB3. אני מדבר על זה.

אם הוא מחובר ב-SATA, אז לא.

HDD לא מנצל SATA2, כך שזה לא משנה (SATA3 ל-HDD זה סתם גימיק שיווקי). SSD כן מנצל SATA2 (לכן צריך SATA3), אבל גם על SATA2 הוא יראה שיפור גדול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים