פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים היקניתי לאשתי גלקסי 2 מסלקום ויש שם עברית ואנגלית אבל אין ספרדית שזה שפת האם של אשתי.אני מתכוון לכך שאני צריך את כל התפריט כל הטלפון בספרדיתאיך מורידים?מאיפה?תודה לעוזרים
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים יכול להיות שזה רום לא של סמסונג עצמה במיקרה כזה החלפת רום למקורי תיתן לך אפשרות כזאת אבל אתה בטוח שאין לך אפשרות כזאת לשנות לספרדית ?ניראה לי מוזר
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים מחבר אחי אני חסיד אייפון פתחתי אתמול פעם ראשונה את גלקסי קיבלתי בלאקאאוטמה זה רום? אין לגלקסי אפפסטור?
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים ברוך הבא לעולם האנדרואיד שבו האפסטור הוא גוגל play, הג'יילברייק הוא root, ויש בו מלא גרסאות של מערכת ההפעלה (rom). אתה יכול להתחיל להעשיר את הידע שלך בכך שתקרא כמה מדריכים על מה זה אנדרואיד באתר. אני מצטער שאני לא מצרף לינקים, פשוט כרגע אני מגיב לך מהנייד בזמן שאני הולך בגשם.
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים shaiאנדרואיד היא מערכת הפעלה חופשית מה שזה אומר שבפועל יכול להיות לך הרבה גירסאות שונות ,ממפתחות שונות וכמובן חברות הסלולר אוהבות להכניס את הרומים (מערכות הפעלה) שלהן יש רום של היצרנית עצמה ,שזה הדבר הבטוח ביותר ברוב המיקרים להתקין על המכשיר שלך זה פשוט יחליף לך את הרום שספקית הסלולר התקינה ,ברום של היצרנית אבל אתה צריך להבין שזה יכול למחוק חלק מהדברים שהתקנתה כבר ,ובמידה ולא התקנתה טוב אתה יכול להרוס את המכשיר אבל יש מדריכים אחד לאחד ,ובגדול זה אחת הסיבות מכמה ,שאני לא קונה סמארטפון מספקית סלולר בעניין ספרדית ,רום מיצרנית יתן לך את זה בטוח אבל אולי יש לך כבר שאתה במסך הראשי של הסמארטפון תילחץ על כפתור התפריט (למטה משמול ) ואז תילחץ על הגדרות ואז שפות ועוד משהו (לא זוכר את השם ) ותיראה למלה שפה ראשית למכשיר -לחיצה שם ויש לך את השפות שהרום תומך בהם תיבדוק אבל איזה ספרדית היא צריכה כי יש כמה סוגים
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים מחבר אכן התקנתי את הרום של היצרנית כמו שציינתם ויש שם ספרדיתתודה על העזרהשאשתי תשבור את הראש עם הגלקסי אני נשאר שמח עם האייפון הרבה יותר פשוט
פורסם 2012 בנובמבר 2312 שנים ואיך בדיוק זה קשור לפורום תמיכה טכנית? אנא וודא לקרוא את הדיון הנעוץ סידור הפורומים ומיקום הדיונים- חובה לקרוא לפני פרסום דיון!.מועבר לפורום רומים ומערכות הפעלה.אם אתה צריך מדריך מקוצר לכל המונחים, ראה פה (ובכל הלינקים החיצוניים):http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547794.msg4673121#msg4673121{כמובן שאתה יכול להתעלם מכל הלא רלוונטי, או לקרוא לכיף}
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים מחבר אוקיי מחפש קישור להתקנת רום של יצרנית כמו שאתם אומרים או קישור למדריך כי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו
פורסם 2012 בנובמבר 2412 שנים תיכתוב משהו כמו התקנת רום יצרנית לגלקסי 2 בגוגל באנגלית בטח תקבל יותר תוצאות ותחפור שם מאיפו להוריד את הרום ואיך להתקין כל מכשיר והשטויות שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.