פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים שלום,אם אני קונה גלקסי נוט 2 מחנות פרטית אין תמיכה בעברית כשאני כותב בעט, תמיכה בכתב עיברי בעט ישנה רק במכשירים שקונים דרך היבואן הרשמי של סמסונג בארץהשאלה שלי האם בעתיד(חודשיים, שלושה)התמיכה הזאת תופץ לכולם או שיכול להיות מצב שזה ישאר ככה ולא יהיה תמיכה רשמית מסמסונג העולמית אלה רק ליבואן הרשמיאני מאוד מתלבט בין היבואן הרשמי לחנות פרטית בגלל התמיכה בעבריתתודה מראש
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים אני גם רוצה לקנות נוט 2 אבל מי אמר לך שאין ? אם יש כתיבה בעברית אז יש גם עם העט לא ?
פורסם 2012 בנובמבר 2213 שנים תגיד לי, אתה עושה צחוק?!כבר פתחת את הדיון הזה היום.אם אתה לא בקיא בחוקי הפורום, קרא אותם באופן מיידי. אסור לפתוח דיונים כפולים.אני רק אנחש שזה נעשה בתום לב. איפה הדיון הקודם אתה תוהה? הוא נמצא בפורום רומים ומערכות הפעלה, לשם הוא שייך. יש דיון נעוץ בכל אחד מהפורומים בתחום הגאדג'טים עם הסברים מפורטים על מקום הפרסום הראוי. האם ייתכן ולא קראת דיון שבכותרתו מופיעות המילים "חובה לקרוא לפני פרסום בפורום!"?יש לינק למעלה "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" - תעקוב שם אחרי הדיונים שלך, או לחלופין תשתמש במייל.כך או כך, דיונים לא נעלמים באוויר.ננעל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.