עבור לתוכן

התייעצות לגבי שדרוג, תקציב בהתאם להמלצות.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, היום אחרי ששיחקתי קצת AC3 להפתעתי גיליתי שגם על ההגדרות הכי נמוכות (שזה די מגעיל לשחק ככה בגלל הAA במיוחד) יש איטיות בערים צפופות, האמת היא שגם מזמן לא שדרגתי את המחשב שלי ואני זקוק להמלצתכם, האם כדאי בכלל? מה כדאי בכלל? וכמה כדאי בכלל?

המפרט שלי כרגע:

Phenom X6 1075T שעומד על OC קטן של 3.45 GHZ (יש לציין שאת הOC בצעתי לאחר שגיליתי איטיות)

לוח אם - Gigabyte MA770-UD3, כן אני יודע שזה לוח שהוא לא AM3 אבל צרבתי לו ביוס בשביל להשאר עם זכרונות של DDR2 (לא היה לי כח לקנות חדשים באותה תקופה)

זכרונות - G.Skill DDR2 2048X2 1066MHZ

כרטיס מסך - 6950 שעשיתי לו פלאש ל6970 והוא עומד על 900 ליבה/1450 זכרון

ספק - OCZ 500W - עתיק ואמין, יש לי אותו בערך 4 שנים +

יש לציין שהמחשב עובר את כל בדיקות הסטרס והטמפרטורות מצוינת (לאור החורף והמארז שאני שומר עליו נקי - אנטק 1200)

אז האם זה הגיוני שסה"כ מערכת די חזקה איטית בAC3? אולי הבעיה במשחק? בכל זאת, BF3 אני משחק על הכי גבוהה - חלק.

חשבתי על החלפת לוח האם + זכרונות + ספק + הוספת כ"מ, אבל לפי מה שאני מרגיש ויודע, גם במצב הנוכחי שלי, הפנום יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך, האם דבר כזה יתכן? אולי בכלל הבעיה במעבד? כדאי לעבור לאינטל? בעיה שבאינטל מעבד 4 ליבות עולה יותר מ8 ליבות של AMD, מה הקאצ'? למה AMD כל כך זולים? או שמה אינטל יקרנים?

פורסם

יש לך מחשב חזק מאוד ומודרני, אין שום סיבה לשדרג שום חלק.

אם יש לך איטיות רק ב-AC3, סימן שהבעיה היא במשחק.

חשבתי על החלפת לוח האם + זכרונות + ספק + הוספת כ"מ, אבל לפי מה שאני מרגיש ויודע, גם במצב הנוכחי שלי, הפנום יוצר צוואר בקבוק לכרטיס מסך, האם דבר כזה יתכן? אולי בכלל הבעיה במעבד? כדאי לעבור לאינטל? בעיה שבאינטל מעבד 4 ליבות עולה יותר מ8 ליבות של AMD, מה הקאצ'? למה AMD כל כך זולים? או שמה אינטל יקרנים?

בוודאות אין צוואר בקבוק עם מעבד כמו שלך- אתה גם יכול להפעיל את מנהל המשימות בזמן המשחק ולבדוק עומס בסביבות שאתה חווה בהן בעיה.

לגבי המחיר- גם כי תחרות המחירים כיום די נמוכה לעומת העבר וגם כי מדובר על טכנולוגיות שונות. מי מהם טוב יותר, ניתן לראות בבנצ'מרקים וסקירות.

פורסם

הבעיה היא בוודאות במשחק,אתה לא היחיד שחווה את זה - תיהיה בטוח.

מדובר על משחק מקורי או פרוץ?אני אישית חווה את זה בגרסא הפרוצה,אבל חבר שלי משחק חלק על הגדרות מקסימליות ורזולוציית FHD עם כרטיס מסך HD6870 - בגרסא המקורית.

כניראה הקראק לא טוב,תנסה להחליף אותו.

פורסם

בבקשה לא לדבר כאן על דברים לא חוקיים, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים